Şimdi Ara

Yurtdışı Alınma IMAC ve Apple Care Kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Konuyu detaylı araştırmama rağmen malesef sorumu netleştirecek bir kullanıcı deneyimine rastlamadım. O yüzden buradan sormak istedim.

Ben 31 Aralık 2010 tarihinde ABD'den Imac satın aldım. Faturası ile birlikte Türkiye de garantisinin geçerli olduğunu biliyorum.
    Benim sorum yurtdışından ayrıca Apple Care satın almak ile ilgili. Aldığım ek garantiyi Apple ID vasıtasıyla kayıt ettirsem bu garanti Türkiye'de de geçerli olur mu?
    Bu şekilde garantiden faydalanmış kimseler varsa bana bilgi verebilir mi? (Geçer herhalde gibi yorumlar olmasın lütfen)
    Boşu boşuna satın almayayım.

Not : Ayrıca bu konuda Bilkom'a mesaj attım. Onların cevabı gelince burada yayınlayacağım.

Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gungort -- 17 Ocak 2011; 12:22:19 >

• gelen cevap :)

From: Destek Grubu [mailto:destek@bilkom.com.tr]
    Sent: Monday, January 17, 2011 1:58 PM
    To:
    Cc: Destek Grubu
    Subject: Re: Apple Care Hakkðnda

Sayın Kullanıcımız,

Yurtdışından alınan ürünlerin Türkiye'de garanti kapsamında değerlendirilmesi için fatura ile birlikte servislerimize başvurmanız gerekmektedir. Yurtdışından alınan ürünler için 1 yıllık Apple'ın uluslararası garantisi bulunmaktadır.

Apple Care garanti genişletme paketini aldığınız taktirde uluslararası garantiden yararlanabilirsiniz. Türkiye’ de Apple Care paketi satılmamaktadır.Ancak ürünü satın almış olduğunuz yerden alabilirsiniz.

Ref: ET

Saygılarımızla.

Bilkom İletişim Merkezi
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Tel/Phone: +90 216 454 0101 Faks/Fax: +90 216 651 8900
    Adres/Address: Mahir İz Cd. No:26 Kat:2 34662 Altunizade • Üsküdar • İstanbul • Turkey
    www.bilkom.com.tr <http://www.bilkom.com.tr> • destek@bilkom.com.tr <http://bilkom.com.tr>

On 1/17/11 10:23 AM,
    Merhaba,

31 Aralık tarihinde New York’tan Imac satın aldım. 1 yıl garantinin türkiyede geçerli olduğunu biliyorum. (Daha önce bu konuda mail atmıştım ve sizden geçerli olduğuna dair bilgi gelmişti)
    Apple Care uzatılmış garanti almayı düşünüyorum. Apple’nın resmi sitesinde uluslar arası geçerlilik olduğu yazıyor ama sizden bu konuda teyid almak istiyorum.

Bilgi verirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gungort -- 17 Ocak 2011; 23:48:51 >

• Türkiye'den alınan iMac'ler içinde geçerli mi acaba? Bilkom'un var sanırım çeşitli paketleri ama Apple'dan alınması daha avantajlı mı olur acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.