Şimdi Ara

yurtdisi // 3GS 16Gb-Tavsiyelerinize ihtiyacim var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepinize merhaba, irlanda'da iphone almak icin bi kac arastirma yapiyordum ve iki adet kutulari bile acilmamis 3GS 16 GB buldum, aralarinda kucumsenmiyecek fiyat farki da var, biri O2
    networkune kayitli sadece, digeri tum irlanda'da kullanilabilir. O2 kayitli olan 3 gun once alinmis cihaza gerek olmadigi icin adam satiyor fiyat 350euro. ben bu makineyi turkiyede kullanicam, 2 hafta sonra donuyorum, cihaza yalnizca unlocking islemi mi yapmam ya da yaptirmam gerekir turkiyede kullanabilmek icin? daha baska bir islem yapilmasi gerekiyor mu? henuz bir iphone kullanicisi olma asamasina gelemedigim icin jailbreaking islemine sicak bakmiyorum ama alirsam zamanla fikrim degisebilir. diger alet de 450 euro.. dune kadar bulabildigim kullanilmamislar arasinda en ucuzuydu lakin yarim saat once bu 350 euroluk olani gorunce tum planim degisti. O2 yi alirsam, her ihtimale karsi unlock ettirmeden once bi adet O2 sim card almam da ise yarar mi ? adama az once seri numarasini gondermesini istedim imei numarasini gonderdi(ne isime yariyacagini bilmiyorum gerci) ve faturasi da var diyor, kaziklanma ihtimalim ne kadardir siz tecrubeli iphoneculer? daha baska nelere dikkat etmeliyim ya da.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yazilim icin laptop tavsiyesi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.