Şimdi Ara

Yurtdisi kayitli htc 10 bedava fiyata

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Merhabalar,
    Ugrasmak istemeden ucuza satacagim telefonu.Ucuza vermemin sebebi telefon piyasasinda ne fiyat yazarsan yaz sacma sapan fiyatlar teklif ediliyor ve son 3 gundur sahibindende beni delirttiler.Bende dedim ne varsa donanimhaber'de var.Kelepir fiyata veriyorum pazarlik yapcak kisinin kalbini kirarim.

Ürün yurtdisindan getirilmistir.8 aydir kullanilmaktadir.Imei'si malum yollarla kayitlidir.Yani cihaz s-off tur.Bu islerle ilgili olanlar icin avantaj ilgilenmeyenler icin bir etkisi yoktur.Herhangi bir sekilde imei de sikinti cikma olasiligi yoktur.
    Cihazin ekraninda 2 tane cizik vardir.Ilk bakista gorulmez ama incelendiginde gorulur.Bunun haricinde ekranda kilcal cizikler mevcut.Cercevede derin vuruk yok tam 3 tane hafif vurmadan kaynakli hafif ezilme var klasik.Fotograflari koyulacak.Cihaz kozmetik olarak 7.5/10 dur.
    Donanim olarak sorunsuzdur.Aldigim gunden beri ilk performansinda calismaktadir.Kameralar vesaire hicbir sorun yoktur.
    Cihazin ses ozellikleri harikadir.Her ben muzik dinlemeyi seviyorum diyene siddetle tavsiye ederim.
    Yaninda kutusu ve sarj aleti verilecektir.Kablo bazen dosya iletimi konusunda sikinti yapabiliyor.
    Fiyat pazarliksiz net en ucuz: 1200 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.