29 tane harf var müdür fazlası olmaz :)) kesin sonuç :) |
Yurtdışı imei kayıtlı iPhone için pil değişimi (5. sayfa)
-
-
Hiç üşenmedim denedim şimdi , bir tek Troy'u gösteriyor o da yetkili servis sağlayıcı zaten
,
ama benim şehirde bağımsız onarıcı yokmuş bunu anlamış olduk bu yöntemde . 29 harfi denemem 2-3 dakikamı aldı maksimum .
-
quote:
Orijinalden alıntı: punto-gtSadece bir harfi tutsa dahi sonuçlarda çıkıyor.. Ben de şöyle bir yöntem buldum..
İlk harfi a'dan z'ye kadar tek tek yazarak sorguladım çözümü böyle buldum.
Bu çok faydalı bilgi için teşekkür ederim
-
quote:
Orijinalden alıntı: punto-gtSelamlar aynı dertten ben de muzdaripim.. Kafama takılan bir şey var bu bağımsız onarım sağlayıcılarda takılan pillerin çakma olma olasılığı var mı ? Kesinlikle orj ürün takmak zorundalar gibi bir durum var mı? Duruma göre bir arkadaş ile ya abd ye göndericem telefonu ya da Bursa'da bulunmadığı için farklı bir şehirdeki onarım sağlayıcılardan destek alacağım
Orijinallik konusunda fikir verebilecek birisi var mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her ülke için mi alınan kod a2890 olmak zorunda?
-
Yurtdışından aldığınız 14 pro cihazı A2890, 14pro max cihazı ise A2894 olursa, bu cihazlar için Türkiye'de servis sağlayıcılardan destek alabilirsiniz.
-
Soruma yanıt bulamadığım için farklı bir yol soracağım sizlere..
Abd cihazına Türkiye'de bakmıyorlar buna eyvallah.. Peki cihazın Almanya'da bataryasını ücretli olarak değiştirebilir miyim ? Orası da Türkiye gibi seri numarası tutmuyor bakamayız derler mi ?
-
Almanyada Avrupa bölgesi olduğu için onlar da bakmaz. Aynı dertten muzdaripim a2889 Amerika 14 pro var bende
Elimiz kolumuz bağlandı demek ki.
Bugün aypa bağımsız servis sağlayıcıyı aradım görüştüm. Ptesi apple'dan mail geldiğini artık batarya değiştirme yetkilerinin bağımsız servis sağlayıcılardan alındığını söyledi.. orj batarya takabilceklerini ama bu hatayı silemeceklerini söylediler. Batarya takıldığı takdirde desteklenmeyen parça gibi uyarlar çıkacağını söyledi. Bu ihtimalimizde böylelikle burada bitmiş oldu..
-
Dostum İstanbulda Apple bağımsız servis sağlayıcı buldum. Kendilerine seri numaramı söyledim sistemden baktı sorun yok dedi. Apple dan gelecekmiş batarya ve bilinmeyen parça uyarısı vermiyor. Anet Bilişim İstanbul
Ne zaman oldu bu yeni mi ? Eğer yeniyse bende ona göre görüşeyim kendileriyle
-
Evet 2 gün oldu
Teşekkür ederim bi görüşeyim ben de
-
Var mı gelişme
-
3-4 tane bağımsız servis sağlayıcıyla görüştüm malesef hiçbiri destek vermiyor.. Yurt dışı kayıtlı cihazların hepsinde bu durum geçerli değilmiş.. Tek çare abd’ de değişim yapılacak
İsimlerini rica edebillirmiyim sizden istanbulda ise bunlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
12 pro max yurtdışı cihazım var.faturayı da kaybettik ne yaparız nerde değişiriz arkadaşlar konum istanbul
Kvk ve troy fatura olmadıgı için bakmıyor
Cihazın modelini ve A2889 gibi bir kodu var onu paylaşır mısın
Burdan yaşadığın ili seç. İsime ise sadece A yaz ve listele sonra o çıkanları googleda bul ve arayıp sor
support.apple.comOnarım Sağlayıcısını Doğrulama - Resmi Apple Desteğihttps://support.apple.com/tr-tr/repair/verify-repair-provider
Efix servis, Elpa, Dünyabt, Anet bilişim diğeride Ankara'da aypaydı..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X