Şimdi Ara

Yurt Dışından S8+ almak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba, babam 1 haftaya kadar bulgaristana gidecek. şuanda s8+ fiyatı ülkemizde biraz pahalı açıkcası. babam oraya gitmişken telefonu aldırmayı düşünüyorum. acaba türkiye de kullanımı nasıl oluyor ? sadece pasaport kaydı yapınca bir kere kullanılabilir hale geliyor mu ? başka bir işlemi var mı ? ayrıca bulgaristandaki s8+ ile ülkemizde ki s8+ arasında fark var mı ? yardımcı olursanız sevinirim, herkese iyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 149 lira pasaport kaydı ücreti, bi de üzerine 15-20 lira kullandığınız operatöre para veriyorsunuz, onun dışında yapmanız gereken bişey yok normal kullanabilirsiniz

• Americas Worst Nightmare kullanıcısına yanıt
    bu kadar kolay mı ? :) operatöre 20tl ne parası ?

• Baban yurtdışına cikarken Tl yi bozdurup euro ya geçecekse zaten değişen birşey yok.Zarari servis garantin 1 seneye düşer.Yurtdışı fiyatı 800 euro ise baban 3200 lira bozacak + pasaporta kayıt dı cart dı curt du....

• SilentHunterHD kullanıcısına yanıt
    Bu kadar kolay, operatöre ne parası verdiğimizi ben de bilmiyorum Amcam benim telefonumu getirdiğinde pasaport kaydı dışında operatöre de para ödemiştik, internette de öyle yazıyor ama ne parası olduğuna dair hiçbir fikrim yok. Sadece ücretleri ödüyorsunuz, para oraya ulaştıktan sonra 24 saat içinde telefonun türkiyede kullanılabilir olması lazım eğer yanlış hatırlamıyorsam

• DesertEagle67 kullanıcısına yanıt
    daha uygun olması lazım. amerika da bile 750$ civarı avrupada daha uygundur diye düşünüyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.