Şimdi Ara

Yurtdışı İphone Almak İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar yurtdışından 5S almak istiyorum. Amerika'dan ya da Belçika'dan getirticem Amerika fiyatı 650$ Belçika'daki fiyatı 850€ aklımda sorular var yardım ederseiz sevinirim.

1- Garantisi nasıl oluyor ? Türkiye'de apple store var mı bilmiyorum ama benim telefonu tekrar yurtdışına yollama şansım var bozulursa Türkiye'de garantiye girdiğini düşünmüyorum bu olay nasıl oluyor ?
    2- Telefon kaskolayan şirketler var yurtdışı telefonları kaskolatıyorlar mı?
    3- Bazı kişilerden yurtdışı telefonların Türkiye'de güncellenmediğini duydum bu doğru mu mesela İOS 7 olarak alıcam hep böyle mi kalacak ?
    4 - Yurtdışından almanın dezavantajları nelerdir daha önceden alan arkadaşlar yardım ederse sevinirim.

Son 1 ayda çıkış yapmış pasaporta kaydettireceğimi biliyorum bu benim için sorun değil .

• Daha önce yurtdışından alışveriş yapmadığım icin sadece kesin olarak bildigim ilk soruya cevap vereceğim. TR'de Apple Store yok ama 22 Ekim'de online mağazası, Ocak'ta da Store açılacak. Eğer bizi Avrupa sayarlarsa Avrupa'dan aldığın Apple ürünlerini TR'de de Apple Store garantisi altında kullanabileceksin fakat Amerika'dan alırsan TR Apple Store garantisi kapsamına girmez sadece Amerika'da garantili olur ürünün.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2-Evet
    3-Doğru değil,hepsi güncellenir
    4-Pasaport kayıt sorunu var ve simkilitli olma ihtimaline dikkat et,onun dışında dezavantajı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caferhan -- 17 Ekim 2013; 19:53:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caferhan

2-Evet
    4-Pasaport kayıt sorunu var,onun dışında dezavantajı yok

Pekala Türkçe dil seçeneği var mı ? Vergi dairesine 100 lira yatırıyoruz sonra Turkcell'den onaylattık diyelim bunu yaptıktan sonra garanti dışında hiçbir dezavantajı kalmıyor mu ?
    Garanti için tekrar yurtdışına yollayabilirim zaten kolay kolay sorun olacağını sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: plastiq

quote:

2-Evet

Pekala Türkçe dil seçeneği var mı ? Vergi dairesine 100 lira yatırıyoruz sonra Turkcell'den onaylattık diyelim bunu yaptıktan sonra garanti dışında hiçbir dezavantajı kalmıyor mu ?
    Garanti için tekrar yurtdışına yollayabilirim zaten kolay kolay sorun olacağını sanmıyorum.

Var,herşey burda alınan gibi normal oluyor,
    Yakında Apple Store Türkiye'de açılacak,garanti sıkıntısı da olmaz

• quote:

quote:

2-Evet

Vergi dairesine 100 TL yatırdıktan sonra, IMEI kayıt işleminizi e-devlet üzerinden kendiniz yapın, telefon bayilerine boş yere para kaptırmayın. Resmi e-devlet sitesi:www.turkiye.gov.tr

• Çok teşekkür ediyorum arkadaşlar, cevapları aldım yani yurtdışından telefon almanın sakıncası yok :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yurtdışından macbook almak
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • plastiq P kullanıcısına yanıt
    Garantide hic bir sikinti yok. Turkiye Apple Store (00800448829878) Dileyen arayip teyit alabilir. Sadece sabit hatlar ile aranabilir.
  • Bir şey daha sormak istiyorum. Yurtdışından aldığım telefonu pasaporta kaydettirirsem imei kayıtlı gözüküyor mu TR de yoksa imei kayıtlı olmuyor mu ?
  • quote:

Bir şey daha sormak istiyorum. Yurtdışından aldığım telefonu pasaporta kaydettirirsem imei kayıtlı gözüküyor mu TR de yoksa imei kayıtlı olmuyor mu ?

Kaytlı görünür

• quote:

Bir şey daha sormak istiyorum. Yurtdışından aldığım telefonu pasaporta kaydettirirsem imei kayıtlı gözüküyor mu TR de yoksa imei kayıtlı olmuyor mu ?

İmei sorgulattiginizda yolcu beraberinde kayıtlı cihaz yazar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.