Şimdi Ara

Yurtdışı Lise Uygun Kaliteli Biryer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fiyatlar almanyada aylık 250 euro özel okul kuzenim o kadar veriyormuş 2.5-3k euro falan ediyor ucuz ama kalacak yer yemek şu bu desen 1000 euro lazım aylık gidersem okul çıkışı çalışırımda ailemw ödetmeden bile okuyabilirim gibi ama nasıl yazılabilirim
    Kanada olabilir ingiltere fransa bu 4 ülkeden biridi birde fiyatları ogrenebilecegim site var mi ?
    Gereksiz mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O fiyata bulman imkansız ne Amerika ne Kanada ne de Fransa da İngiltereyi soylemiyorum bile.Kanadada 1 yıl devlet okulunda okumak 13 bin dolar 18 yas altı oldugun icin aile yanında kalmak zorundasın senelik 9 bin dolar buna ek olarak cep harclıgın , ulasım icin aylık sınırsız kartın 110 dolar ve ucak bileti vize masrafların var.Bir de her istedigin okula giremezsin yabanci dili ingilizce olmayan ulkelerde international okullarda okuyabilirsin ancak.Biz Fransayı da dusunduk ama ingilizce olmasını istedigimiz icin Kanadaya karar verdik Fransa da baktıgımız okulda 20 bin euroydu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ece.98 -- 24 Temmuz 2014; 20:37:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ece.98

O fiyata bulman imkansız ne Amerika ne Kanada ne de Fransa da İngiltereyi soylemiyorum bile.Kanadada 1 yıl devlet okulunda okumak 13 bin dolar 18 yas altı oldugun icin aile yanında kalmak zorundasın senelik 9 bin dolar buna ek olarak cep harclıgın , ulasım icin aylık sınırsız kartın 110 dolar ve ucak bileti vize masrafların var.Bir de her istedigin okula giremezsin yabanci dili ingilizce olmayan ulkelerde international okullarda okuyabilirsin ancak.Biz Fransayı da dusunduk ama ingilizce olmasını istedigimiz icin Kanadaya karar verdik Fransa da baktıgımız okulda 20 bin euroydu

Yine iyi babam kanadaya yollayacaktı taa geçen sene sonra iyi lise tutturdum + annem izin vermedi kaldı 20.000$ dı okul + her ay 1.000$ bana yollayacaktı bana simdi diyor ki iyi universite kazanirsan oku burada ki kazanirim amerikaya 1 veya 2 sene mastere git orada kal diyor banada univde gitmek daha avantajli geliyor sonra yeniden orada calismak icin okumak istemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Guattro

quote:

O fiyata bulman imkansız ne Amerika ne Kanada ne de Fransa da İngiltereyi soylemiyorum bile.Kanadada 1 yıl devlet okulunda okumak 13 bin dolar 18 yas altı oldugun icin aile yanında kalmak zorundasın senelik 9 bin dolar buna ek olarak cep harclıgın , ulasım icin aylık sınırsız kartın 110 dolar ve ucak bileti vize masrafların var.Bir de her istedigin okula giremezsin yabanci dili ingilizce olmayan ulkelerde international okullarda okuyabilirsin ancak.Biz Fransayı da dusunduk ama ingilizce olmasını istedigimiz icin Kanadaya karar verdik Fransa da baktıgımız okulda 20 bin euroydu

Yine iyi babam kanadaya yollayacaktı taa geçen sene sonra iyi lise tutturdum + annem izin vermedi kaldı 20.000$ dı okul + her ay 1.000$ bana yollayacaktı bana simdi diyor ki iyi universite kazanirsan oku burada ki kazanirim amerikaya 1 veya 2 sene mastere git orada kal diyor banada univde gitmek daha avantajli geliyor sonra yeniden orada calismak icin okumak istemiyorum

En guzeli liseden bence ygs stresi olmadan daha rahat egitim gormek

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Guattro

quote:

En guzeli liseden bence ygs stresi olmadan daha rahat egitim gormek

Lisede annem kucuksun daha babana uyma diyor univde gitsem duzgun bir üniversite istiyorum lise altyapim olmadigi icin sikinti olur mu ki dersler burasiyla aynimi univde gitmek istersem parali parasiz hangilerine gidebilirim neler lazim onlara bakayim diyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.