Şimdi Ara

***Yurtdışı Kaliteli Şarj Cihazı ve Kabloları (MFi, QC, Wireless, Power3S, VoltIQ..) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
815
Cevap
184
Favori
66.358
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mfi Lightning kablo almak istiyorum, 1,50 metre olanından örgülü gerekirse metal başlıklı, yani en kalitelisini almak istiyorum sizce hangisini alayım, Blitzwolf-Ugreen veya bir başkası? Tavsiyenizi bekliyorum birde kampanya filan varsa takip edip uyguna alınırsa daha da güzel olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • seeder kullanıcısına yanıt
    Anker oldukça kuvvetli diye konuda mesajlar geçti, ilk mesaja da eklemiştim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone x için hangi "kablosuz sarj ünitesi" , "hızlı şarj adaptörü" , "dayanıklı sarj kablosu" önerirsiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: seeder

Mfi Lightning kablo almak istiyorum, 1,50 metre olanından örgülü gerekirse metal başlıklı, yani en kalitelisini almak istiyorum sizce hangisini alayım, Blitzwolf-Ugreen veya bir başkası? Tavsiyenizi bekliyorum birde kampanya filan varsa takip edip uyguna alınırsa daha da güzel olur.

Blitzwolf Ampcore serisi veya Anker Powerline Plus serisine bakacaksiniz. Hem Kaliteli hem Dayanikli seri olarak başka kablo yok...

• dostlar iyi günler , Xiaomi mi max 2 kullaniyorum. QC 3.0 destekli. Kendi orijinal adaptorum buna uygun ancak giriş bizim prizlere uygun olmadigi icin donusturucu ile kullaniyorum ancak içime sinmiyor bu hali. Arada bir hizli yerine normal sarj da ettigine sahit oldum. telefondan mi adaptorden mi donusturucuden mi kaynakli anlayamadim. en iyisi sifir adaptor ve kablo almak. ne onerirsiniz ? Bir de merak ettigim n11 de satilan ugreen ve aukey adaptorler acaba orijinal mi ? 49-69 lira aralarinda fiyatlari var ne dersiniz onlar için, selamlar..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nerdeyse yarı fiyatına kaçırmayın.
  • Çoklu ve quick charge 3.0 destekli olan şu ürünü kullanıyorum.

https://www.aliexpress.com/item/CRDC-Wall-charger-with-Aipower-Adaptive-Quick-Charging-Tech-54W-USB-C-Port-and-4-USB/32729351810.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.LB2whG

Yanında hediye olarak 1 metre type c to type c kablo veriyorlar. Quick charge 3.0 destekli kablo da. Mi 6 ile her gün kullanıyorum. Gayet güzel bir ürün. Fiyatı da kablo hediyesi ile benzer ürünlere göre uyguna geliyor. Kalitesi de güzel.

https://www.aliexpress.com/item/ORICO-WHA-USB-Charger-2A-1A-Travel-Wall-Charger-Adapter-5W-10W-Portable-Smart-Mobile-Phone/32809632823.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.LB2whG

2A adaptör arayanlara şunu önerebilirim. Baya kaliteli bir adaptör. Üzerinde kendi markası yazmasa kutudan çıkmış sanınabilir

https://www.aliexpress.com/item/CRDC-Hot-Micro-USB-Cable-5Pack-Quick-Charging-Adapter-5V2A-Data-Charger-Mobile-Phone-Cable-for/32700695193.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.LB2whG

Kaliteli micro usb kablo arayanlar için öneririm.

• telefonum 5v2a şarj adaptörü mevcut...araç için hangisini almam gerekiyor
  • buraoca2 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.

Kablosuz şarj ünitesi kullanıp önerisi olan var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seeder

Teşekkürler hocam.

Kablosuz şarj ünitesi kullanıp önerisi olan var mı?

Kablosuz şarj ünitesi hiç kullanmadim hocam. Ama kaliteli bir ünite kullanmanizi tavsiye ederim.

