Şimdi Ara

Yurtdisi iphone mu kuramiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Simkartımı takip dil ve ülkemi seçiyorum kurulum için diğer gönderilere onay veriyorum ancak telefonunuz 1dk içinde etkinlesiriliyor yazısından sonra 'aygit bilinmiyor' yazısı cikiyor. Pasaport kaydimi henüz yapmadım telefonu alalı 1 hafta oldu. Sizce sebebi nedir?
    Model 6s plus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bel6y0k -- 10 Ocak 2016; 15:20:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefon kaydıyla alakalı değil. Bu Apple'ı bağlayan bişey değil çünkü SIM kart takılıysa sorun büyük ihtimalle internette başka bağlantıda denerseniz büyük ihtimalle olacaktır. Yada yanınızda başka bir iphone var ise hotspot açın onda olur.
  • Simkilidi diye farkli bişeyler varmış öyle olma ihtimali var mı acaba.şuan baktımda şebekeyide bulamıyor aranıyor yazıyor sürekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bel6y0k -- 10 Ocak 2016; 18:36:29 >
  • bel6y0k B kullanıcısına yanıt
    Model ve part no nedir ? Acaba kilitli bir telefon mu aldınız ?

• Model: a1687
    Part:mku92ae/A

• bel6y0k B kullanıcısına yanıt
    Seri numarasını apple sitesinde sorguladığınızda etkinleştirme yapılmamış görünüyor değil mi ?

• Hocam sorgulatmadım. Siz deyince sorgultmaya çalıştım ama tam neresi bulamadım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konu takip. Son durumunuz ne? Yakın zamanda ben de yurt dışı cihaz alacağım. Dikkatimi çekti.
  • Hallettim hocam eyw. Arkadaşımın sim kartını taktım. Benimki düzgün kesilmemiş sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bel6y0k -- 10 Ocak 2016; 21:55:43 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.