Şimdi Ara

Yurtdışı Cihazımı tamir ettiremiyorum ..!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2 yıl önce yurtdışından iPhone X almıştım. Silver rengi telefonum. Ekran ve batarya değişikliği yapmak istiyorum. Garantisi mevcut değil , ücretini ödeyeyim diyorum , faturanız yok işlem yapamayız diyorlar. Bende yetkili olmayan yere verdim yapılması için fakat randıman alamıyorum. Apple a çok kızgınım paramızla rezil oluyoruz. Herhangi bir fikri olan var mı ? Ne önerirsiniz ? Şimdiden teşekkür ederim..

• Yurtdışı faturanız yok mu?
  • iDoctor kullanıcısına yanıt
    Hayır
  • İlginç faturaları mail yoluyla istenirse fiziken veren bir firma bu. Kayıp mı ettiniz? Ya da cihazı çaldınız mı ne yaptınız?

Nereden aldıysanız arayın size faturasını göndersinler sonra Apple'dan işlem yaparsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 6 Eylül 2020; 17:11:14 >
    Çalmak mı ? Aklına sadece bu kadarı mı geliyor ?
    Cihazı aldığım kişi biraz sorumsuz , faturayı bulamadığını söyledi. Kendisi İsviçrede yaşıyor.
    Dolayısı ile bi sonuca varamadık.
    Anlaşılmıştır umarım ...
  • Hocam ironiydi üstünüze alınmanıza gerek yok.

Dediğim gibi ürünü aldığınız yere ulaşın faturayı mail atarlar.
    Son yaptığım yorumu okursan sorunumu anlayacaksın . Yorum yapıosun sonra üstüne alınma diyosun ve ironi adı altında saçmalıyosun. Gereksiz yani anlatabiliyo muyum ? Neyse kolay gelsin .
  • bence bir şey yapamazsın. ya servis olmayan yerlerde yaptırmaya devam edeceksin ya da daha fazla masraf etmeden cihazdan vazgeçeceksin. yurtiçi olup da garantisi olmasa sıkıntı yok yasalar sayesinde uzun süre yedek parça ve tamir zorunluluğu oluyor ücretli de olsa. bence bu halde sat kendine güvenen biri alıp yaptırsın.
  • Doğubank götürün 3 katta sanırım sadece iPhone cihazlara bakan dükkan var orda hallederler.
  • IRQN kullanıcısına yanıt
    Yorumun için teşekkürler. Çok mantıklı ...
  • Çok enteresan, Avrupa modellerinin tamirini yapıyor Türkiye Apple Store. ABD'den alınan cihazlarda olmuyor diye biliyorum. Ben İtalya'dan aldığım birçok Apple ürününü Zorlu Apple Center'a götürmüştüm. Tam tersini de İtalya'da yaptırtmıştım. İki ülkede de fatura falan sormadılar hiç. Ancak telefonunuzu daha önce dışarıda yetkili olmayan bir yerde tamir ettirdiyseniz sorun olur.
  • Apple'a telefonun seri numarası ile birlikte bir mail gönderin ve fatura talep edin. Aklıma başka birşey gelmedi ama sonuç alabileceğinizi düşünüyorum. Durumu anlatın.
  • Saçmalıyorum, cihazın faturası yok faturayı alamıyorsun akla cihazı çaldığın dışında bir şey gelmiyor belki de öyledir bilemeyiz.

Apple'a kızacak bir şey yok.
  • Mar00N kullanıcısına yanıt
    Arkadaş fatura talep etmekten haz etmiyor sanırım başka bir iş var işin içinde.
  • Istanbul/Kadikoy'de GSM iletisim'den cok memnun kalmistim ben. Batarya degisimi yapilmisti, cihazi sifir halinden daha iyi teslim ettiler. Cok guzel calisiyolar tavsiye ederim, kaliteli teknik servislerde yaptirtirsan randiman alamama gibi bir durum olmaz. Kullanilan malzeme orjinal oldugu muddetce Apple servisi de ayni isi yapacak sonucta.

gsm İletişim™
    GSM İletişim™ | Türkiye'nin Akıllı Telefon Teknik Servisi
    https://www.gsmiletisim.com

Apple'in fatura olmadan hizmet vermemesi de mantikli, calinti, kayip cihaz tamiri yapilmasi durumunda yasal yaptirimlara maruz kalabilirler. Atiyorum anakart degisir, calinti telefon legalize edilmis olur, al basina belayi. Siz sadece batarya degistirmek isteseniz bile adamlar kesin cizgi cekiyor bu sebeple.

• Faturayı istemek bu kadar zor olmamalı, orası Türkiye değilki vurdum duymaz olsunlar..

madem arkadaşın sorumsuz, sadece hangi firmadan aldıysa sana oranın ismini versin, sende o firmadan seri numaralı telefonunun faturasını mail atmalarını söyle. hemen atmasalar bile bir kaç güne döneceklerdir.

cidden akla diğer arkadaşın dediği gibi bir sürü şey geliyor.

eğer dediğimi dahi yapamıyorsanız sorun arkadaşınızda değil sizdedir.

iphone en mükemmel firmalardan biridir. eğerki faturasız bir işlem yapmıyorsa emin ol bu senin lehinedir.

düşün bi sen telefonu çaldırıyorsun başkası geliyor iphone dan anakartı değiştirtiyor.

adam seni düşünerek faturasız gelme koçum hayırdır diyor....
  • Aynı şekilde Asus yurtdışından aldığım anakartı parasıyla tamir edin dememe rağmen kabul etmedi aldığım yere iade etmek zorunda kaldım seri numarasını kontrol ettiler yurtdışından alınmış burada garantisi yok dediler
  • Türkiye cihazlarında imei kayıt meselesi olduğu için öyle yapıyorlar, Apple cihazda kasa değişimi diye bir şey yapmıyor. direk cihaz değişiyor, batarya için öyle olmasa da kasa için bu kesin geçerli kasa değişimi diye bir tamir hizmeti yok Apple'ın. kayıt meselesinden dolayı yurt dışı cihaza da değişim yapmak istemiyor tüm mesele bu. bir kaç yıl önce yurt dışı cihazların tamirine, garantili yada garantisiz Türkiye'de bakma işini bıraktılar.
  • Lan hangi devirde yaşırouz aldığımız her şeyin faturasını mı saklıcaz apple ın rezilliği
    Çaldınız mı naptınız çok kaba bir üslup değil mi lütfen özür dileyin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.