Teşekkür ederim. |
YURTDIŞI TUR TATİL FIRSATLARI (GÜNCEL) - (134. sayfa)
-
-
Pickalbatros tavsiye ederim cok memnun kaldik
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
prag dusunuyoruz başka bir yerde olur karar daha veremedik kaç gün gidilirse yeter birde oteli nerden hangi oteli alayım nerelere gidilir yesil pasaport var 20 ocakta yardımlarınızı beklıyorum italyadan sonra ilk yurt dısı olacak tavsiye acıgım 3-4 gun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoserdar -- 8 Ocak 2025; 15:37:20 > -
Bizde 2 aile gideceğiz de hungada yami sharma mi diye düşünüyorum
Hocam amacınız tapınaklar,piramitler vs görmekse hurghada , sadece deniz-tatil ile sharm'a gitmek daha uygun.
-
İstanbul - San Francisco direkt uçuş gidiş/dönüş 21.000 TL
San Francisco 2 yıldızlı otelde 7 gece queen odada konaklama 21.000 TL
Kredi kartı hesap kesim tarihini bekliyorum, yoksa bedavadan biraz pahalı bileti hemen alırdım.
Bir de taksit yapsaydı...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem_Alim -- 8 Ocak 2025; 16:29:9 > -
Yanlış bilmiyorsam piramitler vs. için Kahire, deniz tatili için Hurghada ve Şarm El Şeyh tercih ediliyor.
Ben 3-4 ay önce Şarm El Şeyh için bu yaza bilet aldım. Kahire'yi ayrıca kültür gezisi & piramitler için ayarlayacağım.
-
Hurghada Kahire arası 4 saat, luxor 1.5 saat, hem deniz hem kültür gezisi için yazdım. Sadece piramitler için tabi ki Kahire.
Bu bölgede tatil deneyiminiz var mı hocam?
Deniz tatili için Hurghada mı Şarm El Şeyh mi tercih ederdiniz?
-
hocam benim öncelikli amacım piramitleri görmek olduğu için hurghada'ya uçakla gittim.Aynı gün kahire'ye geçip 2 gün orada kaldım,daha sonra tekrar hurghada'ya gelip deniz kenarında bir otelde tatil yaptım. Hurghada ya da Sharm deniz için fark etmiyor ama Sharm daha gelişmiş ve yerel halk pek yok.
-
bu yaz Yunanistan'da otel tatili yapmayı düşünüyoruz, tavsiye edebileceğiniz denizi güzel bölge ve otel var mı?
-
ben tasos adasına gittim epey beğenmiştim. üstelik türkiye snırına yakın.
Diğer plajlarını görmediğim için kıyaslayamayacağım ama tasos ülkmizdeki plajların bir çoğundan iyi.
üstelik plaj yönetimleri çok başarılı
-
Neyle gittiniz hocam oraya özel araçla mıquote:
Orijinalden alıntı: Halkçı2013ben tasos adasına gittim epey beğenmiştim. üstelik türkiye snırına yakın.
Diğer plajlarını görmediğim için kıyaslayamayacağım ama tasos ülkmizdeki plajların bir çoğundan iyi.
üstelik plaj yönetimleri çok başarılı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben turla gitmiştim. Denizi gerçekten çok berrak ve temizdi.
Ülkemiz sınırına yakın. kavaladan feribotla geçildi.2-3 günlüğüne bile gidilebilir.
plaj işletmeleri gerçekten çok kaliteli. bizdeki gibi apaçiler işletmiyor.
Giriş ücretli değildi ama harcama limiti vardı. beachlerde bizde şezlonglar dip dibedir orda epey mesafeli. yanımızdaki ile kıç kıça değiliz. müzikleri tuvaletleri ve düzenleri gerçekten iyi. hizmet sunuyorlar kısaca. benim gittiğim beachlerde şezlong dışında 2 de sandalye vardı ve küçük bir masa. yeni bulunduğun yerde oturup bir şeyler yiyip içebiliyordun. elbette bunun dışında geri planda zaten büyükçe açık alan restaurantı var beachlerin. Dilersen orda gidip yiyebiliyosun. Müzikler iyi idi.
