Şimdi Ara

Yurt Dışından PS3 getirtme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle buna benzer bi konunun forumda olduğunun farkındayım fakat o konuda genellikle oyunlardan bahsediyor ps3ü dışarıdan getirtmeyle alakalı fazla birşey göremedim o yüzden açtım eğer forumda varsa özür diliyorum...

Gelelim konuya, şimdi ben ps3 alacağım fakat nerden alsam nası alsam daha karar veremedim birçok yer araştırdım ve en sonunda bir site buldum yurt dışından ps3 getirtmek için bu sitede ps3 slim 120gb pal 249€ bunun yurt dışından getirtme maliyeti kargo falan nasıl olur bana bir açıklarsanız çok sevinirim birde gümrükte problem olurmu ve elime kaç günde ulaşır şimdiden teşekkürler

sitehttp://www.gameseek.co.uk/Consoles/PS3/

• Gümrükte problem olur. Kara yoluyla gelirse de baya para ödersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Max_Kolesne

Gümrükte problem olur. Kara yoluyla gelirse de baya para ödersin.

Yani en mantıklısı Türkiye'den alman.
  • peki arada bi amerikaya giden akraba arkadas vs tanıdıklar var amerikadan alıp buraya getirtebilirmiyiz bilgi verebilirmisiniz fiyat site falan ve garantisi olur mu ne olur nasıl olur :D
  • quote:

Kara yoluyla gelirse de baya para ödersin.

öncelikle karayolu en ucuz, en uzun, en riskli taşıma şeklidir. bunu bi düzeltelim.

şimdi alacağın ülkeye göre kargo ücreti değişir. amerika dan alırsan en az 75 usd kargo ödersin. kutunun büyüklüğüne ve ağırlığına göre fiyat aşağı ve yukarı oynar. kargo ücretini satıcıya sormalısın.

gümrük olayına gelince, kargo dahil ürün bedeli 100 euro yu geçerse ve ticari olmayan mal kapsamında giriş yaparsa %11 vergisini + 2 tl damga ücreti ödersin.

örnek:

249 pound + 50 pound kargo = 300 pound
    300 pound * 2,5tl= 750tl

750tl*%11= 83tl vergi

grand total 833tl yapar.

sonuç= tr den al

• quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

quote:

Kara yoluyla gelirse de baya para ödersin.

öncelikle karayolu en ucuz, en uzun, en riskli taşıma şeklidir. bunu bi düzeltelim.

şimdi alacağın ülkeye göre kargo ücreti değişir. amerika dan alırsan en az 75 usd kargo ödersin. kutunun büyüklüğüne ve ağırlığına göre fiyat aşağı ve yukarı oynar. kargo ücretini satıcıya sormalısın.

gümrük olayına gelince, kargo dahil ürün bedeli 100 euro yu geçerse ve ticari olmayan mal kapsamında giriş yaparsa %11 vergisini + 2 tl damga ücreti ödersin.

örnek:

249 pound + 50 pound kargo = 300 pound
    300 pound * 2,5tl= 750tl

750tl*%11= 83tl vergi

grand total 833tl yapar.

sonuç= tr den al

Shopto'nun kara yoluyla gönderdiği ürünlerden TNT ne kadar para alıyor bir bakın Gümrükte çok fazla para alıyorlar.

• quote:

Shopto'nun kara yoluyla gönderdiği ürünlerden TNT ne kadar para alıyor bir bakın Gümrükte çok fazla para alıyorlar.

ups, fedex, tnt gibi firmaları kullanırsan 400 usd de ödersin, yanarsın o ülkenin lokal posta servisini kullanmak gerekir. bana amerika dan 20*40*20 cm kutulu 2kg lık ürünler 35 usd ye usps priority mail ınternational ile 4 günde geliyor
    4 günde amerika dan türkiye ye geliyor, ama 20 günde gümrükten bana anca geliyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YURT DIŞINDAN TV GETİRMEK
    geçen yıl açıldı
    Yurt dışından PS5 getirmek
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben nisanda baldızıma ingiltere'den sipariş vermiştim.
    ps3 paketi+ lbp+uncharted+usb çoklayıcı+bluetooth kulaklık+gamepad triger+altın uçlu hdmi kablosu hepsini türk lirası olarak 750 tl'ye getirtmiştim. baldız çok iyi pazarlık yapar. o zaman için süper fiyata almıştım.
  • sen en iyisi Turkiye'den garantili bir PS3 al... Yurtdisindan getirtmek mantikli is degil..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.