Şimdi Ara

Yurtdışı iphone kayıt ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir yakınım eşine iphone gönderdi banada rica etti kayıt ettirmem ve teslim etmem icin... Yarın iphonu getirten kişiyle vodafone a pasaportuyla kayıt ettircez yanlız kafama takılan bişi var?

1- Telefon numarasına kayıt ettirince o numaraya kullanım hemen acılacakmı? herangi bir yazılım tarzı birsey yüklememize gerek varmı

2- Şuan wifi calısmıyor bunun sebebi kayıt olmamasından dolayımıdır ?

Yarın kayıt ettirmeye gidicem bilgilendirirseniz cok sevinirim

• cokmu zor soru sordum ? şıklarıda veriyim isterseniz

a)evet-evet
    b)evet-hayır
    c)hayır-evet
    d)hayır-hayır

ama acıklayıcı bir cevap versenizde bilgili gitsek yarın vodafone bayiine
  • quote:

Orijinalden alıntı: poskay

cokmu zor soru sordum ? şıklarıda veriyim isterseniz

a)evet-evet
    b)evet-hayır
    c)hayır-evet
    d)hayır-hayır

ama acıklayıcı bir cevap versenizde bilgili gitsek yarın vodafone bayiine
    1- Kayıttan 1-2 gün sonra iphone görüşmeye açılacak,herhangi bir yazılım müdahelesi vs. gerekmiyor.

2- Wi-fi nın şebeke ile alakası yoktur.Wireless ağının olduğu herhangi bir yerde nete bağlanırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delann -- 28 Aralık 2009; 23:05:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: delann

1- Kayıttan 1-2 gün sonra iphone görüşmeye açılacak,herhangi bir yazılım müdahelesi vs. gerekmiyor.

2- Wi-fi nın şebeke ile alakası yoktur.Wireless ağının olduğu herhangi bir yerde nete bağlanırsınız.

Allah razı olsun hocam gercekten... yani bu simlock, unlock falan farklı bişi ozaman ? Hicbir bilgiye sahip olmadan simlock tarzı bilgileri okuyunca kafa karışıyor.Dedigine göre hicbir işlem yapmıcaz anlaşılan cok teşekkürler
  • Cihaz muhtemelen locked yani kilitlidir. Kirdirmaniz gerekecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sariyeron

Cihaz muhtemelen locked yani kilitlidir. Kirdirmaniz gerekecek.
    kırdırmazsak gorusme saglanamayacak ozaman oylemi ? şuan cihaz türkce sanırım türkce özelliği yok cihazda...ozaman kırılmışmı oluyor ?
  • quote:

kırdırmazsak gorusme saglanamayacak ozaman oylemi ? şuan cihaz türkce sanırım türkce özelliği yok cihazda...ozaman kırılmışmı oluyor ?

Alıntıları Göster
    Mesajım yanlış anlaşıldı herhalde hocam,sorunu kayıt işi için herhangi bir yazılım müdahelesi gerekiyor mu diye algıladım,kusura bakma.Cihazın yurtdışı olduğundundan büyük ihtimal sim kilitli olacak.İmei kaydını yaptırsan da bu kilit yüzünden iphone u kullanamayacaksın.Pasaport kaydını yapın , daha sonra forumdaki unlock yönergelerini takip edeceksin,blackrain programını incelersin hocam.Max. 5 dakikalık kolay bir uygulaması var;bunun sonucunda cihazın unlock olacak ,istediğin hatla kullanabileceksin.Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delann -- 29 Aralık 2009; 0:05:50 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone geçici kayıt
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Mesajım yanlış anlaşıldı herhalde hocam,sorunu kayıt işi için herhangi bir yazılım müdahelesi gerekiyor mu diye algıladım,kusura bakma.Cihazın yurtdışı olduğundundan büyük ihtimal sim kilitli olacak.İmei kaydını yaptırsan da bu kilit yüzünden iphone u kullanamayacaksın.Pasaport kaydını yapın , daha sonra forumdaki unlock yönergelerini takip edeceksin,blackrain programını incelersin hocam.Max. 5 dakikalık kolay bir uygulaması var;bunun sonucunda cihazın unlock olacak ,istediğin hatla kullanabileceksin.Kolay gelsin.

