Şimdi Ara

Yurtdışı Gezileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, ben mezuna kalmış bir ögrenciyim.Denemelerim de iyi gidiyor.YGS' den sonra bir yurtdışi turu yapmak istiyorum.1 haftalık Dubai turu.Pasaportum vize vs hiçbir şey yok.Sadece birikmiş param var. 7000 TL falan.Tur ile gidicem ne yapmalıyım, pasaport vize vs neler almalıyım. LÜTFEN YARDIMCI OLUN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dubaiye direk vize veriyorlar diye biliyorum
  • Doğrudur sadece pasaport çıkartıp gidebilirsiniz. 10 senelik Pasaport bedeli ortalama 600TL civarı olmaktadır. Turla gidecekseniz zaten pasaportunuzun olması yeterlidir.
  • ukrayna odessada ticari veya tatil amaçlı gezi yapmak isteyenlere yardımcı olabilirim. 50-75 usd merkezde derribasovskaya caddesinde günlük kiralık lüx evlerimiz var ayrıca günlük 30 usd karşılığında 24 saat rehberlik hizmetimiz var. mertkartal1980@hotmail.com veya +380 93 423 03 08 nolu telefondan 24 saat ulaşıp bilgi alabilirsiniz.
  • Bir tur acentesine git, onlar gerekli evrakları isteyecek ve adına vize işlemlerini yürüteceklerdir.
    Pasaport içindewww.iem.gov.tr İstanbul Emniyet Müdürlüğü sitesine girip gerekli belgeleri öğren. Bordo Hususi Pasaport için.
    Öğrenci belgen varsa duruma göre harç ödemeyebilirsin. Ben ABD work and travel a giderken ödememiştim.
    Eğer harç ödemezsen 10 yıllık iste pasaportu
  • tur şirketi ile gidiceksen Dubai ye acenta senin yerine alıyor vizeyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be Happy

Doğrudur sadece pasaport çıkartıp gidebilirsiniz. 10 senelik Pasaport bedeli ortalama 600TL civarı olmaktadır. Turla gidecekseniz zaten pasaportunuzun olması yeterlidir.

dubai için vize gerekli ,

https://evize.turkishairlines.com/

bu adresten vize başvurusu yapabilirsin , online oalrak
  • Eksik anlatımla ilgili cevap vermek istiyorum, Tur ile gidilecekse zaten tur şirketleri vize işlemlerini sizin için halledeceklerdir. Ek olarak konuyu açan arkadaşın Pasaportu bile olmadığı için, ben alıntıladığınız mesajda, Pasaport çıkartıp, tur şirketiyle gitmenizde yarar vardır dedim. Bundan sonra ki işlemlerin tamamını tur şirketleri ayarlıyabiliyor.
  • Bilgileriniz için teşekkür ederim arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.