Şimdi Ara

Yurt dışından siparişlere kişi başı limit geldi! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
381
Cevap
2
Favori
25.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cari açık mıAllah senin de belanı versin..ulan önce bir tahareti öğren sonra yine yorum yaparsın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • berk768 kullanıcısına yanıt
    Neden önlem alıyor? Çünkü ülkeyi yönetmeyi beceremediler. 17 yıldır yediler yediler (desteklediğine göre sende ucundan yalamış gibisin) faturasını vatandaşa yüklüyorlar. Hani ekonomi şahlanıyordu? Allah senin gibileri ıslah etsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sokaga inmeyi birak bunlar en sonunda nukleer bomba attiracaklar. Ben boyle halk dusmanligi gormedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inşallah ömrüm yeter de bu hükümetin gidişini görürüm o mutluluğu yaşarım

• StreamRolleR kullanıcısına yanıt
    Eyv sistem açığını söylediğin için cimer'e yazayım bu konu hakkında yoğun çalışıyolar kaçırmış olabilirler ben vatandaşlık görevimi yapayım yoksa rahat olamam.
  • SAITAMA kullanıcısına yanıt
    Allah'a şükür durumumuz çok iyi çalış seninde olur bu kadar basit hala aynı şeyleri yazıyorsunuz hükümete laf söylemekle maaşınız artmıyor.
    Faizlerin yüksek olma sebebi ülkeye yatirimcilar döviz soksun diye, eger faizler yuksek olmasa Dolar 8 leri görecek. Merkez Bankalari Baskanlari özgür hareket edemez ise bu yatirimcilarin o ülkeye olan güvenlerini sifira indirir ve piyasadan cekilirler. SWAP olayinda zaten güven yerle bir oldu, buda isin tuzu biberi oldu artik, bundan sonra uzatmalari oynuyoruz gibime geliyor. Elimizdeki tüm kozlari kullandik, bu sebeple ülkenin kefen parasi sayilan Akceler bile Bütceye aktarildi.
  • Hep ceneniz calisiyor. Birazda saksiyı çalıştırın.

• gümrükte aşırı yoğunluk var onu engellemeye çalışıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: ermanas22

Tc numaranla o iş tamam.
    Takipli kargolar için dediğiniz doğru, benim kastettiğim takipsiz kargolar için, çünkü takipsiz kargolar da kimlik no sormuyorlar, posta kutusuna atıp gidiyorlar, 1 hafta önce başıma geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 10 Temmuz 2019; 10:18:52 >
    Ben ne yazıyorum sen ne cevap veriyorsun... Yanlışa yanlış deyince benim gelirim artmıyor evet ama sen gibiler bu yazdıklarıyla iyi ücret alıyor orası belli.

• bir paket içerisindeki ürün sayısı mı? Yoksa toplamda gele npaket sayısı mı olacak? ürün sayısı ise yurtdışı alışveriş bitti demektir
  • öyle bir ülke düşünün ki kendi milletine ambargo koyuyor.
  • Sıçmaya da limit geliyor. Kişi başı günlük 2 ile sınırlandırmayı düşünüyorlarmış. Bilginize.
  • Söylediğin şey çok mantıksız kardeşim. ihtiyacım var ve almak zorundayım. neden üç kuruşluk şeye yüz kuruş para ödeyeyim ki. Benimde aynı sorunum var ve bir adaptör almak istiyorum ve orijinal ürün almak zorundayım. buradaki imitasyonların amperi düşük ve makineme zarar verir. Alibabada 80 dolar ama buraya gelmesi yaklaşık bana maliyeti 1200-1300 tl civarı. bu hak mıdır. sormak lazım

• Berk768 "ananı da al git".

• emrebey19 kullanıcısına yanıt
    Gümrükte ihale ile satılır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • stone2003 S kullanıcısına yanıt
    Açık bir şekilde yazdım rahatsız oluyorsan ol banane
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.