Şimdi Ara

***Yurtdışı Kaliteli Şarj Cihazı ve Kabloları (MFi, QC, Wireless, Power3S, VoltIQ..) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
815
Cevap
184
Favori
66.382
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam link yokta uygulamadan cüzdanıma girin ordan jetonlar bölümüne tıklayın, jeton ile kupon değişimi diye önünüze gelir ordan mobile phone accessories kısmında voxlinkin kuponları var 100 jetona 2$ veriyo
  • Konu sayesinde uGreen'in Çiftli duvar şarj ını 3lü araç şarjı nı ve 2 mt kablosu aldım. Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostlar evdeki cihazlar icin sarj kalblosu lazim 5 li paket olursa iyi olur uygun fiyatli var mi ?

• ugreen 28e 22$ indirim

http://s.aliexpress.com/MZFniENb

• Nodex N kullanıcısına yanıt
    28$’a mı 22$ indirim yapıyor? Biraz daha açık yazabilirmisiniz?

• Ayrton_SENNA kullanıcısına yanıt
    O kupon bitmiş malesef.

• iPhone icin en uygun adaptor hangisi acaba? İnsanlar orjinal kablo ile bu adaptorlerin hep sorun yarattigini yazmis aliexpres yorumlarinda. Hatta bi tane yanmis aukey adaptor vardi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kitmaker

S4 ün MHL kablosu da farklı. Pin sayısında oynama var. S3 S4 ve note 3 e kadarki seri. Belki ondandır.

Teşekkürler cevap için..Çözümü nedir bunun.soket değişimi mi yapayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiranyagarbha -- 14 Kasım 2017; 19:20:8 >
  • hiranyagarbha kullanıcısına yanıt
    Bu bir sorun değil

• Yani orjinal kablo kullanmaya mahkum muyum?
  • Banggood'dan BlitzWolf şarj aleti aldım 2 haftada geldi.1 aydır kullanıyorum gerçekten mükemmel bir cihaz. Çift çıkış toplam 30W gücü var. Alet zorlanmadığı için ısınma yapmıyor, kesinlikle tavsiye ederim.
    https://www.banggood.com/BlitzWolf-BW-S6-QC3_0-2_4A-30W-Dual-USB-Charger-EU-Adapter-for-iphone-8-8-Plus-iphone-X-Xiaomi-p-1047935.html?rmmds=myorder&ID=233&cur_warehouse=CN

Kablo olarak da güç kaybı olmaması için aynı markanın en son çıkan turbo kablosundan aldım. Buna kablo demek hakaret olur gerçi bildiğin gemi halatı :)))
    1 mt, 1,8mt ve 2,5 mt olmak üzere 3 çeşit. Çekinmeden en uzununu bile alabilirsiniz gerçekten çok sağlam. Üzerinde sardığınızda açılmamasını sağlayan çırtlı tutucu da var.
    https://www.banggood.com/BlitzWolf-Ampcore-Turbo-MC8-Braided-Durable-Micro-USB-Charging-Data-Cable-p-1187435.html?rmmds=detail-top-buytogether-auto&cur_warehouse=CN

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• hiranyagarbha kullanıcısına yanıt
    S4 telefon var evde uymayan kablo şimdiye kadar denk gelmedi. Dediğim gibi sadece MHL kablo alırken bir ayrım var 7pin 11pin ayrımıydı sanırsam sayısı aklımda değil.

• Bu da benim şansım desenize..Bende de uymayan kablo olmamıştı ugreen ve aukey deneyene kadar..Bir de Çin den getirttik yazıklar olsun :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kitmaker

S4 telefon var evde uymayan kablo şimdiye kadar denk gelmedi. Dediğim gibi sadece MHL kablo alırken bir ayrım var 7pin 11pin ayrımıydı sanırsam sayısı aklımda değil.

Evet ayri 7pin 11pin girisi var. Farkli kablolar

• Turkcell'in iphone x'in yanında hediye ettiği varta kablosuz şarj cihazı nasıldır, mfi sertifikası var mıdır bilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: NetteTek

Konu sayesinde uGreen'in Çiftli duvar şarj ını 3lü araç şarjı nı ve 2 mt kablosu aldım. Teşekkürler

11/11'de aldığım uGreen'in ürünleri şimdi teslim edildi. Bu ne hız böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlimIhsan -- 24 Kasım 2017; 12:21:24 >
  • Iphone 5S için hangi marka şarj kablosunu önerirsiniz. en iyisi Ugreen mi?
  • 5 ile ugreen 3 metre kullandık 1 sene gitti hor kullanıma rağmen, örgüsüz düz beyaz kabloydu
  • PearBear kullanıcısına yanıt
    bir işe yaramaz quick charge 2.0 3.0 yok
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.