Şimdi Ara

yurt disindan motor parcasi siparisi hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamin Aleykum arkadaslar aklimda su soru var ebay sitesinden turbo siparisi vermek istiyorum bu urun gumrukte takilirmi boyle seyler getirten varmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Turbo getirtecekseniz sanırım %18 olan vergisini ödedikten sonra gümrükten alabilirsiniz.
  • ebaydan turbo büyük cesaret.
  • ebayde satılan turboların çoğu çin malı ve çok çabuk bozuluyor. Turbo alacaksanız Garrett, Turbonetics gibi bilinen markalardan alın.
  • zaten %90 oranında Garret düsünüyorum ebayda 400 dolar türkiyede 1100- 1250 tl arası baktıgım Ürünler ama işte gümrük meselesi canımı sıktı
  • Kesin takilir, net!
  • Bulunduğunuz ilin gümrüğüne gelir vergisini ödersin ve alırsın.Avrupa birliği ülkelerinden gelirse %18,diğer ülkelerden gelirse %20 vergi ödersin kargo hariç.Ayrıca giderken araç ruhsatını da yanına al benden istemişlerdi.Saygılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yigityusuf06

zaten %90 oranında Garret düsünüyorum ebayda 400 dolar türkiyede 1100- 1250 tl arası baktıgım Ürünler ama işte gümrük meselesi canımı sıktı

Yazdığınız fiyatla 400 USD gelse kargo , gümrük dahil yuvarlak hesap 500 USD olur.. 875 Lira..Hepsi dahil M.O.F. Uygun..
  • 70 doları geçtin mi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.