Şimdi Ara

***Yurtdışı Kaliteli Şarj Cihazı ve Kabloları (MFi, QC, Wireless, Power3S, VoltIQ..) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
815
Cevap
184
Favori
66.358
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Kitmaker kullanıcısına yanıt
    dün ugreen alacaktım, sona Beus diye bir markada kupon buldum. 1,8 USD civarına aldım. Ugreen fiyatı yüksek ama forumda herkes o markayı tavsiye ediyor.
    teşekkürler.
  • Baseus birkaç aydır ortalıkta ve en pahalı fiyattan giriyor kaliteli ürünler yapıyor. Bende sadece araba magnetic tutacağı var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ürün gelince daha sağlıklı yorum yapabilirim. aynı markada 2 farklı kablo aldım, android telefon ve Iphone için. inşallah pişman olmam.
  • +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kitmaker

Baseus birkaç aydır ortalıkta ve en pahalı fiyattan giriyor kaliteli ürünler yapıyor. Bende sadece araba magnetic tutacağı var.

Baseus un genel olarak kablolarini kaliteli bulmuyorum. O fiyatlari da haketmiyorlar bu sebeple.

• usams hizli sarj adaptörü almıştım 11.11 de ürün hızlı sarj yapmiyor. farkli kablo ve telefonlarla denedi max. 1.2 w çıkıyor.

adamlara derdimi anlatmam biraz sürdü çünkü her maile oto cevap var sanırım.

neyse sonuç olarak para mı geri yolladılar hiç uzatmadan.

• supernoova S kullanıcısına yanıt
    1.2W nedir? Doğru aletle doğru şeyi ölçtüğünüze emin misiniz?

alet bu hocam, kendi ölçüyor

USAMS 3 Port USB Handy-ladegerät Led-anzeige EU/Us-stecker Die Max 2.4A Intelligente Schnellladung Handy-ladegerät für iPhone iPad

http://s.aliexpress.com/VBJrm2yE

(from AliExpress Android)

• supernoova S kullanıcısına yanıt
    O zaman ilk mesajınızda 1.2 A mı demek istemiştiniz?

pek tabii

• Type C kablo alıp memnun olan, şarj olurken elin değdiği anda çıkmıyor denilen bir kablo tavsiye edebilecek var mı? Çok kolay çıkıyor bu kablolar yuvadan sinir bi durum

• quote:

Orijinalden alıntı: ztalan

Type C kablo alıp memnun olan, şarj olurken elin değdiği anda çıkmıyor denilen bir kablo tavsiye edebilecek var mı? Çok kolay çıkıyor bu kablolar yuvadan sinir bi durum

Hocam 11.11 de almıştım 1 haftadır kullanıyorum çok kaliteli kablo samsung orjinal kablodan çok daha kaliteli ve dikkatimi çekti daha verimli çalışıyor. qc3.0 destekliyor telefonumu hızlı şarj yapıyor. Uçları altın kaplamalı kablo kaliteside çok iyi aşırı memnun kaldım ben.

https://tr.aliexpress.com/store/product/Ugreen-Zinc-Alloy-Type-C-Cable-5V2A-USB-C-Cable-Nylon-Braided-Fast-Charging-Cord-for/301635_32834078736.html?spm=a2g10.12010612.0.0.e9f56bdcSQi9l

• Sağolasın bundan sipariş vereyim o vakit.

• quote:

Type C kablo alıp memnun olan, şarj olurken elin değdiği anda çıkmıyor denilen bir kablo tavsiye edebilecek var mı? Çok kolay çıkıyor bu kablolar yuvadan sinir bi durum

Kesinlikle ama kesinlikle blitzwolf. Kalitesi ulkemizden aldiginiz 70-100₺lik kablolar ile es deger. Zaten ortalama bir sedan araci bu kablolarla cekilebildigini gosteren youtube videolai mevcut.

11.11de almistim, 7 liraya 1mt micro usb kablo. Bugun geldi. Kargoda kayboldu diye para iadesi yapmisti blitzwolf. Gercekten cok kaliteli.

Type c olanlari da mevcut sitede. Lightningler biraz daha pahali tabi.

Orjinal dukkanin linkini atiyorum.

Check out this cool store on AliExpress

https://m.aliexpress.com/store/storeHome.htm?sellerAdminSeq=226240781&site=en

• quote:

Kablo ve adaptörlere çok para harcadım. Aukey ve Ugreen bahsettiğiniz talepleri yerine getirecektir.

Yukarıda nightsoldier nickli kullanıcı Blitzwolf önermiş. Kesenin ağzını açarsanız Blitzwolf her açıdan iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhKARACAN -- 26 Aralık 2017; 19:9:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EbuMuaz

quote:

Kablo ve adaptörlere çok para harcadım. Aukey ve Ugreen bahsettiğiniz talepleri yerine getirecektir.

Yukarıda nightsoldier nickli kullanıcı Blitzwolf önermiş. Kesenin ağzını açarsanız Blitzwolf her açıdan iyidir.

Hocam lightning icin ugreen alcaktim ama bir arkadas amazon marka onerdi. Ugreen ayni lightning yapisina sahip. Hic saglam gorunmuyor bana. Siz hangisini tavsiye edersiniz ugreen mi amazon mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Orijinalden alıntı: EbuMuaz

quote:

Hocam lightning icin ugreen alcaktim ama bir arkadas amazon marka onerdi. Ugreen ayni lightning yapisina sahip. Hic saglam gorunmuyor bana. Siz hangisini tavsiye edersiniz ugreen mi amazon mu?

Amazon'dan kastınız marka ise daha önce kullanmadım. Hatta ilk defa duyuyorum.

Xiaomi Mi5 Prime Siyah telefonum var. Evim de Ugreen marka "Quick Charge 3.0" destekli adaptör ile bunu kullanıyorum.

Halat gibi kalın ve sağlam.

Aynı markanın örgülü olanı..

Siz Android cihazda kullanacaksınız değil mi? Lightning deyince IOS geliyor aklıma.

Iphone için yurt dışından almaya gerek yok. Üstelik %20 indirim mevcut. Hem marka hem kalite olsun diyerek bu ürünü öneririm. Spigen marka ve garantili..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhKARACAN -- 30 Aralık 2017; 15:43:3 >

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.