Arkadaşlar merhaba.. yurtdışı alışveriş siteleri var.bu sitelerden alışveriş yapabilir miyiz?ne kadar güvenlidir?kargo ücreti falan masrafları ne olur?bilgisi olan arkadaşlar veya bu sitelerden alışveriş yapan arkadaşlar varsa tecrübelerini yazarlarsa çok memnun olurum..
www.marktplaats.nl hollandadaki bi site hem 2.el hemde 0 herşey bulabilirsin çok kez alışveriş yaptım güvenilir .. hollandanın en büyük alışveriş sitesi ..
Banada bunun gibi bişey lazım ama benimki amerikadan satış yapan bir yer olacak.Çünkü abim şimi amerika da bana ordan elektronik hediye getirecek.ve hediyeyi ben seçecem.Karar veremiyorumBöyle bi site bilen varsa banada önersin....
www.dealextreme.com ,www.ebay.com bunlar güvenilirdir.
Yani bu gibi sitelerden yapılan alışverişte ekstradan fazla kargo parası , gümrük parası gibi ne bileyim böyle ekstradan masraf çıkar mı?Buralarda bize göre uygun fiyatlı ürünler var..Almak istiyorum fakat bilmediğim için korkuyorum açıkçası..
quote:
Orijinalden alıntı: ismail0625
Banada bunun gibi bişey lazım ama benimki amerikadan satış yapan bir yer olacak.Çünkü abim şimi amerika da bana ordan elektronik hediye getirecek.ve hediyeyi ben seçecem.Karar veremiyorumBöyle bi site bilen varsa banada önersin....
Amazon ve Tigerdirect te baya indirimli urunler var. Yalniz Amerikadaki adresine gonderiyorlar.http://www.alldailyoffers.com/ Burdada gunluk indirimli urunler bulunuyor. Amerikan bayraginin altindakilere tiklayip sitelerine ulasiyorsun. Sen urunu sececen , abiyede link i E-Postayla gonderecen , o da oradan siparisi verecek.Urun Abinin USA adresine gidecek, bavuldada abin gelirken sana getirecek.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme