Şimdi Ara

YURT DIŞINDAN MAKİNA ALICAM ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar yurt dısından foto makinası alıcaz ingilreteden fiyatlar buraya gore bayabi iyiymiş aklımda 1 kac model olustu benim icin önemli olan boyutları en basta ayrıca video kayıtta zoom yapması yazacagım modellerden hangisini almalıyım en fazla 300 ytl olcak ama türkiyedeki fiyatlarla karıstırmayın lütfen

samsung NV11
    samsung NV10
    sony W110
    sony W120
    sony T100
    yada sizin tavsiye edebileceginiz modeller fujifilmde olabiir lütfen bir yardım edin arkadaslar hangisini alcamı sasırdım bide canon a570 i lütfen tavsiye etmeyin cidden cok guzel bir cihazdır tahminm ama boyutları buyuk yardımlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akon19 -- 1 Temmuz 2008; 12:31:04 >

• ben nv11 kulllanıotum gayet ii onu al derim
  • vallahi boyutları için vazgeçeceksen a570 ten yazık edersin söyliyeyim.Hem w110 hemde a570is kullanıcısı olarak hertürlü canon u öneririm.Ama illlaaaa da yok almam a570is yi dersen w120 yi al derim,w110 a ek olarak foto stabilizatörü var ama aradaki 60-70 ytl ye değermi bilmem.Gündelik kullanım ve anı fotoğrafları için kesinlikle yetecek performansı var w110 un.
  • arkadasim ben de bu modellerden baska modellere yonelmeni tavsiye edebilirim. mesela canon sd870 modeli var. yurtdisinda fiyati 250 dolar civarinda. genis acili, 8 megapixel, ve optik titresim engelleyicisi var. ama buradaki modellerden birini alacagim diyorsan samsung nv11 i onerebilirim. ayrica arkadasin dedigi gibi a570 e de bakabilirsin.
  • Öncelikle sırf markası tanıdık diye cihaz alamazsın. Hepsi aynı performansta olacak diye bir kaide yok. Yani T100ü eleyelim ki optik zoom bile yok sanırım. İlla ki listedekilerden önerin dersen Sony w120 ve Samsung NV11 al. Hatta ikisini de al, birinden sıkılınca diğerini kullanırsın

Cidden söylediğin gibi çok büyük cihaz demezsen şöyle güzel ve kocaman lensli etli butlu cihazlar da vardır. Fakat günlük ve yarı prof kullanım için bunlar iyi.

Yalnız bir husus var, video çekerken nedense samsung cihazlarda zoom yaptığında ses kaydı duruyor! Ben başka makinelerde hiç görmemiştim böyle bir hata. Birkaç samsung modelini inceledim ve özellikle baktım, ses kesiliyor. Geriye sadece w120 kalıyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frozenmetal -- 31 Ağustos 2008; 22:08:37 >
  • :) demiştim sana alamazsın diye bi de buralara böle başlık açıosun :P
  • yurtdışı tavsiye etmem serviste herseferinde sorun. insan alacağına pişman oluyor.
  • kim pişman oluyor ben kaç tane kullandım bişi olmadı
    boşuna fazla para vermeye gerek yok
  • Arkadaşlar ben Mavi Bilgisayarın bu hafta sonundaki kampanyasından Sony DSC W150 makina aldım. Adamlar meğer paralel ithalat satarlarmış. Bu sebeple makinada Türkçe dil yok. Buna Türkçe yüklenebilirmi? Maviyi aradım bizim garantimiz altında diyorlar. Eğer türkçede yüklenmiyorsa vermeyi düşünüyorum ne dersiniz?
  • değiştir tabi adamlar sana garantili mi satıyoruz dediler peki?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.