Kalma konaklama yeri bilmiyorum çünkü biz selanikte kalmıştık günü birlik thasos a uğradık. Muhakkak çok daha iyi plajları vardır. ama thasos bence sınıra yakınlığı ve beach deniz kum kalitesi ile tercih edilir. 5-6 saatte kavalaya varırsın . izmire gitmek gibi istanbuldan. sınırda dönem dönem yoğunluk olabilir. Özellikle yazın ve resmi tatillerde. otobüsle gitsen çok daha iyi
-
quote:
Orijinalden alıntı: Halkçı2013Ben turla gitmiştim. Denizi gerçekten çok berrak ve temizdi.
Ülkemiz sınırına yakın. kavaladan feribotla geçildi.2-3 günlüğüne bile gidilebilir.
plaj işletmeleri gerçekten çok kaliteli. bizdeki gibi apaçiler işletmiyor.
Giriş ücretli değildi ama harcama limiti vardı. beachlerde bizde şezlonglar dip dibedir orda epey mesafeli. yanımızdaki ile kıç kıça değiliz. müzikleri tuvaletleri ve düzenleri gerçekten iyi. hizmet sunuyorlar kısaca. benim gittiğim beachlerde şezlong dışında 2 de sandalye vardı ve küçük bir masa. yeni bulunduğun yerde oturup bir şeyler yiyip içebiliyordun. elbette bunun dışında geri planda zaten büyükçe açık alan restaurantı var beachlerin. Dilersen orda gidip yiyebiliyosun. Müzikler iyi idi.
Kalma konaklama yeri bilmiyorum çünkü biz selanikte kalmıştık günü birlik thasos a uğradık. Muhakkak çok daha iyi plajları vardır. ama thasos bence sınıra yakınlığı ve beach deniz kum kalitesi ile tercih edilir. 5-6 saatte kavalaya varırsın . izmire gitmek gibi istanbuldan. sınırda dönem dönem yoğunluk olabilir. Özellikle yazın ve resmi tatillerde. otobüsle gitsen çok daha iyi
aklımda kaldığı kadarıyla pizza veya hamburger 8-10 euro
yanında adını diyemediğim içecek 4-5 euro ( istanbulda olmadık yere gitsen 200 tl den aşağı değildir sanırım fiyatlar. )
-
Hocam selamlar,
Bizim Schengen vizemiz yok. Vizesiz ya da kapıda vizeyle bu adaya giriş çıkış yapabilir miyiz. Türk Pasaportuyla Tasos Adasına gitmek için nasıl bir yol izlememiz gerekir?
-
Vizesiz imkanınız yok. Vizeniz yoksa üzülmeyin. Deniz bizdede var kumda. Yasak olan değerli olurquote:
Orijinalden alıntı: careemmHocam selamlar,
Bizim Schengen vizemiz yok. Vizesiz ya da kapıda vizeyle bu adaya giriş çıkış yapabilir miyiz. Türk Pasaportuyla Tasos Adasına gitmek için nasıl bir yol izlememiz gerekir?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba, konudan biraz bağımsız ama içerisi şampiyonlar ligi gibi olduğu için sormak istedim.
Daha önce hiç yurt dışına çıkmadım, Avrupa ülkeleri vize olarak zorluk çıkarttığı için öncesinde vize istemeyen ülkeleri gezmem ilerisi için (Birleşik Krallık, İtalya, Fransa vb.) ülkelerine vize başvurusuna bulunduğumda pasaportumu güçlendirir mi, yoksa Bosna, Kosova, Sırbistan gibi vize istemeyen ülkelerine gidilmiş olması vize almayı kolaylaştırmasında etkilemez mi?
-
Ailece Düsseldorf ve Köln gideceğiz günübirlik Düsseldorf dan Amsterdam a gideceğimiz turlar var mı bilgisi olan var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam maalesef pek bir etkisi olmaz... İnstagram da gokdenizgok hesabında vize istatistikleri paylaşılıyor. İlk başvuruda en uzun hangi ülke veriyor vs. Onları bir inceleyin derim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X