Şimdi Ara

***Yurtdışı Kaliteli Şarj Cihazı ve Kabloları (MFi, QC, Wireless, Power3S, VoltIQ..) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
815
Cevap
184
Favori
66.421
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fotoğrafların aksine malzeme kalitesi bana çok güzel gibi geldi. Pürüzlü sert plastik kullanmışlar parlak çizilen ucuz plastik değil. QC 3.0 da gayet tıkırında çalışıyor. Yalnız Output değerlerinde 1 Amper ibaresi yok, 1.5A 2A ve 3A çıkış var. Mantık olarak 1A cihazı da şarj edebilmesi lazım ama benim Samsung Adaptive Fast Charger sadece1A destekli cihazlarda(telefon değil) sorun çıkarıyor, bu da sanırsam çıkaracak denemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kitmaker

Fotoğrafların aksine malzeme kalitesi bana çok güzel gibi geldi. Pürüzlü sert plastik kullanmışlar parlak çizilen ucuz plastik değil. QC 3.0 da gayet tıkırında çalışıyor. Yalnız Output değerlerinde 1 Amper ibaresi yok, 1.5A 2A ve 3A çıkış var. Mantık olarak 1A cihazı da şarj edebilmesi lazım ama benim Samsung Adaptive Fast Charger sadece1A destekli cihazlarda(telefon değil) sorun çıkarıyor, bu da sanırsam çıkaracak denemedim.

Teşekkürler bilgi verdiğiniz için, ben unutmuşum tamamen.

Sony Xperia Z3 kullanıyorum, 2,4 A destekli diye aldım 2 metrelik bir kabloyu, kendi şarj aletim TTec'in 2,1A çıkışlı bir ürünü fakat kablo 400mA'de şarj ediyordu maalesef. Mağaza ile görüştüm 1,2 metre olanını yolladılar ücretsiz olarak ama o da 500mA'da kaldı. Ben de sorun etmedim, öyle kenarda duruyor. Sizce sorun şarj adaptöründe olabilir mi?

Ürünün linki:https://tr.aliexpress.com/item/ORIGINAL-HOCO-U9-Zinc-Alloy-Jelly-Knitted-Micro-USB-Charging-Data-cable-for-Samsung-LG-Sony/32760395587.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Garip Bedevi G kullanıcısına yanıt
    Bilgisayara taksanız 0.5 amperi geçiyor. O nasıl bir şarj aleti. Ttec sevmem önermem de bu iyice cılkı çıkmış hali. kabloda sorun olduğunu sanmıyorum kaliteliye benziyor yorumlara bakmadım ama illaki test eden vardır bence 1.2m parasını ödeyin.

Z3Compact var elimde, hızlı şarjı yalnız magnetic sarjdan destekliyor. Sizinki de böyle olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kitmaker -- 21 Haziran 2017; 20:26:1 >
  • quote:

Bilgisayara taksanız 0.5 amperi geçiyor. O nasıl bir şarj aleti. Ttec sevmem önermem de bu iyice cılkı çıkmış hali. kabloda sorun olduğunu sanmıyorum kaliteliye benziyor yorumlara bakmadım ama illaki test eden vardır bence 1.2m parasını ödeyin.

Z3Compact var elimde, hızlı şarjı yalnız magnetic sarjdan destekliyor. Sizinki de böyle olabilir.

TTEC bence de kalitesiz ama mecburiyetten almıştım, kendi kablosuyla 2,1 A ile şarj ediyordu. Telefonum 1,5 saatte tam şarj oluyordu ama o kablo bozuldu tabii ki. Yani şarj aletinde sorun yok ama 2,1A çıkışlı olmasından dolayı 2,4A kabloyla uyum sağlayamamış olabilir. Önerdiğiniz bir şarj adaptörü var mıdır? Bir de onunla deneyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Garip Bedevi -- 21 Haziran 2017; 20:32:46 >
  • Garip Bedevi G kullanıcısına yanıt
    Usams ucuz ve kaliteli ilk gün deneyimim.

Ttec ne aldıysam veya alan gördüysem bozuldu çoğu ise ilk günden.

2.4 amper kablo demek o kadara kadar destekli demek. Yani 0.1 de geçirir ama 3 geçirmez. Sorun o değil. Magnetic kablo alın hem hızlı şarj hem de su geçirmez kapağı aç kapa yalama yapmazsınız

• Arkadaşlar 3 model arasında kaldım galaxy c9 pro quick charge 3.0 destekli telefon kullanıyorum kutudan çıkan şarj aletindede adaptive fast charging yazıyor ikisi bağıntılı bu telefonda galiba çünkü arkadaşımın qc 3.0 aletini denedim hızlı şarj olarak algılıyor. Zaten özelliklerindede belirtiyor esas merak ettiğim en iyi performansı hangisinden alırım ve en kaliteli en sağlamı hangisidir 3 modelden veya alternatif model önerisi varmıdor max 50 tl yurtdışı fiyatı.

