Merhaba Arkadaşlar İlk defa yurt dışından kargo gelicek bana ama hiç anlamadım ben bu olayı yorum yaparsanız sevinirim kargo nerede ne olacak şuanki durumu vs gibi...? Teşekkürler Hayırlı günler
İçinde yasaklı bir ürün mü var ? Xrayden geçmemiş. Gümrüğe gitmiş incelemede şuan.
:):) 2 Karton Sobranie 2 Karton da Kaptan Black var hediye olarak arkadaş yollamış ordan haberim sonradan oldu kaç gündür aynı şekilde bu yazı duruyo :S anlamadıgım için burdan sorayım dedim... teşekkürler
Bir bardak soğuk su iç sen onların üstüne. Yurtdışından gelirken beraberinde max 3 karton getirebilirsin ancak kargo ile gönderilmesi kaçakçılığa girdiği için gelen sigara veya tütün ürünlerine le konulur. 4 karton fazla. 1 falan olsa belki geçerdi. Birazda şans bu. cep telefonlarıda aynı bazen gçiyor bazen kalıyor. Geçmiş olsun.
Üzüldüm ama yapcak bişey yok prodesür buysa :) Teşekkür ederim hocam saolasın aydınlattıgın için iyi geceler
Rica ederimm
Hocam simdide boyle diyo ne diyosun iademi ediliyo yurtdisina yani ? Tesekkurler