Şimdi Ara

Yurtdışı tatili Uzakdoğu önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Selamın aleyküm.Aralık ayı gibi 15 günlüğüne uzak doğuya gitme taraftarıyım vizesiz olmak koşuluyla önerileriniz bekliyorum.Geçen sene Almanyadan tecrübe edindim parası euro olmayan ucuz memleketler tercihim tek başıma gidip turist hayatı yaşamak ve gençliğimin tadını çıkarmak derdindeyim :)) Ingilizcem yeterli seviyede ben Tayland ve Japonya olarak 2 seçenek belirlemistim kendime rahat yaşamı ucuzlugu yanında elektronik yaygın vede tehlikesi az olan bi yer düşünüyorum ucuz olması için şimdiden bilet almayi planliyorum düşünceleriniz şeref veriril :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: By__Belo

Arkadaşlar Selamın aleyküm.Aralık ayı gibi 15 günlüğüne uzak doğuya gitme taraftarıyım vizesiz olmak koşuluyla önerileriniz bekliyorum.Geçen sene Almanyadan tecrübe edindim parası euro olmayan ucuz memleketler tercihim tek başıma gidip turist hayatı yaşamak ve gençliğimin tadını çıkarmak derdindeyim :)) Ingilizcem yeterli seviyede ben Tayland ve Japonya olarak 2 seçenek belirlemistim kendime rahat yaşamı ucuzlugu yanında elektronik yaygın vede tehlikesi az olan bi yer düşünüyorum ucuz olması için şimdiden bilet almayi planliyorum düşünceleriniz şeref veriril :))

Tayland, Hindistan ve Nepal'i öneririm. Ayrıca Tayland yaparsan vize durumuna göre Vietnam, Kamboçya, Laos da eklenebilir.

Gezi Rehberleri bizde var umarım yardımcı olur.

Hindistan Gezi:www.kesfetsene.com/hindistan-gezi-rehberi
    Tayland Kategorileri:www.kesfetsene.com/kategori/tayland
    Nepal Gezi:www.kesfetsene.com/nepal-gezi-rehberi

Ayrıca özellikle Tayland için forumda çok başlık var onları da incele. Tayland'a ucuz uçak bileti için de Türkmenistan Havayolları'nı, ucuz Hindistan ve Nepal uçak bileti için Air Arabia'yı öneririm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.