Şimdi Ara

YURTDIŞI KÜÇÜK PAKET TAKİBİ NERDEN YAPILIR YARDIM EDİN!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar ben aliexpress'den alışveriş yaptım satıcı bana ürünü China Post Ordinary Small Packet ile gönderdi.Ancak bana vermiş olduğu takip no'su bu (18006811276BJ) R ile başlamadığı için ptt nin yurtdışı takibinde gözükmüyor.Ürünün Türkiye'ye gelip gelmediğini nerden anlıyacağım ve nasıl takip edebilirim bilen arkadaşlar lütfen yardımcı olun..

aldığım ürün aşağıdaki , bunu neden küçük paketle yollar anlamıyorum
     YURTDIŞI KÜÇÜK PAKET TAKİBİ NERDEN YAPILIR YARDIM EDİN!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraser_6 -- 26 Kasım 2014; 2:22:29 >

• Takipsiz yollamış, bu kodla takip edemezsin bekleyeceksin gelmezse dispute.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihancndn -- 26 Kasım 2014; 2:21:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tıkla:www.yurtdisikucukpakettakibi.com

Keyifli takipler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam kusura bakma ama terlik türkiyede milyar dolara mı satılıyor da elin çininden ne üdüğü belirsiz malzemeden yapılmış terlik aldın.

daha demin haberlerde çıktı, çinden gelen 33 bin çift ayakkabıda kanserojen madde var diye imha edeceklermiş. gerçi bi çakal da onları gümrükten çalıp piyasaya sürmüş.

ek olarak, 2 tane bez terliği korumalı kutuyla ücretsiz gönderecek değil ya adam, sıkıştırıp mektup zarfına sığdırmış işte :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 26 Kasım 2014; 4:15:11 >
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    çok haklısın hocam bende zaten pişman oldum bundan sonra yurtdışından özelliklede çinden alışveriş yapmıyacağım
    gümrükten nasıl çalınmış çok ilginç Onları ucuza satıp hem piyasanın hemde insan sağlığının içine ediyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.