Şimdi Ara

Tüm iPhone Modelleri Yurtdışı Satın Alma ve Kayıt [ANA KONU] (Güncelleme Eylül 2023) (854. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.140
Cevap
458
Favori
872.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 852853854855856
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam senin telefon zaten tek bir telefon görünüyor sistemde kapanacağını sanmam, kapanırsa da bir şekilde açtırılır, TR satışlı telefonlarda da aynı sorun yaşanacak sonuçta. çift hatlı milyonlarca telefon var, kafam rahat olsun dersen de bi tane esim alıp videodaki yöntemle ikinci imeiyi kullanmaya başlayabilirsin.

Metin Aygunyoutube
    Yurtdışından alınan iphone kayıtsız kullanım sırasında 120 gün kullanım sonrası şebeke kapanır ancak e-sim barındıran iphonelarda bayiye giderek e-sime geçiş yapıp +120 gün daha kullanabiliyorsunuz. Videodaki yöntem sayesinde bayiye gitmeden ve fiziksel simi iptal etmeden iphone diğer imei numarasına geçiş işlemini kendiniz yaparak 120 gün daha kayıtsız kullanım hakkı elde edebilirsiniz. Videodaki yöntem sayesinde iphone fiziksel sim ile kullandığımız imei numarasını boşa çıkararak bir e-sim tanımlaması yapıp fiziksel simin imei2 tarafına geçmesini sağladık. iPhone geçici kayıt adı altında bazı kişilerin yaptığı ve yüksek ücretler talep ettiği bu uygulamayı evinizde sadece 1 dolar karşılığında kendiniz yapabilirsiniz. bu sayede iphone kayıtsız kullanım her yıl yenilendiği için hiç bir şekilde bayiye gitmeden ve fiziksel simi iptal etmeden yılda 8 ay kayıtsız kullanım hakkını elde edersiniz. iPhone kayıtsız kullanım için redteago uygulamasını kullandık. Ancak piyasada bir çok iphone e-sim tanımlama yapan uygulamalar bulunuyor. Eğer ücretsiz e-sim veren veya daha düşük ücretle iphone e-sim tanımlaması yapan uygulamalar varsa bunuda kullanabilirsiniz. iphone redteago uygulaması ile QR kod okutmadan bu işlemleri yapabiliyorsunuz. iPhone e-sim nedir beya iphone e-sime geçiş gibi aramalar yapmanıza artık gerek kalmadı. iphone 240 gün kayıtsı kullanım hakkınızı sürekli fiziksel simi kullanarak rahatça yapabilirsiniz. iphone 120+120 gün kayıtsız kullanma e-sime geçmeden artık mümkün.
    https://www.youtube.com/watch?v=M6P7ErPTYD0&feature=youtu.be
  • SerkanGD kullanıcısına yanıt
    Valla gittim 1 dolara kıyıp aldım dolaşımı açınca direk çalıştı 😂 Yalnız nasıl oluyor bu sinyal aldı ama hat pasaport sahibinin üzerine değil?
    Tüm iPhone Modelleri Yurtdışı Satın Alma ve Kayıt [ANA KONU] (Güncelleme Eylül 2023)
    E devlette bunun için yer açmışlar zaten sinyal almayan telefonlar için hat açma ama sadece 1 kişinin üzerine açılıyor o sıkıntı telefonu satınca adam kullanamıyor bu sefer
  • abdul1907 kullanıcısına yanıt

Bu esimler kullanım süresi dolan ve kapanan telefonda da kullanılıyor. kayıt ile alakalı bir durum yok. kayıtsız cellular ipadimde kullanıyorum ben kapanma yok.

Hocam zaten yasa ocak 2024de çıktı ocak 2025de belli olacak kapanıp kapanmadığı

https://www.donanimhaber.com/amp/karar-resmi-gazete-de-1-yil-kullanilmayan-telefon-kapatilacak--169667
  • abdul1907 kullanıcısına yanıt

hocam farklı bir soruya cevap verdim. hat ve pasaport sahibi aynı değil, nasıl e-simden sinyal aldığını sordu arkadaş.

He anladım durum bu ama farkında olmayan bir çok kişinin çift sımlı telefonun 2.sımı kapanacak gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdul1907 -- 22 Ekim 2024; 18:47:56 >
    Bu appledan değişim belgesi alıp e devletten eski telefonun imeisini yeni telefona aktaranlar var hocam o konuda bir bilginiz var mı? 2 imei mi aktarılıyor acaba tek mi
    Hocam, benim fiziki sim im 5 gün sonra dolacak, (120 günlük sürem) sürem dolmadan mı geçmem lazım, e sim e ? Birde benim fiziki sim im ımeı2 de görünüyor, e sim im ımei 1 de görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jcovanni -- 23 Ekim 2024; 6:52:48 >
  • Arkadaşlar kıbrısa gitme durumum var.irismostoredan yakın zamanda iphone alan oldu mu(taxfree aldınız mı).güvenilirmidir.vilgi verebilecek arkadaşa şimdiden teşekkürler
  • alkan45 A kullanıcısına yanıt

Haftasonu kıbrıstaydım tax free alınabiliyor ama bana pek hesaplı gelmedi, ''iphone 16 pro max 256gb'' 57.270,00/116*16= 7.899,00 TL vergi düşünce 49.371,00 TL zaten Türkiye'de bu fiyatın daha altına bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAICO -- 24 Ekim 2024; 12:17:17 >
  • MAICO kullanıcısına yanıt

Cevabın için teşekkürler..Bahsettiğim magazadan mı aldınız yoksa her mağazadan aldığımda taxfre var mı.(burda yurtdışı 16 promaxler dediğiniz gibi 49-52 bandında.ama kıbrısdaki sanırım avrupa cihazı.gezmiş olurum diye düşünmüştüm)

• alkan45 A kullanıcısına yanıt

Her mağazayı bilmiyorum ama kurumsal satış yapan her yerden tax iadesi alınır. Avrupa cihazı mı bilmiyorum maalesef, hayır henüz almadım sarı siteye bakıyorum hatta 2-3 tane alırsak indirim yapan mağaza olursa birlikte alalım

• 31 Aralık 2022'de kendi pasaportuma kayıt yaptırdım telefonu. Bu yılbaşında telefonu babama vermek istiyorum. Kendi hattını takıp kullanabilir mi? 3 sene dolmuş oluyormu ?
  • myigity kullanıcısına yanıt

Evet 1 ocak 2025 itibariyle kulanabilir. 3 takvim yılı dolmuş oluyor...

• visceroid V kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim
  • berkay956 B kullanıcısına yanıt

hocam ben düsseldorf'dan telefonu perşembe günü aldım ama hala gelmedi fatura. Ne yapılabilir acaba bu konuda

• mow_ kullanıcısına yanıt
    Bu kadar uzun sürmemesi lazım canlı destekle konuşun isterseniz.
  • berkay956 B kullanıcısına yanıt
    Görüştüm hallettim hocam teşekkürler. Havaalanında tam olarak nerede imzalatıyoruz acaba?
  • 
Sayfa: önceki 852853854855856
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.