Alıntıları Göster
    DH de gezerken bir yorumla karşılastım aynen şöle yazmış arkadas...

''cydia varsa jb olmus demektir. oyun ve uygulama yüklemek için sitede gerekli açıklamalar mevcut''

şuan elimdeki telde böyle bir menü mevcut ıcy de var... şimdi bu kırılmış anlamınamı geliyor

telefon : iphone 2g 3.00 sürüm

• quote:

DH de gezerken bir yorumla karşılastım aynen şöle yazmış arkadas...

''cydia varsa jb olmus demektir. oyun ve uygulama yüklemek için sitede gerekli açıklamalar mevcut''

şuan elimdeki telde böyle bir menü mevcut ıcy de var... şimdi bu kırılmış anlamınamı geliyor

telefon : iphone 2g 3.00 sürüm

Alıntıları Göster
    Menu ye girebilmişsen cihaz zaten unlock demektir hocam,imei kaydını yaptır ve cihazı kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delann -- 29 Aralık 2009; 1:00:11 >

• quote:

Menu ye girebilmişsen cihaz zaten unlock demektir hocam,imei kaydını yaptır ve cihazı kullan.

valla bu cümlen uykumu getirdi yoksa uyuyamayacaktım saatlerdir arastırıyorum nedir ne deildir diye oysa yüklenmişte gelmiş haberimiz yok (sırf mahcup olmamak icin karşı tarafa)

valla menüye girdim ama internet baglantısı olmadıgını söylüyor onun icin herhangi bişey göremiyorum

Allah senden razı olsun tekrardan arkadasım
  • quote:

quote:

valla bu cümlen uykumu getirdi yoksa uyuyamayacaktım saatlerdir arastırıyorum nedir ne deildir diye oysa yüklenmişte gelmiş haberimiz yok (sırf mahcup olmamak icin karşı tarafa)

valla menüye girdim ama internet baglantısı olmadıgını söylüyor onun icin herhangi bişey göremiyorum

Allah senden razı olsun tekrardan arkadasım

Alıntıları Göster
    Yeni konu açmak istemedim, bende sorunumu burdan yazayım :)

Dostlar bana bir akrabam yurtdışından iPhone getirdi. Benim de bu İMEİ kayıdı için gereken 1 aylık süreden haberim yoktu ve kayıt yapmadan akrabam çekti gitti yurtdışına. Telefonu şuan kullanıyorum, kontrol ettim kayıdı yok. Henüz mesaj da gelmedi. Benim kendi pasaportum var ama giriş yapalı 3 ay oldu. Benim mutlaka 1 ay içinde giriş yapmış pasaport bulmam şart mı?

Unuttum kayıt yaptırmayı 3 ay geçmiş desem yemezler mi? veya başka bir yolu var mı? Sağolun şimdiden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Doruks

Dostlar bana bir akrabam yurtdışından iPhone getirdi. Benim de bu İMEİ kayıdı için gereken 1 aylık süreden haberim yoktu ve kayıt yapmadan akrabam çekti gitti yurtdışına. Telefonu şuan kullanıyorum, kontrol ettim kayıdı yok. Henüz mesaj da gelmedi. Benim kendi pasaportum var ama giriş yapalı 3 ay oldu. Benim mutlaka 1 ay içinde giriş yapmış pasaport bulmam şart mı?

Unuttum kayıt yaptırmayı 3 ay geçmiş desem yemezler mi? veya başka bir yolu var mı? Sağolun şimdiden.

Keşke yeseler hocam,Türkiye ye giriş mühründeki tarihe bakıyorlar,eğer ülkeye girişinin üzerinden 1 ay geçmişse pasaport kaydı yapılamıyor.
    En az 1 ay içerisinde Türkiye ye giriş yapmış birini bulup kaydı onun üzerine yapabilirsin,bu da büyük ihtimal belli ücret karşılığında olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delann -- 29 Aralık 2009; 23:06:03 >

• Artik cok zorlastirdilar bu yurtdisindan telefon kayit islemlerini.Kisiler artik 2 yil icinde 1 telefon getirip kayit ettirebiliyor sanirim son düzenlemelerle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mart07

Artik cok zorlastirdilar bu yurtdisindan telefon kayit islemlerini.Kisiler artik 2 yil icinde 1 telefon getirip kayit ettirebiliyor sanirim son düzenlemelerle.

