her uçak biletinde havaalanı ücretleri vardır üzerine birsrü pahalı havaalanı mağazaları var üzerine uçaklar uçuş başına para ödüyor ama vatandaşın cebine bakıyorlar yazık |
Yurtdışı Çıkış Harcı-50 TL(Zamsız alabilme) (8. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
1 hafta sonra yurtdisina cikacağim. Pasaport kontrolünde gol yemek istemediğimden TT prime ile yanima birtane yurtdisi cikis pulu alacagim. Önceligim bu 50 liradan aldiklarimizi kullanmak olacak. Sorun yasarsam yanimdaki diğer pulu verecegim. Bakalim nolacak. Burayi güncellerim son durumda
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yeni gittim geldim. Pasaport kontrolünde pulu sordu. Online aldiğimi söyledim. Bakti ve sistemde gözükmüyor dedi. Az önce ivd'den sorguladim 4 tane pulum var dedim. Makbuzu vs varmi dedi. Var diyip ekran görüntüsünü göstermeye calisirken daha bakmadan tamam dedi.
Velhasıl bizim pullar sistemde gozukmuyor malesef. İnsiyatif aldi geçirdi polis beni galiba. Hakkimi sorguladığimda eksikmemiş gözüküyor. Yaninizda bi pul bulundurup riske atmamak lazim.
Edit: imla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biyikliadam -- 18 Haziran 2022; 6:23:47 >
150 tl bayılmanızı istiyorlar. Sistemde daha önce aldığınız varsa yine şansınızı deneyip kontrolden geçmeye çalışın. Eğer sıkıntı çıkarsa döner geri alırsınız. Bence bu harç değil haraç.
Son zamanlarda zamsız alıp da kullanan var mı? Nasıl son durum? Patladık mı?
-
Beyler indirimli aldigimiz pullar sistemde gozukmuyor. 2 kere gittim geldim ikisinde de hep problem oldu. Yok pulun gozukmuyor vs vs. İkisinde de ivd sayfasini acik hazir bekletiyordum bak iste burda gozukuyor vs dedim ama söylene söylene geçirdiler. Özetle pullar çöp bilgi.
Pulları iade eden var mi ? Nasil iade ediliyor?
300 olmadan 150 lık aldık bakalım nolcek
-
-
Bende yurt dışı çıkışında kullanamadım döndüğümde araştırdım. Bura da bir şey yazmıyordu o zaman. iade için telefonla bilgi aldım bu dediği dilekçeyi doldurdum. İade gelmesi galiba 1,5 2 ay kadar sürmüştü.
-
Hocam dilekçeyi edevlet üzerinden mi doldurdunuz? Ben doldurmaya çalışırken beyannemeden veri çek diye bir yer var. oraya basınca beyanneme çıkmıyor. Çıkmadığı için de kayıt edemedim formu. Galiba bunun iadesini alabilmek için gerekli olan dilekçe kısmı farklı ve orayı kapamışlar.
-
interaktif vergi işlemleri İşlem başlat - vergi işlemleri içinde Harç ve Değerli Kağıt Bedeli İade Talebi DilekçesiDeğerli Kağıt Bedeli İade Talebi Dilekçesi"
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seas79 -- 19 Nisan 2023; 12:42:56 > -
Arkadaşlar son durum nedir ? Şuandaki fiyattan fiziki pullardan alanlar bu sene içerisinde kullanabilecek mi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 27 Haziran 2024; 13:53:26 > -
Maliye açıklama yaptı, geçerli olmayacak.
-
koyun gibi öne ne gelse yeniyor, harç neymiş neden ödüyoruz yok. Ne gereksiz saçma şey, ben zaten bilet alırken vergimi veriyorum. Pul da neymiş.
-
Link varmı hocam? Resmi açıklamanin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
www.aa.com.tr
Gelir İdaresi Başkanlığından yurt dışına çıkış harcı açıklamasıhttps://www.aa.com.tr/tr/ekonomi/gelir-idaresi-baskanligindan-yurt-disina-cikis-harci-aciklamasi/3250755
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X