Şimdi Ara

***Yurtdışı Kaliteli Şarj Cihazı ve Kabloları (MFi, QC, Wireless, Power3S, VoltIQ..) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
815
Cevap
184
Favori
66.408
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Crdc markası hakkında bilginiz var mı? Ürün açıklamalarında Aukey in üreticisinden yazıyor.

Official store adresi şu:https://crdc.aliexpress.com/store/2211001

Görünüşleri aynı gibi ama fiyatları çok daha uygun.

Kullanan var mı?

***Yurtdışı Kaliteli Şarj Cihazı ve Kabloları (MFi, QC, Wireless, Power3S, VoltIQ..)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uner003 -- 26 Mayıs 2017; 8:55:36 >

• Kitmaker kullanıcısına yanıt
  • uner003 U kullanıcısına yanıt
    Hocam eger Qc 3.0 destekli olanlarini diyorsaniz aukey in urunleri daha uygun gibi geldi ama. Diger urunlerine bakmadigim icin bilmiyorum. Fakat kablolarina kaliteli demislerdi muhtemelen sarj cihazlari da kalitelidir. Fakat dedigim gibi Aukey in urunleri daha uygun veya yakin fiyatli olursa Aukey urunlerini secmek daha mantikli. Ben Aukey in iki farkli sarj cihazini kullaniyorum cok memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullandıkları piller çok onemli. Aukey, Anker gibi markalardan vazgeçmeyin. ICLEVER, AUKEY, ANKER kullandım. Anker'ın ürününde bir sorun yaşadım ve Amazon'da yorum yazdım. Müşteri temsilcilerinin çok yakından sorunu dinleyip, bana garanti süresi dolmasına rağmen yeni ürün göndermesi muhteşemdi.

Anker kalitesi ve müşteriye yaklaşımı ile çok iyi.. Sonrasında Aukey'i de tercih ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi compy -- 26 Mayıs 2017; 19:7:38 >
  • uner003 U kullanıcısına yanıt
    Mesaj attım cevap vermediler. Konunun linkini falan attım işte inceleme için ürün alacağım indirim yapın falan filan, cevap vermediler daha.

• Bilinen markalardan şaşmamak lazım o zaman. Cevaplar için teşekkürler.
  • Araç için Quick Charge 3.0 destekli bir şarj aleti öneriniz var mı? Fiyat/performans 'da dengeli bir ürünü tercih edebilirim.
  • Selam, türkiyeden 2 usb girişli ve hızlı şarj özellikli ipad ve iphone 6plus ı şarj edecek hangi cihazı alabilirim. Aliexpress için bekleyecek zamanım yok. Ttec quantum duo ve trust markalarını gördüm 2.4a çıkışlı ama iyimidir bilmiyorum. Yardım edermisiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • seikojuo kullanıcısına yanıt
    xiaomi, aukey yada anker urunlerini incleeyin. Turkiye'de de biraz daha pahalı olsa da satışı var.
  • musaulker kullanıcısına yanıt
    İlk mesaja bakınız.

• Beyler aukey pa u36
    http://urun.n11.com/sarj-cihazi/aukey-4-portlu-40w-usb-seyahat-sarj-cihazi-pa-u36-P178744408 bu cihazı alsam iphone 6plus ve ipadi şarj edebilirmiyim sorun çıkarmı ve 12w 2.4a görüyorum genelde iphone hızlı şarj cihazlarını ama bu galiba port başına 10w mı oluyor. Bir sorun çıkarmı hiç anlamıyorum bir yardım edin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • epey marka var yurtdışı ürünleri görünce anlıyorsun
  • Usams markası nasıldır? Bir sipariş verdim 1$ indirm kupobum vardı bu mağazaya özel ama emin olamadım konuda göremeyince. Yorumları gayet iyi görünüyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Garip Bedevi -- 31 Mayıs 2017; 18:7:38 >
  • Garip Bedevi G kullanıcısına yanıt
    İnceleme için ürün istedim %3 indirim yaparım dedi. Hiç yapma ben alırım dedim bir tane şarj aletink aldım QC 3.0 var. Gelince incelerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kitmaker

İnceleme için ürün istedim %3 indirim yaparım dedi. Hiç yapma ben alırım dedim bir tane şarj aletink aldım QC 3.0 var. Gelince incelerim.

Tamam hocam, incelemenizi bekliyorum, benimki de Singapur'dan gelecek başına bir iş gelmezse, yazarım tekrardan

• Evimde iPhone 5S ve 6+ 'ı şarj etmek için telefonum için güvenilir tek çıkışlı duvar adaptörü ve kablo arıyorum. Önerileriniz nelerdir?
  • kaybolanpena kullanıcısına yanıt
    Ugreen

• Bastec ve TOPK marka usb kablo almayın ikisi de aynı ürün. Aldım 4 ay kullandım, şimdi çöpte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cervinff -- 2 Haziran 2017; 17:44:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: compy

Kullandıkları piller çok onemli. Aukey, Anker gibi markalardan vazgeçmeyin. ICLEVER, AUKEY, ANKER kullandım. Anker'ın ürününde bir sorun yaşadım ve Amazon'da yorum yazdım. Müşteri temsilcilerinin çok yakından sorunu dinleyip, bana garanti süresi dolmasına rağmen yeni ürün göndermesi muhteşemdi.

Anker kalitesi ve müşteriye yaklaşımı ile çok iyi.. Sonrasında Aukey'i de tercih ederim.

O biraz da amazondan kaynaklaniyor hicam. Ben de amazondan sayisiz alisveris yapmisimdir, ne zaman sorun yasasam sorunum para iadesi basta olmak uzere cozulmustur.

3-5 kurus fazla verin amazondan alin. Aliden 2 dolarlik aldigim kablonun akıbeti belli degil. 2 ayi devirdik, halen ortada yok ....

Bir diger siparisim de istemis oldugum rengten ve uzunluktan cok baska bir renk ve uzunlukta geldi. Dispute actim bakalim ne olacak...

• Konuya yazdığım şeyler aynen kalmasına rağmen son mesajların hepsinde

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

ibaresi var. Yine foruma ne oldu
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.