Şimdi Ara

Yurtdışı Cihazımı tamir ettiremiyorum ..!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yurt dışı olduğu için fatura istenmesi normal aslında kayıt meselesinden dolayı açık olabilir. fatura gösteremiyorsanız bile IMEI kayıt bedelini ödediğiniz kağıdı götürmeyi deneyin.O zaman yardımcı olurlar diye düşünüyorum.Garantisi zaten bittiği için bence GSM iletişim gibi yerlere bırakın.TR den alınma cihazlarım için bir kere bile fatura sormadılar. Arkadaşım yurtdışından alınma ingilizce klavyeli macbooku bırakmıştı onda da istenmemişti fatura.Dediğim gibi buradaki mesele IMEI kaydı.
  • sokra.tetus kullanıcısına yanıt
    Burada cümlelerin hoşluğunu tartışacak değiliz keza arkadaş Apple'ı kötülemeden önce kendisinin nerede yanlış yaptığına bakmalı.

Ve evet aklıma ilk çalıntı fikri geldi ne var ki bunda?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iDoctor kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum ben tanımadığım birine çaldın mı naptın diyemezdim
  • Randıman alamayacak bir durum yok, bataryayı değiştiremeyecek sığırlara vermeyin zaten cihazınızı, fiyat olarak da 350-400 liradan aşağısına yaptırmayın ki belli bir kalitenin aşağısına düşüp paranızla rezil olmayın. Bataryayı da en azından 6 ay garantili değiştirmiyorsa yani şarj çabuk biterse, arıza çıkarsa vs gibi durumlarda ücretsiz değişim garantisi vermiyorsa yaptırmayın, bitti gitti, bu kadar. Uğraştığınıza değmez..
  • faturan olmaması gibi bir şey imkansız. yurtdışında nereden aldıysan al, adamlar faturayı emaili geçtim posta ile yolluyorlar. ebay amazon vs ise zaten direkt çıktı alabilirsin. bir kez faturasız ürünüm oldu yurtdışında, o da 700 dolarlık iphonu 400 e elden aldım craigslistten, çocuk anneme piyangodan çıktı falan dedi ama hırsızlık ürünü bile olabilir gittik aldık cahilliğe.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.