Yurtdışında üniversite düşünüyorum fakat bundan önce Toefl & Ielts'te başarılı olmam lazım. Bunun için Amerikaya dil okuluna gitmeyi düşünüyorum
Kendi harcamalarım da dahil 6 aylık 35-40.000 tl civarı bütçem var
önerebileceğiniz dil okulu veya eyalet var mıdır?
Dil okulları da bütçeye göre baya farklılık gösterebiliyor. Ama önerebileceklerim, EC, FLS,ELS bunlar çok iyi okullar, fiyatları çok yüksek değil; daha ucuz yollu bir şeyler varsa aklında Embassy, St. Giles, ingiltere düşünüyorsan moreton hall, delfin uygun fiyatlı okullar. İrlanda'da Emerald, Atlas, ATC. Bunları önerebilirim.
Malta en bütçelisi, İngiltere biraz yaşam şartlarından dolayı pahalı oluyor. Şu link size yardımcı olabilir: London School of Commerce Dil programı, London Vizyon Yurtdışı Eğitim acentesini ararsanız daha detaylı bilgi veriyorlar, istanbuldaysanız, ofisleri istiklal caddesi taksimde.
ben malta'da 6 ay dil okuluna giderek ielts aldım. malta dil okulları için iyi ve ekonomik. bir çok firma dolandırmaya çalıştı maltayagidiyorum adında bir acentede cem bey ile görüş. sorunsuz bir firma burasını bularak gittim. maltayagidiyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme