Şimdi Ara

Yurt dışından oyun almak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu Temmuz ayında büyük ihtimal dil eğitimi için İngiltere ye gidicem. Kinect ve bir kaç oyun almak istiyorum (xbox slim de alabilirim) geri gelirken problem yaşarmıyım?Yardım ederseniz sevinirim.Birde xbox slim ve kinect fiyatlarını söylerseniz sevinirim.(İngiltere deki )

• Cevap yokmuuu? :)
  • Beyler hiç bilgisi olan yokmu lütfen zaten sürekli silinio yorum yazmam gerekio :)
  • Yanında taşırken sorun olmaz 2'den fazla aynı üründen getirmediğin sürece. Fiyat olarak dawww.amazon.co.uk 'ye bakabilirsin...
  • Tamam. Çok yardımcı oldun teşekkürler.
  • Tuhaf bir memura denk gelmediğin sürece sorun olmaz. Sen işini garantiye almak istiyorsan, oyunların jelatinlerini falan aç mutlaka. Kullanılmış gözüksünler. Yoksa sıkıntı yaratabilirler.
  • ben getirdim Almanya'dan slim+ 7 oyun bi sorun olmadı allaha şükür ama ZeuS un dediği gibi yaptım oyunların hepsinin jelatinini açtım
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrealphonse

Tamam. Çok yardımcı oldun teşekkürler.

Rica ederim...
  • Hocam öncelikle amazon.co.uk diye bir elektronik mağaza yok adamlar sadece internetten satış yapıyorlar hepsiburada.com daki gibi. Benim arkadaşım gelirken bana gamepad ve oyun getirmişti aşağıya link koyuyorum ingilterenin teknosa sı gibi tabi teknosa bok gibi o ayrıda benzetmeyi sen anladın.

http://hmv.com/hmvweb/home.do
  • Ben bu ay 4 oyun siparis ettim. 2 tanesi pazar gunu 1 tanesi dun 1 taneside kismetse bugun kargolanicak. Daha hic birinden ses yok ama cok ucuza aldim oyunlari kesinlikle yurt disi bizim icin bi nimet..
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfecanUysal

Ben bu ay 4 oyun siparis ettim. 2 tanesi pazar gunu 1 tanesi dun 1 taneside kismetse bugun kargolanicak. Daha hic birinden ses yok ama cok ucuza aldim oyunlari kesinlikle yurt disi bizim icin bi nimet..

Bana 2 hafta içinde 10 tane oyun geldi. 9 tane daha bekliyorum.

Takipli kargo ile aldıysan gelir merak etme. Gerçi takipsiz kargo ile bile geliyor ama ben işi sağlama almadan yanayım. ^_^
  • 4ude takipsiz ama daha oncede takipsiz aldim takipli hic almadim. Postaciya numarami verdim bana yakin postaneye geldiginde telefon edicek bende gidip alicam... Sen artik 1 sene oyun almazsin okadar oyunu napicaksin oyna oyna bitmez valla
  • Tamam anlaşıldı gelirken hepsinin jelatinini açmak gerek ozmn :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrealphonse -- 12 Mayıs 2011; 16:47:35 >
  • beyler ben kart kullanmıyorum, bu yuzden yurtdısı alıverisi benim için imkansız mı ? yoksa başka bi yolu var mıdır bu işin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TexasLee_16

beyler ben kart kullanmıyorum, bu yuzden yurtdısı alıverisi benim için imkansız mı ? yoksa başka bi yolu var mıdır bu işin ?

kredi kartsız yurtdışından alışveriş yapamazsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.