Şimdi Ara

Yurtdışı siparişte dil ve birim seçenekleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İnternetten yaptığım araştırmaya göre almanya ve isviçrede satılan oyunlarda dil seçenekleri almanca fransızca ve italyanca oluyor.
    Bu ulaştığım bilgi doğru mu?

Örnek oyunlar WiiFit ve GrandSlam Tennis.

Bir diğer sorum ise shoptonet siparişi ile gelen oyunlarda birim problemi oluyor mu?

Örneğin topun hızı km yerine mph veya wiifitte boy ve kilo birimleri değiştirilebiliyor mu? Veya şuanda aklıma gelmeyen sizin yaşadığınız başka durumlar.

Yurtdışından oyun getiren "özellikle dediğim oyunları" arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.

Saygılar

• Merhaba,
    Nintendo dergilerinde bir çok özelliğin kullanılabilmesi için ülke olarak ya Almanya ya da İngiltere seçmeniz gerekiyor önerileri doğrultusunda konsolda ülke olarak UK seçtiğim için WiiFit deki kullanıcılar için girilen boy bilgileri ... cm değil x feet y inch diye çıkıyor. Ama Almanya olarak seçip denemedim.
    Diğerlerini bilmiyorum.
  • bazı ülkelerde bazı oyunlar bölgesel dillerde... mesela ispanyada filan... ama her oyunda değil, bazı oyunlarda...

oyunların birimleri genelde oyun içinden ayarlanabilir, ama wiifit bunu wiinin ayarlarındaki ülkeye göre yapıyor... metrik ölçü kullanan bir ülke seçerseniz boy cm oluyor...
  • Peki isviçreden alınan wiifit ile gelen dil seçenekleri arasında ingilizce olmayabilir mi?

EA GST'i inceledim almanca,fransizca ve italyanca görünüyor. Acaba wiifitte durum nasıl?

Eğer almanca ise durum fena nasıl anlayacağız tarifleri seçenekleri falan?

Saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.