Bildirim
yurt tecrübesi olanlar bakarmısınız???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
6veya 8kişilik oda tecrübesi olanlar yorum yapalım ltfn??? -
up -
ben olsam düşünmeden 4 kişiliği tercih ederdim
ayrıca yanına 1 kişi daha bulsan 350 TL ile eve çıkılır çok pahalı... -
quote:
Orijinalden alıntı: çaşıt
ben olsam düşünmeden 4 kişiliği tercih ederdim
ayrıca yanına 1 kişi daha bulsan 350 TL ile eve çıkılır çok pahalı...
aga ama 4 kişilkte ewe uzak yol parası fln bide biraz daha dandk yurt -
valla bende yurtda kalıcam 8 kişilkte ilk başta biraz tereddüt ettim ama bi yandan da benim için iyi olabilr diye düşünüyorum ilk sene daha çok insan tanımış olurum elbet anlaşırım birileriyle hem. nebilim işte umarım hayırlı sı olur ben 8 kişiliğe 300 verecem ama 1000 tlsini peşin ödedik -
quote:
Orijinalden alıntı: alliswell*
valla bende yurtda kalıcam 8 kişilkte ilk başta biraz tereddüt ettim ama bi yandan da benim için iyi olabilr diye düşünüyorum ilk sene daha çok insan tanımış olurum elbet anlaşırım birileriyle hem. nebilim işte umarım hayırlı sı olur ben 8 kişiliğe 300 verecem ama 1000 tlsini peşin ödedik
hmm hangi şehir? ünv? -
kocaeli ünv. yalnız ben kız yurdunda kalacagım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alliswell* -- 3 Eylül 2013; 22:58:31 > -
quote:
kocaeli ünv. yalnız ben kız yurdunda kalacagım
hmm anladm o bzm okulun yanındakimi şehrdemi? -
yok merkez de devlet yurdu çıkmayınca merkez de olsun istedik eğer hala yerleşmediysen sana tavsiyem okulun yakınında ki yurtlardan ziyade merkezdekilere bakman umutttepenin okula yakınlık harici bi artısı yok. benim kaldığım yurt tam cadde üstünde merkezde hastaneye,markete, durağa falan çok yakın .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alliswell* -- 3 Eylül 2013; 23:40:23 > -
quote:
yok merkez de devlet yurdu çıkmayınca merkez de olsun istedik eğer hala yerleşmediysen sana tavsiyem okulun yakınında ki yurtlardan ziyade merkezdekilere bakman umutttepenin okula yakınlık harici bi artısı yok. benim kaldığım yurt tam cadde üstünde merkezde hastaneye,markete, durağa falan çok yakın .
hmm bende öle yaparım büyük ihtimal saol -
up -
up -
hocam pm den ulaş yardımcı olalım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X