Bildirim
Yurt Odam Nasıl. [SS'li] (4. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Anus Destroyer
olabilir yemek işini nasıl hallediyorsunuz ?
kahvaltı için yurdun kendi yemekhanesine aylık 105 lira veriyorum, akşam yemeği de altta kafe ve kebapçı var çiğköfte-döner vs. halletmeye çalışıyorum. sizin şartlar epey iyiymiş benim odada buzdolabı yok olsaydı kaşar filan koyar sabahları sandviç yerdim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 7 Ekim 2014; 23:41:46 > -
su mobilyalarin mafyasi filan mi var lan. her yurtta aynisi mi olur. -
-
quote:
yıllık 3,105
Şehir hangisi -
KYK da kalıyorum ketill yasak baza sistemi var şuan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 7 Ekim 2014; 23:45:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam anus destroyladın yer buramı -
quote:
Orijinalden alıntı: EnderGelişenOsasunaAtağı
quote:
olabilir yemek işini nasıl hallediyorsunuz ?
kahvaltı için yurdun kendi yemekhanesine aylık 105 lira veriyorum, akşam yemeği de altta kafe ve kebapçı var çiğköfte-döner vs. halletmeye çalışıyorum. sizin şartlar epey iyiymiş benim odada buzdolabı yok olsaydı kaşar filan koyar sabahları sandviç yerdim
güzelmiş , dediğin gibi buzdolabı büyük avantaj içi kahvaltılık dolu vişne reçelinden tut gerçek bala kadar hepsi doğal , taze
-
quote:
Orijinalden alıntı: Arnavut7
quote:
yıllık 3,105
İnsanlar öğrenci evine aylık 500 liradan fazla kira veriyor + faturalar falan da var. Bencd gayet iyi
ulan gayseride iki öğrenci evde kalsa kira+faturalar 700 olur bi kişi 350 tl 300 tl kalır geriye yani 650 olsa yurt çok para be -
Çiçek gibi boş birakmassan çiçekler dolsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mersin hocam -
yemek işini napıyon -
2+1 sirin biraz eski bir apartmanda 350 liraya 2 kisi kaliyoruz unideki 6. Yilim yurda yarim donem dayanabildim sadece
Ev gibisi yok beyler yurtlarda surunmeyin paraniza yazik yillik 4.000 lira hesaplamis adam yemegi hic gerek yok
Ne kiz atabiliyon ne arkadas getirebiliyon ne 31 cekebiliyon yurt dandik butun ogrenci aktivitelerini kisitliyor. Giris saatleri vs cekilmez aga
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
mersinde hiç destroylamadım daha -
-
yurdun karşısında bi amca var ,bakkalı var ekmek arası döner , tost yapıyor . Çarşı içinde dönerci , kebapçı var , ev yemekleri yapan bir mekan var arada oraya gidiyorum , canım fast food isterse foruma gidiyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: gsli38
quote:
Orijinalden alıntı: Arnavut7
quote:
yıllık 3,105
İnsanlar öğrenci evine aylık 500 liradan fazla kira veriyor + faturalar falan da var. Bencd gayet iyi
ulan gayseride iki öğrenci evde kalsa kira+faturalar 700 olur bi kişi 350 tl 300 tl kalır geriye yani 650 olsa yurt çok para be
yurt yemek veriyor mu ki?
-
-
Bunları gördükçe kahroluyorum keşke yurda göre üniversite seçseydim diyesim bile geliyor :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X