< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Yurtdışı imei kayıtlı iPhone için pil değişimi (4. sayfa)
-
-
Fppro duydum hocam çok övülüyor bir bakın isterseniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam ben değiştirdim bir bağımsız onarım sağlayıcıda. 23 Mayıs tarihinde. Teknisyen gözümün önünde orijinal pil taktı. Kalibrasyonunu yaptı. Şuan cihazda orijinal parça değişimi yazıyor. Yani fppro yerine bağımsız onarım sağlayıcı daha mantıklı. Çünkü apple orijinal parçalarını yetkili servislere ve bağımsız onarım sağlayıcılara veriyor. Fppro gibi şirketler başka cihazlardan parça takıyorlar ve kalibrasyon yapamıyorlar. Bu da ayarlarda orijinal parça değil uyarısı veriyor. Ama bağımsız onarım sağlayıcılarda öyle bir şey yok. Her şey yetkili servisteki gibi oluyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çin usa gibi ülkelerde donanım farkı var. Ondan bakmıyorlar. Ama Tr de satılan cihazlarla Avrupa cihazları aynı ona bakmaları lazım. Bazı yerlerde fatura istiyorlar diye soran oluyor ama sormak şart.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğrudur hocam ama Youtube'daki videolardan anladığım kadarıyla Fppro Apple servisinin yapmadığı veya yapamadığı problemi çözdüğünü iddia ediyor. Pil konusunda tercihe göre hem orijinal hem de yan sanayi pillerden birini takabileceklerini söylüyorlar. Bağımsız onarım sağlayıcısı tam olarak ne oluyor bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla Apple orijinal parçalarını yalnızca kendi yetkili servislerine veriyordu. Bilmiyorum artık böyle değildir belki.
-
Doğrudur hocam. Yurtdışı cihazı olsa bile yine bir şekilde parasıyla orijinal parça takılabiliyor Apple servisine muhtaç değiliz. Açıkçası ben yurtdışı cihazı almayı tercih ederim. 2 katı para verip Türkiye'den almak hiç mantıklı değil. Zaten bir yılda 8 ay kullanım hakkı var. Kalan 4 ay da Wi-Fi'ye bağlı olunduğu sürece Wi-Fi ile arama özelliği sayesinde normal bir şekilde kullanılabiliyor. Dışarı çıkınca da hiç olmadı ikinci bir telefon taşınır ve onun internet paylaşımı açılarak kullanılır. En azından benim için çok da sorun değil yani. Millet abartıyor ama abartılacak bir şey yok.
TR'de kanunen minimum garanti süresi 2 yıldır
6 ay diye birşey YOK
-
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı sizlere. Apple 14 Pro Max Yurtdışı Kayıtlı Cihazım var 2893 kodlu. Bunun bataryasını orjinal olarak değiştirmek istiyorum Gürgençler, Kvk vs nereye sordurdumsa kapsam dışı diyip bataryayı değişmiyorlar, dışarıda da değişilen bataryalar çok kötü oluyor, sizler nasıl bir yol izlediniz değiştirebileceğimiz bir kurum var mı sizlerden fikir almak isterim. Parasını verip kayıt yaptırdığımız cihazı parasıyla değişmiyorlar
14 promax ana forumda bahsi geçmişti geçmiş konulara bir göz atın garanti kapsamında özel yetkili servisler değişim yapıyorlarmış
Bağımsız onarım sağlayıcılar var. Apple tarafından orijinal parça kullanma yetkisine sahipler oradan değiştirebilirsiniz.
Hocam Trabzonda yaşıyorum bağımsız onarım sağlayıcısı olan yeri nasıl bulabilirim?
Garantisi olmayan ya da biten cihazlarda parça değişimi olursa 6 ay değişen parçayı kapsayan garanti veriliyor.
-
Apple destekten bakabilirsiniz. Trabzondaki servisleri gösterir.
-
Malesef bulamadım
bu bağımsız servis sağlayıcıyı hangi ilde kimin servis olduğunu öğrenemiyoruz bir türlü .
Onarım Sağlayıcısını Doğrulama - Resmi Apple Desteği
tamam buradan şehiri seçiyoruz ama sağlayıcı adını istiyor , ben nereden bileyim sağlayıcı adını , sağlayıcının adını bilsem zaten buraya ihtiyaç duymam .
-
Selamlar aynı dertten ben de muzdaripim.. Kafama takılan bir şey var bu bağımsız onarım sağlayıcılarda takılan pillerin çakma olma olasılığı var mı ? Kesinlikle orj ürün takmak zorundalar gibi bir durum var mı? Duruma göre bir arkadaş ile ya abd ye göndericem telefonu ya da Bursa'da bulunmadığı için farklı bir şehirdeki onarım sağlayıcılardan destek alacağım
-
Sadece bir harfi tutsa dahi sonuçlarda çıkıyor.. Ben de şöyle bir yöntem buldum..
İlk harfi a'dan z'ye kadar tek tek yazarak sorguladım çözümü böyle buldum.
-
Tek tek harfmi deniyice hocam:)) iyi sabir varmiş sende:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X