• Merhaba arkadaşlar başımdan geçen bir olayı sizlerle paylaşmak istiyorum almayı düşünen arkadaşlara yararı olur diye düşünüyorum banggood'dan iki adet blitzwolf bw-s5 modeli biri beyaz birisi siyah renk olmak üzere QC 3.0 adaptör aldım ürünlerin orijinal ve sıfır olduğuna eminim çünkü tüm belgeleri herşeyi mevcut siyah renk olan adaptör sıfırdan bozuk çıktı cihaz hiç çalışmıyor beyaz renk olan adaptör ise sadece 5v olarak çalışıyor yani normal şarj ediyor ve hızlı şarj etmiyor blitzwolf markasının adaptörlerini almayı düşünenlere kesinlikle tavsiye etmem bu markanın youtubede de arızalı çıkan birçok adaptör ve kablosuna ait videolar var üretim standardı olmayan kalitesiz bir marka olduğunu düşünüyorum.
  • BL@DE kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle blitzwolfu övüp duruyorlar forumda lakin kesinlikle kalitesiz bir marka olduğuna eminim şarj aletlerinde. Yazın qc3.0 adaptör aldım orjinal mağazasından hızlı şarj yazısı gözükmesine rağmen hızlı doldurmuyordu birsürü farklı kablo ile denedim. Farklı cihazlarda denedim. Sıkıntılı bir marka kesinlikle. Vide vs atarak zar zor iadesini aldım 40 tl nin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6EA805F4C -- 7 Şubat 2018; 16:50:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canmacva

Aynen öyle blitzwolfu övüp duruyorlar forumda lakin kesinlikle kalitesiz bir marka olduğuna eminim şarj aletlerinde. Yazın qc3.0 adaptör aldım orjinal mağazasından hızlı şarj yazısı gözükmesine rağmen hızlı doldurmuyordu birsürü farklı kablo ile denedim. Farklı cihazlarda denedim. Sıkıntılı bir marka kesinlikle. Vide vs atarak zar zor iadesini aldım 40 tl nin.

Sizi çok iyi anlıyorum dediğiniz gibi sıkıntılı bir marka olduğu kesin kablosu da var bende type c 2.5m ampcore serisi gayet kaliteli malzemeye sahip sorunsuz çalışıyor fakat kablonun da ucu telefona tam oturmuyor çıkabiliyor farklı marka olarak ugreen'in iki adet QC 3.0 adaptörü var ürünler çok kaliteli orijinal samsungun hızlı şarjından daha hızlı ve daha az ısınma yaparak şarj ediyorlar telefonları yine ugreenin usb type c kablosunu da kullanıyorum telefona tam oturuyor fakat blitzwolfun ampcore serisi gibi dayanıklı bir malzemeye sahip değil fakat daha kullanışlı olduğu kesin ugreen markasından aldığım her üründen çok memnun kaldım fakat blitzwolf için aynı şeyi söyleyemem blitzwolf özellikle şarj cihazında tercih edilmemesi gereken bir marka diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ByBaterist

nerdeyse yarı fiyatına kaçırmayın.

Ne ile kıyas ederek yarı fiyat olduğunu söylediniz?
  • Arkadaşlar şarj cihazı olarak eğer cep telefonunuz için alacaksanız bu çin markalarını blitzwolf ugreen vs dahil alıp kullanmamanızı tavsiye ederim bir süre QC 3.0 destekli blitzwolf ve ugreen şarj cihazı kullandığım telefonumda parmak izini okumama dokunmatikte saçma sapan tepkiler gibi durumlarla karşılaştım ne zaman orijinal şarj cihazını kullanmaya başladım telefon düzeldi kablo olarak farklı marka alıp kullanabilirsiniz çünkü cihazlarla birlikte gelen kablolar genelde kalitesiz ve dayanıksız oluyor fakat şarj cihazı olarak orijinalden şaşmayın derim kablo olarak şuana kadar kullandığım en iyi iki ürün oldu anker powerline+ serisi ve blitzwolf ampcore turbo serisi şuan piyasada bu iki üründen daha iyi kablo yok diye düşünüyorum ve bu iki ürünü tavsiye ederim.
  • BL@DE kullanıcısına yanıt
    Hocam benim c9 pro da ugreen qc 3 ü kullandığımdan beri parmak izi okumuyordu bir hafta orjinalı kullanayım düzelecekmi bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Canmacva

Hocam benim c9 pro da ugreen qc 3 ü kullandığımdan beri parmak izi okumuyordu bir hafta orjinalı kullanayım düzelecekmi bakalım.

Bende c7 pro'da aynı durumu yaşadım orijinal samsung hızlı şarjı kullanmaya başlayınca cihaz düzeldi kablo sorun olmuyor fakat şarj cihazı kesinlikle etkiliyor adaptörde orijinalden şaşmamak lazım bir süre cihazla gelen adaptörle şarj edin durum düzelecektir.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.