Şimdi Ara

Tüm iPhone Modelleri Yurtdışı Satın Alma ve Kayıt [ANA KONU] (Güncelleme Eylül 2023) (857. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
17.140
Cevap
458
Favori
872.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 853854855856857
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Fatura ve btk kaydi talep ediyorlar
  • kertenkele16 K kullanıcısına yanıt
    Kayıt olmazsa yine mi bakmıyorlar, yuh. Ne alaka bu abi onu anlayamadım...
  • tst- kullanıcısına yanıt

Kayıtlı olsa da %100 garanti hizmeti alamayabilirsiniz. Eski konularda kayıtlı, avrupa cihazı, 1 yıl içerisinde hizmet alınamadığına dair mesajlar vardı..

Onun harici evet kayıt fatura ve btk kaydı talep ediliyor. Kayıtsızsa hizmet alamazsınız. Bu arada bu hizmeti de resmi olarak APPLE'dan alamazsınız, APPLE kesinlikle bakmıyor, üçüncü parti reseller üzerinden alabilirsiniz. Troy, Gürgençler vb gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visceroid -- 8 Kasım 2024; 23:38:29 >
  • visceroid V kullanıcısına yanıt

Risk budur diyerek Eylül üretimi bir iPhone 16 PM ile selamlar. İnşallah garantiye gerek kalmaz.

• tst- kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun. İstatistiksel olarak gerek kalmaz bence...

• Hongkong tan 16pro alma sansim var ama 16 pro forumundaki sorunlari okudukca korktum almaktan.
  • Ne 32 bine ne de yılbaşında yürürlüğe girecek 46 bin liradan kayıt yapmayın bence.

Çünkü bu imei kaydı denen haraç sözde çalıntı telefon kullanımını engelleyip (!) gerçekteyse milletten para çarpmak için çıkarılmış gereksiz bir vergidir. Kayıt yapıp bunların ekmeğine yağ sürmeye gerek yok bence.
  • Kutusu açılmayan, Türkiye'de henüz SIM takılmamış telefonu kaydedebiliyor muyuz hala?

• quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

Kutusu açılmayan, Türkiye'de henüz SIM takılmamış telefonu kaydedebiliyor muyuz hala?

Kayıt hakkınız varsa, yurtdışı çıkış - girişiniz varsa, kayıt ücretini öderseniz, neden olmasın?

• merhaba. imei kayıt ücreti taksitlendirilebiliyor mu hala?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TzisTa -- 11 Kasım 2024; 11:48:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TzisTa

merhaba. imei kayıt ücreti taksitlendirilebiliyor mu hala?

Hiç bir zaman taksitlendirilmiyordu benim bildiğim. Bankalar sonradan işlemi taksitlendirme yapıyorlardı. Bankaya özel bir durum yani. Dolayısıyla hangi kartı kullanacaksınız onun vergi ödemelerinde taksit yapıp yapmadığını banka üzerinden sorgulayarak bilgi almanızı öneririm...

• visceroid V kullanıcısına yanıt

anladım. zaten sonradan taksitlendirmeyi kastetmiştim. Kendi telefonumu kaydederken 4'e bölmüştü sonradan. Ama şimdi sağolsunlar her şeyi engeledikleri için yakın zamanda yapan vardır belki diye sormuştum.

• Ankara'da 15 pro fiziki+esim modeli satan var mı bildiğiniz güvenilir birisi?

• Geçen hafta akasya parktaki apple a gittim.Pil değişimi için.İphone üzerinden destek kısmında uzaktan telefonuma bağlanıp inceleme yapılıp bana randevu oluşturuldu.Ücreti karşılığında pil değişimi yapılmadı çünkü cihaz yurtdışıymış sebebi de yasa gereği dendi.Hayatım da bu kadar saçma bir şey görmedim.Kayıt ettirmek için benden vergi alıyorsun ama ülkede teknik servis almama hadi garanti olayını geçtim parası karşılığı destek almama engel oluyorsun.Valla ilginç.

• kuzeyogi kullanıcısına yanıt

gürgeçler troy gibi servise danışın akasyadaki appleın kendi yeri sanırm.

APPLE yurtdışı cihazlara, kayıtlı olsa da hizmet vermiyor. Parayla da olsa vermiyor, sayfalarca konuşuldu burada.

Apple sitesinde yer alan Bağımsız Onarım Sağlayıcılarında pil değişimi yapılabiliyormuş

Burada bir kişi deneyimini yazmıştı https://forum.donanimhaber.com/iphone-14-pro-14-pro-max-ana-konu--153217008-1900#158749539

Servis bulmak için bu linkten ili seçip servis adını yazmanız gerekiyor, google da "ilçe + bağımsız onarım sağlayıcısı" aratıp servis bulun bu linkten servisi doğrulayın

veya

ili seçip sağlayayıcı kısmına alfabenin harflerini tek tek yazıp arayın bu şekilde Apple Yetkili Servis Sağlayıcılarından sonra bağımsız onarım sağlayıcıları çıkıyor

support.apple.com
    Onarım Sağlayıcısını Doğrulama - Resmi Apple Desteği
    https://support.apple.com/tr-tr/repair/verify-repair-provider

• PureHD kullanıcısına yanıt

Merhaba, bu VoWifi olayı nedir tam olarak açıklayabilir misiniz? İnternette baktım ama reelde nedir bu yaşayan biri olarak anlatırsanız sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 853854855856857
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.