Bildirim
Yurt dışından monitör getirteceğim ama hangi manitör ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kesinlikle BenQ E2200HD
hatta bir tane de bana getirtebilirseniz size maliyetinin uzerinde ekstra kar da odemeye raziyim. -
Giden arkadaş eğitim için gidiyor ve zaten bunların kutulu hali çok büyük bu yüzden getirebileceğini zannetmiyorum.
Hiç yorum gelmemesine şaşırdım en azından hangi LCD markası daha iyidire cevap bulabileceğimi düşünmüştüm konuyu açarken. Ben galiba kalitesine daha çok inandığım HP veya Asuslardan yana seçiimimi kullanacağım, bakalım pazartesiye kadar araştırmaya devam. En son LC nin 22 inç Full HD bir ekranını inceledim özellikleri baya güzel, birazdan onun linkini koyayım. -
physishttp://forum.donanimhaber.com/m_28223816/tm.htm şu konuya bak.albani ustad bazı seylerden bahsetmiş benq modeli hakkında...
Onun dışında tavsiyem gelmeden bi calıstırsın baksın orda bir de olu piksel sıkıntısı olmasın.hayırlı olsun simdiden. -
bende BenQ E2200HD derim
hala TR de yok
gelincede kaçtan satılır bılmıyorum -
samsung t220 - t240 - t260 diyorum ben.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X