Şimdi Ara

yurtdışı kargo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar benhttp://www.9footballshirt.com sitesinden bir adet forma sipariş etmek istiyorum ama hiç daha önce internetten alışveriş yapmadım özelliklede yurtdışından ingilizcem olmadığı içinde oradakilerle irtibat kuramıyorum acaba ben siparişimi versem ordan buraya gelmesi bana ne kadara mal olur burada formayı nereden alıcam vede burda gümrükte ekstra para falan vermem gerekirmi bu konuda bana yardımcı olurmusunuz çok teşekkür ederim iyi forumlar...

• Alacaginiz urunlerin limklerini atarmisiniZ
  • up
  • Fiyatı biraz pahalı değil mi çakma formaya göre ?
  • Kargo dahil 34dolara mal olur. gümrükte ekstra para vermene gerek yok, kargo evine kadar gelir bırakır. onlarla irtibata geçmene de gerek yok sepete ekle adresi yaz öde yollasınlar.
  • ayyaş formanın çakma olduğunu nerden çıkardın ?

uğur dediğin gibi yapsam bi sorun çıkmaz dimi gümrük falan filan gibisinden herşey dahil 34 dolar diyosun yani ayrıca evime kadar bırakırlarmı ?

teşekkür ederim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yarpuz

ayyaş formanın çakma olduğunu nerden çıkardın ?

uğur dediğin gibi yapsam bi sorun çıkmaz dimi gümrük falan filan gibisinden herşey dahil 34 dolar diyosun yani ayrıca evime kadar bırakırlarmı ?

teşekkür ederim...

O sitenin orjinal forma sattığınımı sanıyorsun
  • Herhangi bir sorun çıkacağını sanmıyorum, evet eve kadar gelir.
  • ayyaş pilot ciddimisin çakma olduğu konusunda ?ben farkedemedim nerden anladın çakma olduğunu ?
  • up

ayyaş dostum sen nerden anladın formanın çakma olduğunu?
  • Çakma olduğunu anlamak için öyle ekstra bir bilgiye ve ya deha olmaya gerek yok. Fiyatından gayet net anlayabilirsin.
  • yani arkadaşlar amblemlere armalara falan bakınca aynı orjinal gibi görünüyor bide şu var istanbul da orjinal forma satan hiçbir yerde uzun kollu olanı yok birazda ondan dışardan getirtmeye çalışıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.