Ugreen Telefonu Şarj Qualcomm Hızlı Şarj 3.0 18 W Hızlı USB Şarj (hızlı Şarj 2.0 Uyumlu) Samsung Xiaomi 5 için Huawei lg

http://s.aliexpress.com/fM73ieAZ

(from AliExpress Android)

BlitzWolf QC3.0 Için Evrensel USB Şarj Seyahat Duvar Şarj Adaptörü Samsung Için iPhone 7 6 s 6 Cep Telefonu Şarj Ile kablo

http://s.aliexpress.com/q67RfEZb

Qualcomm Sertifikalı AUKEY Hızlı Şarj 3.0 için Akıllı USB Duvar Şarj Samsung Galaxy S6 7 HTC için iPhone Xiaomi Mi4 5

http://s.aliexpress.com/vEBrUnIV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6EA805F4C -- 21 Haziran 2017; 23:54:23 >

• Hocam ben 2 Adet Aukey'in 1 Adet'de Tronsmart'ın şarj aletini kullanıyorum, şuana kadar bir sorun çıkartmadılar. Blitzwolf ve Ugreen'in de kaliteli olduğunu söylüyorlar, kısaca hangisinin fiyatı uygun ise onu tercih edebilirsiniz, hepsi iyi marka.
  • buraoca2 kullanıcısına yanıt
    Uygunluk olarak hepsi için farklı kuponlarım var ve hepsi yaıkn fiyata geliyor

• teknolojinin sahibi üretici firmalar değil. artık bir standart oldu çok da güzel oldu. QC3.0 yazan ve gerçekten öyle olan bütün cihazların kalitesi aynı. dış malzemesine falan bakabilirsiniz artık seçerken.
  • Kitmaker kullanıcısına yanıt
    Sizin tavsiyeniz deneyiminiz olarak hamgisi alınmalı ben herşeyde karar vermekte zorlanırımda

• hangisinin tipini beğeniyorsanız alın üçü de alanında en iyisi
    Aukey alıyorum ozaman hem köşesiz tasarımı hemde ince ve küçük olması sebebiyle umarım üzmez. Teşekkür ediyorum buarada aliexpress usams mağazasında 3.53 tl alışverişe 3.53tl çek var 4.51 tl olan type c kablodan 3 tane sipariş verdşm tanesi 1 tl ye geldi arabaya falan koymak için alıyorum bedava gerçekten.

• O kodu bı ben alamadım. Usams şarj aleti qc3.0 bugün elime ulaştı gayet güzel.

Aukeyden iyimidir

• değildir
    Teşekkür ediyorum arkadaşlar bu arada kablodan 7 tane sipariş verdim farklı renklerde eşe dosta vermek ve arabama evime iş yerime koymak için bedava bu fiyata tavsite ederim. Bakalım naaıl birşey çıkacak kargolanmış.

Usams usb tip c kablo 1 m için 2a usb tip-c kablo meizu pro 6 xiaomi mi5 mi4c xiaomi mi4 usb-c şarj kablosu

http://s.aliexpress.com/7zamy2m6

• Çevrenizde o kadar type c cihaz kullanan var mı ki

• quote:

değildir

Hocam bende yukarıda bahsettiğim üzere 2 adet Aukey marka şarj cihazını da kullanıyorum gayet memnunum. Biri evdeki telefonlarda kullanılıyor, Çift portlu (Çift Portu da QC 2.0 Destekli); diğeri 1 Portu QC 3.0 destekli toplam 5 portlu şarj cihazı. Siz ne sorunu yaşadınız acaba?
  • buraoca2 kullanıcısına yanıt
    Usams markası Ugreen'den daha kaliteli değildir dedim yanlış bir şey söylemedim. Biri birkaç senedir bu sektörde ve AE'de en pahalıya oynuyor diğeri ise geçen hafta çıkmış ucuz ve kaliteli bir marka gözlemlediğim kadarıyla
  • quote:

Usams markası Ugreen'den daha kaliteli değildir dedim yanlış bir şey söylemedim. Biri birkaç senedir bu sektörde ve AE'de en pahalıya oynuyor diğeri ise geçen hafta çıkmış ucuz ve kaliteli bir marka gözlemlediğim kadarıyla

Anladım peki hocam o zaman, ben Aukey'i kalitesiz bir marka olarak gördüğünüzü sandım kusura bakmayın
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.