Şimdi Ara

Yurtdışı laptop - Klavye Yardımı - Asus R510JX

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aşağıda yer alan bilgisayarı fransadan alma şansım oluştu ama bildiğiniz gibi klavye yapıları tamamen farklı. Acaba bu bilgisayara ait TR klavyeyi bulabilme ihtimalim var mı ? Bilgisayarın kodu anladığım kadarıyla ülkeye özel olduğu Türkiyede eşdeğerini bulamadım. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Ek olarak bilgisayar hakkında olumlu olumsuz yorumunuz varsa paylaşabilirseniz çok iyi olur. Şimdiden teşekkürler.

Asus R510JX-DM101H

Intel Dual-Core Core i5-4200H
    NVIDIA® GeForce® GTX 950M ( N16P-GT) -- n16p-gt ne anlama geliyor tam anlayadım ?

• Kaça aldınız özellik olarak gayet iyi türkiyede bu donanımı Victor monster gibi firmalarda ortalama 2300 fiyata bulabilirsiniz.O model kodu ülkeye göre değişkenlik gösterebilir.Asus'un bu kasası g550jk'larda oda uyar mı bilemem.
  • Merhaba, yardımınız için teşekkürler. Ürün daha almadım ama burada yaklaşık olarak 2150 TL civarında alma imkanı mevcut klavye değişimi ile beraber 2300 mal oluyor. g550 modeline klavyesine benziyor ama asus tan teyit almam gerekir diye düşünüyorum ama onlarda mail lere cevap vermiyorlar.

Başka bir çözümü olan var mı ? Sticker tarzı ürünler gördüm onlar işe yarar mı acaba ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.