Şimdi Ara

YURTDIŞI TUR TATİL FIRSATLARI (GÜNCEL) - (137. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.730
Cevap
624
Favori
400.303
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
Giriş

hocam ben de prag a gitmek istiyorum fakat vize olayından biraz da olsa bahseder misiniz?

• ottoserdar O kullanıcısına yanıt
    Neden köln hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Prag da hangi otelde kaldınız acaba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • brkbr06 B kullanıcısına yanıt

Archibald City seturdan puan la aldım 2 güne 8 Euro şehir vervisi verdik .

Otel temiz ve her tarafa yürüme mesafesinde idi kahvaltı dahil birde öğlen 12-4 arasında branc saati varmış fakat ben gezmekten tekrar otele gidip bisiler yemekle uğraşmadım.

İnternet heryerde asa yukarı baglanilaniliyor illa bir hat vs almaniza gerek kalmıyor .otelin wifisi iyiydi

katedral girişi 19€ idi ve kesinlikle 19 TL dahil etmez çok pişmanım oraya verdiğim paraya .40 € yazik

Anladığım izlenimlerim bunlar heryerde müze sergi va adı altında cazibe noktası oluşturmaya çalışmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cLk

Neden köln hocam

Arkadaşın yanına gideceğim fakat biletler pahalı geldi yakınlarda bir havalimanına gidip ortam tren vs geçmeyi düşünüyorum fırsat kampanya bakıyorum

• aslandadas2540 A kullanıcısına yanıt

Hocam bende yeşil vardı fakat kırmızı ile gelenler de vardı gördüğüm okadar zor olasa gerek şehir turizmden geçiniyor sanmam Zorluk çıkarsınlar

• aslandadas2540 A kullanıcısına yanıt

Hocam çek cumhuriyeti çok zor vize veriyor, tatil süresi kaç 4 5 günlük vize anca veriyor.

iki hafta önce berline gittim yeşil pasaport vardı. mikroskobuma parça almak ve gezmek biraz da alışveriş için gittim. columbia ve aksiyon kamerası da alacaktım. polis sordu cevaplıyorum anlamıyor yeşil gösteriyorum neyse beni aşağı ofise götürdü. içeride birileriyle konuştu durdu 10-15 dk. sonra geldi paran var mı dedi. bende euroları gösterdim öyle olunca olalala gibi birşeyler dedi tamam geç dedi. kurum kimliğimi gösterecektim. berlini gezince anladım heryer göçmen dolu. adam da haklı. elbise ve fotoğraf makinesinin tax fresini aldım 20 liralık kamerayı 12ye mal ettim hemde gezzmiş olduk. şimdi mısır veya dubai için ucuz bilet bakıyorum columbia ürünleri dubaide ucuzmuş.

• erhan63 E kullanıcısına yanıt
    Bende 16 Mayıs gidiş 20 Mayıs dönüş Münih’e bilet aldım yeşilpasaportum var ilk yurtdışı deneyimim olacak ülke giriş çıkışında başka sorun oldu mu acaba ? Columbia ayakkabı almayı düşünüyorum pahalı mı acaba ondan mı almadınız ? Bu arada git gel 5bin tl ye bilet aldım Münih’e

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.