Şimdi Ara

yurtdışı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

25.07.2005 - Türk Telekom Yurt Dışı Sorunu

--------------------------------------------------------------------------------

Türk Telekomdan kaynaklanan sorundan dolayı yurt dışındakiwww.hotmail.com,www.msn.com...vb sayfalara bağlanılamamaktadır.

adslliler nasıl arkadaşlar aynı sorun varmı?

• sorun yok paso yurd disindayim
  • Bi geliyor, bi gidiyor , umarım bunların sebebi , yurtdışı kapasitesinin arttırılma çalışmalarıdır.

• quote:

Orjinalden alıntı: holywars

sorun yok paso yurd disindayim

• quote:

Orjinalden alıntı: muya123

www.hotmail.com,www.msn.com...vb sayfalara bağlanılamamaktadır.

Şans bana vurdu desenize. Sabahtan beri mail adresime giremiyorum. Nerdeyse format atacaktım.
  • Google, hotmail ve bazı yabancı sitelere erişemiyorum bazen geliyor sonra gidiyor. Sorun var tek sende değil yani....
  • rezalet ya, google'a bile giremiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • son 2 dakikadır google, yahoo, hotmail'e girebilmeye başladım

Bu arada giremediğiniz sitelere telekomun proxy'sini kullanarak girmeye çalışın. Bende işe yaradı.

Adres: proxy.ttnet.net.tr
    Port: 8080

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vozer -- 25 Temmuz 2005, 18:49:39 >
  • ama hoca bu yurtdisi sorunu adli bir topic. bu topic basligini okuyan yurt disi sorunu olarak algilar. benim topic ise telekom sorunu lutfen birbirimizi kandirmayalim.

icq'yu guc bela actim dns no degistirerek. fakat bu msn'yi nasil aciyoruz? proxy ile girilebiliyor mu buna ki..
  • Msn http proxy ayarlarını kullanır. Dolayısı ile explorer'ına proxy.ttnet.net.tr;8080 proxy ayarlarını uygularsan biraz ıkınarak da olsa msn ile bağlanabilirsin. Ben şuan bağlıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vozer -- 25 Temmuz 2005, 18:58:29 >
  • ya genel olarak bu msn proxy kabul etmiyor biliyordum. ancak dedigin gibi su an baglandim ama ping pong olu durumda. ne mesajim gidiyor ne mesajim geliyor ama msn acik. :D

allahim neydi ki gunahimiz bu nasil bir problemdir boyle.. :S
  • Ben de sorun yok. Proxy kullanmadığım zaman bağlanamıyorum ama proxy ile msn'ye bağlanıp mesaj gönderebiliyorum.
  • sorun yasayanlara tavsiye bende de proxy.ttnet.net.tr/8080

msn konusunda ise ancak web msn ile saglam bir baglanti kurabildim. normal messenger'da ise nedense ping pong olayi "0" gerceklestiginden ne mesaj geliyor ne de mesaj gidiyor. bu arada vozer, ben daha once proxy denedigimde msn kabul etmiyordu. simdi bu proxy'i nasil kabul ediyor?
  • proxy.ttnet.net.tr iki ayrı ip adresine çözülüyor.

212.156.4.3 venus1.ttnet.net.tr Ankarada
    212.156.4.19 venus2.ttnet.net.tr İstanbul

yakın ya da daha boş olanı seçmekte fayda olabilir
  • Aynı yurt dışı problemi bende de var.. TTnet proxy'si işe yaradı ama çook yavaş. Ama olsun hiç açmamasından iyidir.
  • nasıl proxy ile baglanıyoruz?
  • ADSL'deyim ve başta msn olmak üzere hiçbiri açılmıyor.
    Ancak ilginçtir,bunun yanında imdb gibi bazı yurtdışı siteleri ise açılmakta
  • telekomu arıyan warmı??
  • quote:

Orjinalden alıntı: d_projekt

nasıl proxy ile baglanıyoruz?

İngilizce XP kullandığım için Türkçeleri tahmini yazıyorum:

Explorer'ı açın. Tools (Araçlar) - Internet Options (İnternet Seçenekleri) - Connections (Bağlantılar) menüsünde altta sağda Lan Settings (Ağ Ayarları) menüsüne tıklayın. Resimdeki gibi bir menü açılacak. Adres bölümüne proxy.ttnet.net.tr port bölümüne de 8080 yazın. Ve Ok deyip çıkın.

Artık msn ile de bağlanabileceksiniz büyük ihtimal. (Biraz zaman alabilir bağlanmak, hız biraz yavaş ama işe yarıyor.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vozer -- 25 Temmuz 2005, 22:43:35 >

• yurt içi de çökmüş durumda
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.