Şimdi Ara

Yurt Odam Nasıl. [SS'li] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
3
Favori
10.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Le Citoyen

quote:

Orijinalden alıntı: Hermaeus Mora

Bizim yurtta fişe kettle takarsak şalterler atıyor Buda benim odam, dağınıklığın kusuruna bakmayın beyler
     Yurt Odam Nasıl. [SS'li]

Heinz ve meyve suyuna bakılırsa yurt dışındasınız hocam. Neredesiniz ?

İyi detay Çek cumhuriyetindeyim hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Milan Kundera

ben burda kalıyorum yıllık 7200 çok kötü bir yurt kahvaltı desen tırt. paylaşayım dedim. amacım zenginim diye hava atmak değil arkadaşlar yanlış anlamayın. babam küçük esnaf.
     Yurt Odam Nasıl. [SS'li]

Kocaeli Evim Erkek Öğrenci Yurdu bura

1 yıl kaldım ben de orda

• quote:

Orijinalden alıntı: Anus Destroyer

olabilir yemek işini nasıl hallediyorsunuz ?

kahvaltı için yurdun kendi yemekhanesine aylık 105 lira veriyorum, akşam yemeği de altta kafe ve kebapçı var çiğköfte-döner vs. halletmeye çalışıyorum. sizin şartlar epey iyiymiş benim odada buzdolabı yok olsaydı kaşar filan koyar sabahları sandviç yerdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 7 Ekim 2014; 23:41:46 >
  • su mobilyalarin mafyasi filan mi var lan. her yurtta aynisi mi olur.
  • Burasıda benim oda.Oda da 3 kişiyiz yurt gayet iyi,odanın bitişiğinde balkon var manzarası mükemmel,yemekler zaten on numara.Fiyatı 3200 TL.Tek sıkıntı internet.1 mbit veriyorlar

Yurt Odam Nasıl. [SS'li]
  • quote:

yıllık 3,105

Şehir hangisi
  • KYK da kalıyorum ketill yasak baza sistemi var şuan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 7 Ekim 2014; 23:45:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam anus destroyladın yer buramı
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnderGelişenOsasunaAtağı

quote:

olabilir yemek işini nasıl hallediyorsunuz ?

kahvaltı için yurdun kendi yemekhanesine aylık 105 lira veriyorum, akşam yemeği de altta kafe ve kebapçı var çiğköfte-döner vs. halletmeye çalışıyorum. sizin şartlar epey iyiymiş benim odada buzdolabı yok olsaydı kaşar filan koyar sabahları sandviç yerdim

güzelmiş , dediğin gibi buzdolabı büyük avantaj içi kahvaltılık dolu vişne reçelinden tut gerçek bala kadar hepsi doğal , taze

• quote:

Orijinalden alıntı: Arnavut7

quote:

yıllık 3,105

İnsanlar öğrenci evine aylık 500 liradan fazla kira veriyor + faturalar falan da var. Bencd gayet iyi

ulan gayseride iki öğrenci evde kalsa kira+faturalar 700 olur bi kişi 350 tl 300 tl kalır geriye yani 650 olsa yurt çok para be
  • Çiçek gibi boş birakmassan çiçekler dolsun

• pursuitt kullanıcısına yanıt
    mersin hocam
  • yemek işini napıyon
  • 2+1 sirin biraz eski bir apartmanda 350 liraya 2 kisi kaliyoruz unideki 6. Yilim yurda yarim donem dayanabildim sadece

Ev gibisi yok beyler yurtlarda surunmeyin paraniza yazik yillik 4.000 lira hesaplamis adam yemegi hic gerek yok

Ne kiz atabiliyon ne arkadas getirebiliyon ne 31 cekebiliyon yurt dandik butun ogrenci aktivitelerini kisitliyor. Giris saatleri vs cekilmez aga

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kerandia kullanıcısına yanıt
    mersinde hiç destroylamadım daha
  • quote:

ben burda kalıyorum yıllık 7200 çok kötü bir yurt kahvaltı desen tırt. paylaşayım dedim. amacım zenginim diye hava atmak değil arkadaşlar yanlış anlamayın. babam küçük esnaf.
     Yurt Odam Nasıl. [SS'li]

Yurt parası mı bu? Millet vakıf okullarında uyguna okuyor o zaman.

• Frost 112 kullanıcısına yanıt
    yurdun karşısında bi amca var ,bakkalı var ekmek arası döner , tost yapıyor . Çarşı içinde dönerci , kebapçı var , ev yemekleri yapan bir mekan var arada oraya gidiyorum , canım fast food isterse foruma gidiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsli38

quote:

Orijinalden alıntı: Arnavut7

quote:

yıllık 3,105

İnsanlar öğrenci evine aylık 500 liradan fazla kira veriyor + faturalar falan da var. Bencd gayet iyi

ulan gayseride iki öğrenci evde kalsa kira+faturalar 700 olur bi kişi 350 tl 300 tl kalır geriye yani 650 olsa yurt çok para be

yurt yemek veriyor mu ki?

• quote:

Yurt Odam Nasıl. [SS'li]

Kocaeli evim?

• Bunları gördükçe kahroluyorum keşke yurda göre üniversite seçseydim diyesim bile geliyor :(

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.