Şimdi Ara

***Yurtdışı Kaliteli Şarj Cihazı ve Kabloları (MFi, QC, Wireless, Power3S, VoltIQ..) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
815
Cevap
184
Favori
66.409
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: buraoca2

quote:

Orijinalden alıntı: Kitmaker

Usams markası Ugreen'den daha kaliteli değildir dedim yanlış bir şey söylemedim. Biri birkaç senedir bu sektörde ve AE'de en pahalıya oynuyor diğeri ise geçen hafta çıkmış ucuz ve kaliteli bir marka gözlemlediğim kadarıyla

Anladım peki hocam o zaman, ben Aukey'i kalitesiz bir marka olarak gördüğünüzü sandım kusura bakmayın

çok ayıp etmiş,,ne güzel böyle detaylarla hayat sürdürmek..
  • blitzwolf s9 model adaptörü sabah sipariş verdim en minimal boyutlara sahip olması ve daha çok teknoloji barındırması açısından ugreen e tercih ettim ama kablo olarak ugreen kullanıyorum ve devamda edeceğim yassı usb 3.1 type c kablo 2.4a olan model çok kaliteli sokete tam uyuyor diğer kablolar gibi sert takıp çıkarma vb durum yok oynamıyorda tam orta yani hem zorlamıyor hem bol değil çok hoşuma gitti 14 tl ye bedava resmen spigenin ucu sert kabloları 60 tl ye satılırken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canmacva

blitzwolf s9 model adaptörü sabah sipariş verdim en minimal boyutlara sahip olması ve daha çok teknoloji barındırması açısından ugreen e tercih ettim ama kablo olarak ugreen kullanıyorum ve devamda edeceğim yassı usb 3.1 type c kablo 2.4a olan model çok kaliteli sokete tam uyuyor diğer kablolar gibi sert takıp çıkarma vb durum yok oynamıyorda tam orta yani hem zorlamıyor hem bol değil çok hoşuma gitti 14 tl ye bedava resmen spigenin ucu sert kabloları 60 tl ye satılırken.

Hocam kablo olarak Blitzwolf Ampcore serisini ve Anker Powerline+ serisini tavsiye ederim. Xiaomi Mi6 6,67 volt - 2,50 Amper ile şarja başladığı için, mümkün mertebe 3 Amper destekli kabloları inceliyorum artık (USB Tip C için). Banggood'da 15 Tl civarına Blitzwolf Ampcore 1.8 Metrelik USB Tip C (3 Amper desteli) ve Micro USB (2.4 Amper destekli) kabloları alınabiliyor.

Blitzwolf Ampcore seriside, Anker Powerline+ serisi de dayanıklılığı arttırılmış kablolar Bu açıdan Ugreen'den daha avantajlı.

• peki cihaza giren type c kısmı sertliği nasıl bazıları soketi çok zorluyor oyüzden çekiniyordum ama ugreen tam istediğim ayarda çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canmacva

peki cihaza giren type c kısmı sertliği nasıl bazıları soketi çok zorluyor oyüzden çekiniyordum ama ugreen tam istediğim ayarda çıktı.

Hocam Blitzwolf Ampcore, Xiaomi Mi6 icin Usb Tip C portuna cuk diye oturuyor. Zorlamayi birakin, bazen acaba oturdu mu yoksa bosta mi kaldi diye dusunduruyor. Yag gibi kisaca yani, hicbir sorun yok. Telefonun yaninda gelen Usb tip c kabloya dokunmadim bile bu sebeple
  • Kabloları ucuz marka aldım hep. Ucuz ama kaliteli markalardan aldım. Hepsi dayanıklı maşallah. Ama mikro process leri daha kaliteli olacak ki ne zaman pahalı kaliteli ugreen aukey gibi markaları (çin nezdinde) kabloda da denedim o zaman telefona bir kablo nasıl cuk diye oturur öğrendim. Şarj aleti dışında kabloyu da 2 dolar yerine 4 dolarlıktan alın farkı görün.
  • 1 adet araç şarj cihazı 3 adet şarj kablosu aldım toplam 31,55 USD yapıyor. Parça parça olduğu halde gümrük vergisine takılır mı? bilgisi olan var mı?
  • MFi Lisansına sahip kablolar iPhone'larda sorun çıkartmaz mı hocam ileride, orijinal olmayan kablo uyarısı vs. gibi?
  • PauLsHeadquarter kullanıcısına yanıt
    parça parça gümrüğe takılmaz, tek kargo olsa da çinliler onu ayarlardı
  • Fatih kullanıcısına yanıt
    çıkarmamalı. boşuna lisans vermiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kitmaker