Evet öyle.
  • quote:

Ben 3 gün önce kayıt ettirdim. Evet son 1 ay içerisinde gelmiş olmalı. Ve üstelik son 2 sene içerisinde pasaportuna başka telefon kayıt ettirmemiş olması gerekiyor (1 sene diye biliyordum ama 2'ymis) sana bir tuyo; çevrende hacca gitmiş birileri varsa belki yardımcı olurlar. Malum daha yeni geldiler. ( bana telefonun kayıtdışı olduğunu belirten ve kapanacağını bildiren mesaj daha telefonu kullandığımın 7. gunü geldl ve sadece 1 hafta süre verdi bana. Yani anlayacagin 1 aylık pasaport oluyor ama telefonu kayıtsız 15 gun kullanabiliyorsun..)

• quote:

Arkadaşlar bir yakınım eşine iphone gönderdi banada rica etti kayıt ettirmem ve teslim etmem icin... Yarın iphonu getirten kişiyle vodafone a pasaportuyla kayıt ettircez yanlız kafama takılan bişi var?

1- Telefon numarasına kayıt ettirince o numaraya kullanım hemen acılacakmı? herangi bir yazılım tarzı birsey yüklememize gerek varmı

Wifi çalışmıyorsa ayarlar - genel - sifirla - ağ bağlantılarını sifirla

seklinde bir deneme yap. Aynı problem bende de oldu ve bu sekilde düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.R.E.S. -- 29 Aralık 2009; 23:19:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: A.R.E.S.

quote:

Arkadaşlar bir yakınım eşine iphone gönderdi banada rica etti kayıt ettirmem ve teslim etmem icin... Yarın iphonu getirten kişiyle vodafone a pasaportuyla kayıt ettircez yanlız kafama takılan bişi var?

Wifi çalışmıyorsa ayarlar - genel - sifirla - ağ bağlantılarını sifirla

seklinde bir deneme yap. Aynı problem bende de oldu ve bu sekilde düzeldi.
    Sağolun arkadaşlar. sağa sola haber saldık bakıcaz artık bişeyler en acilinden. olmadı giderim havaalanına, beklerim çıkışın önünde...

• quote:

Sağolun arkadaşlar. sağa sola haber saldık bakıcaz artık bişeyler en acilinden. olmadı giderim havaalanına, beklerim çıkışın önünde...

Alıntıları Göster
    bu arada avea, turkcell ve vodafone iletişim merkezleri yapıyor değil mi bu kayıtları. yani bulup birini gitsek oraya hemen işleme koyarlar

• quote:

bu arada avea, turkcell ve vodafone iletişim merkezleri yapıyor değil mi bu kayıtları. yani bulup birini gitsek oraya hemen işleme koyarlar

Turkcell hat kullanıyorum. Bu yüzden Turkcell iletişim merkezine gittim. Önce numaranı istiyorlar. Sonra telefonuna mesaj ile şifre geliyor. O şifreyi istiyorlar ve imei numaranla sisteme giriyorlar. Sonra yine sistemden pasaportun uygun olup olmadıgını kontrol ediyorlar ve uygunsa fotokopi alıyorlar ve bir form doldurup pasaport sahibinin imzasını alıyorlar. 5 TL ücret alıyorlar ve telefonuna tekrardan mesaj geliyor. Bilgileriniz kuruma iletilmistir diye. Aksam eve gittiğimde imei kontrolü yaptım. Hemen kayıt altına geçmişti dogrusu. Cuma yapmıştım ve yapmasaydım mesaja göre Pazar gunü kapanacaktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.R.E.S. -- 30 Aralık 2009; 0:11:48 >
  • quote:

Tum operatorler kayit islemini yapiyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.