Şimdi Ara

Yurt dışından siparişlere kişi başı limit geldi! (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
381
Cevap
2
Favori
25.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yogunluk nedenıyle vergı eklemek? lımıt koymak? ıyı o zaman aynı mantıkla trafıge de cozum kolay,yolları kapatsınlar,ne trafık ne stres kalır..o kadar vergı alınıyor ve gelır elde edılıyor,gumruge eleman takvıyesı,tesis buyutme gıbı gıbı onlemler neden kımsenın aklna gelmıyor??? ne guzel ıs;al tonla vergıyı,hızmetı ıyıce aksat ve yavaslat..havadan para tatlı gelıyor tabı,nıye vatandas ıcın harcasın kı..
    aldıgım seyler burada satılmıyor,satılan da fahıs fıyatlı..ıstedıklerı kadar ugrassınlar,buradakılerden kazık yemeye nıyetım yok,çin den almaya devam..
  • Elveda 11.11

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zeten umutsuz, mutsuz insanlar ülkesiyiz...Ufak şeylerle avunmaya çalışıyoruz. Onun da peşine düştü devlet...Bu işin sonu sosyal patlamadır. Benden söylemesi
  • haahahahahahhhahahahahahahahahahahahahahah...

Burası çokamelli ... hahahahahahahah

Yeni TÜRKİYE güçlü TÜRKİYE !

• Partili troller nerede göremiyoruz.

Piste bekleniyorsunuz...
  • Sizde kendi ülkenizden alın gavurlara para kazandıracağınıza

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şehmistan kullanıcısına yanıt
    Kardeşim kendi ülkenden aldığın adam da gavurdan alıyor, gene gavura kazandırmış olursun, gavura kazandırmamak için mağrada yaşaman gerek

• Yarın bir gün hükümet deseki nijeryadan binlerce zenci getirdik tek tek herkesi ....

Bunu bile büyük zevkle desteklemezlerse aktroll organizmaları başkada birşey bilmiyorum.Hatta derlerki reisim bu zenciler kesmedi bir posta daha gönderin.
  • aktrollerin gözü yaşlı, zam vergi başlıklarından koşarak kaçıyorlar

Yurt dışından siparişlere kişi başı limit geldi!

• kuzey kore tabi !

• Bizim gibi bireysel alışveriş yapanlar için kötü bir durum fakat 15 TL ye Çinden bedava kargo ile aldıkları ürünleri, yurt içinde 60-80 TL arasında satan kişilerin biraz düşünmesi lazım. Kurunun yanında yaş da yanıyor...
  • Bu ilk adımdır, vergide de böyle yaptılar adım adım sıkılaşacak, bir süre sonra tamamen yasaklanabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Aldıgım ürüne 3 kat vergi alsalae yine kaçak getirrim
    Hahhaha süper
  • Yiye yiye deniz bitti sıra kerizde, gerçi kerizi de yediler de son bir damla çıkarsak yeter kafasındalar.

• Devletin ne hale dustugunun daha guzel kaniti olabilir mi?

hani baskanlikla ucuyoduk?

• quote:

Orijinalden alıntı: MehmetNY

Merak etmeyin, bunlar bir aya kalmaz adrese ddayalı limit de koyarlar.

Bütün gün oturup milleti nasıl biraz daha silkeriz diye kafa yoruyorlar.

Alıntıları Göster
    Adrese de sınır getirsinler. 5 kendime, 5 arkadaşıma, 5 amcama, 5 halama, 5 dedeme, 5 kuzenime, 5 alt kattaki bakkal amcaya... Adres çoookkk...

İnsanları zorla bu tip oyunlara teşvik ediyorlar.
  • Bir şeyler bekliyordum da vergiden sonra bu kadar erken beklemiyordum en azından bir yıl daha sürer diyordum, burdaki vurguncular kazanacağına devletime öderim her pakete 8-10 tl diyordum kendi kendime, ama hükümetimiz onu da istemiyoruz alacaksan 5 adetten fazla alamazsın benim gümrük personelim yorulmasın demişse yapacak bir şey yok, bunca sıkıntıya rağmen çalışıp çabalayan küçük şeylerle mutlu olmaya çalışan ve yaptığı 3-5 dolarlık alışverişlerle mutlu olabilen bir halk için artık herşeyin hayal olduğu bir ülkeye doğru hızla gidiyoruz, herkese geçmiş olsun.
  • saçma bir sınırlama, örneğin bir ay 3 sonraki ay 4 sipariş verdim.
    ama postadaki yavaslıktan dolayı 7si birden bir sonraki ay ulastı. icinden 2sini geri mi gönderecekler.
    bir sey yapıyorlar. öncesi sonrsı işleyişi realitesi konusunda hicbir mantık olmuyor. yaptık oldu mantıgıyla işler yürümez... made in turkey..

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.