çıkarmamalı. boşuna lisans vermiyorlar

Az önce annemin kablosu kopmuş git al dedi, baktım orijinal 100 tl diyor adam. 25 liraya çakmasını aldım şimdi 1-2 tane bunlardan sipariş vereceğim.
  • benim ugreen şaj cihazları kabloları geldi

***Yurtdışı Kaliteli Şarj Cihazı ve Kabloları (MFi, QC, Wireless, Power3S, VoltIQ..)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1981se1981

benim ugreen şaj cihazları kabloları geldi

***Yurtdışı Kaliteli Şarj Cihazı ve Kabloları (MFi, QC, Wireless, Power3S, VoltIQ..)

Bende kablo siparişi verdim. Bir ayı geçti gelmedi aliexpresten. Siz nerden aldınız acaba

• ugreen ofical storeden aldım 14 günde geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1981se1981

ugreen ofical storeden aldım 14 günde geldi

Bende ordan aldım hala gelmedi, mesajda atmıştım bekleyin dediler, ondan sonra verdiğim kargolarin çoğu geldi. :)
  • Merhaba.
    https://tr.aliexpress.com/item/Anker-24W-Dual-USB-Car-Charger-PowerDrive-2-for-iPhone-Samsung-Galaxy-LG-G4-G5-Google/32716037401.html?spm=2114.13010608.0.0.nGsrRQ

Bu ürün Samsung Galaxy A3 2017 için uygun mudur? Telefonun bataryası 2350 mAh. Hızlı şarj desteği yok. İstemiyorum da zaten. Değerleri sıkıntı çıkarır mı?

Asıl merak ettiğim şey şu; ürün açıklamasında 24 W çift port diye bir ibare var ama ürünün çıkışı 5V 2,4 A

Telefonun bataryası 2350 mAh. Sorun yaşar mıyım? Yoksa sipariş edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhKARACAN -- 5 Temmuz 2017; 12:42:49 >

• Anker kaliteli markadır, kabloları 10 dolardan başlıyor 20 25 dolara kadar devam ediyor
  • Kitmaker kullanıcısına yanıt
    Ürün kalitesinde sorun yok. Değerleri ile ilgili soru sormuştum. Kullandığım telefona 24 watt sorun çıkarır mı? Ürün sayfasından değerlerine bakıp cevap verebilirseniz sevinirim.

"Anker powerdrive 2 24 W 2-port Telefonları için USB Araç Şarj,"

Böyle bir ibare var. Alet 5V 2,4A çıkışa sahip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhKARACAN -- 5 Temmuz 2017; 14:23:24 >
  • Kaliteli ürün zaten telefon ne destekliyorsa onu verir. Kalitesiz de öyle yapar ama soru işareti olur. Telefona zorla desteklemediği şeyi basmaz.
  • arkadaşlar burada ürünü övmüştüm herkezden çok ama çok özür diliyorum fazla kullanamamıştım gün içinde sadece gexe şarja taktığım için sorunu farketmemişim. bugün farkettim. okadar blitzwolf blitzwolf diye önerip durdular çöp çıktı hızlı şarj ediyor olarak gözüküyor ama şarjı doldurmuyor 30 dk de%5 anca doluyor 3 farklı kablo 3 farklı cihazlada denedim kesinlikle sorun adaptörde normal şarj bile çok daha hızlı doluyor ki hızlı şarjda dakikada 1 şarj doluyor normalde ve rezalet şekilde aletin usb giriş yerinden yanık kokusu geliyor. tr de satılan 10 tl lik şaej aletleriyle aynı koku. Dispute açtım iadesini bekliyorum blitzwolfu kimseyede önermiyorum almayın . Kablosunu bilemem ama adaptörde batırmışlar diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6EA805F4C -- 8 Temmuz 2017; 2:12:49 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.