3 günlük gezi.Münihten Hallstatt imkansız gibi.Ama Salzburg'da bir gece kalınırsa olur. |
YURTDIŞI TUR TATİL FIRSATLARI (GÜNCEL) - (132. sayfa)
-
-
teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İndi go havayollarıyla ucan oldumu hic? taylanda bilet bakıyorum fiyatlar yuksek bir tek bu hindistana baglı ucakta fiyatlar uygun ama ismi bana pek kaliteli gelmedi, izmirden taylanda 30 bin altı ucus yok saka gibi (somestr zaamanı icin)
-
Ucuzabilet sitesini takip edin, şu an etihad 15 16 bandında bilet satıyor, songkran tarihleri de ramazan bayramı da dahil.
Kalkandelen ve ohridi de görün Üsküp de pek bişey yok ama Cosmos ve teteksin ürünleri çok lezzetli ve uygun
Ben de Kosovaya gitmedim gideceğiz nasipse,ama küçük bir yermiş 2 gün yeter gibi oradan karadagin Boşnak sehirlerinden geze geze saraybosnayi gidebilirsiniz,araştırırken gördüm arabaya yesil sigorta alırken de yerel firmalar 20 Euro'ya satarken büyükler 40-50 Euro istiyor
istanbul tayland arasi ucus icin thai airways tavsiye edermisiniz? thy vok pahali indigo ve air arabia kulaga pek hos gelmedi bi thai airways kaliyor o nasil guncelde?
Paradise island,fiyat performans olarak oldukça iyidir,inceleyin isterseniz,havaalanindan da ulaşımı yakın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben maafushi adasında kaldım ve ordan turlara katildim hem yeme icme uygun hemde otel fiyatları makul ulaşım icin yerel tekneler 2-3 dolar speed botlar ise 25 dolardı (2023 nisan)
-
Tesekkurler hocam isin acikcasi arac kiralamakla ilgili cekincelerim var yoksa yerel firmadan depozitosuz 14-21 ocak icin yesil sigorta ile birlikte 210 euro demisti. Acikcasi arac kiralamadan gerekirse taksi vs ile ulasim saglamayi dusunuyoruz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ya bu vietnama giden yokmu hic 2 kellime bisey sorcam neresinde 3-4 gun gevirilir diye
Merhabalar Sömestır tatilinde yurtdışı için booking üzerinden otel rezervasyonu yaptırdım rezervasyon onaylandı olarak görünüyor ancak kredi kartından herhangi bir tutar çekilmemiş görünüyor ilk defa Booking.com rezervasyon yaptırdım bu normal bir durumu birkaç günü buluyor mu bu işlem provizyonda bile bişey yok not sanal kart ile aldım
Rezervasyonunuzun ödeme koşullarını kontrol etmeniz gerekiyor. Tüm bilgi orada yazıyordur.
Olası seçenekler;
- Otelde ödeme (bu durumda önden bir tutar çekilmez, otele gittiğinizde doğrudan otele ödeme yaparsınız. Bazı durumlarda otel, rezervasyonunuzu kesinleştirmek ve kredi kartınızın doğruluğunu teyit etmek için bir miktar tutarı provizyona çekebilir)
- X tarihinde ödeme (bu durumda o X tarihi geldiğinde Booking.com kartınızdan tahsilatı yapar)
- Peşin ödeme (bu durumda rezervasyon confirm edilirken tutar Booking'e ödenir. Ama sizdeki bu değil muhtemelen çünkü tahsilat yapılmadı diyorsunuz)
-
iki günün varsa hiç Amsterdam'ı karıştırma bence... Araba kiralayıp gitsen tek yön en az 2 buçuk saat sürer ayrıca Amsterdam içinde park sorunu var, trenle gitsen o da ICE ile gidince 2 saat civarı, normal trenle de 3 buçuk saati buluyor ve fiyatları da kişi başı tek yön en ucuz 2 bin liranın üstünde oluyor... Bence araç kiralayıp Düsseldorf, Köln, Bonn gezilebilir. Alışveriş içinse Düsseldorf'tan 45dk mesafede Roermond Outlet var, orada uygun fiyata alışveriş yapabilirsin... Düsseldorf'ta araç kiralama fiyatları uygun.
-
Araç kiralamak fiyat olarak daha uygun ve de getirdiği özgürlük de cabası... Salzburg ve alışveriş tek güne sığar... Salzburg'da Designer outlet var, Münih'te de havaalanından araba kiralayınca şehir merkezine giderken yol üstü sayılabilecek bir noktada Parsdorf City outlet var, orada da çok güzel fiyatlar olabiliyor, yol üstü olacağı için uğramakta fayda var. Yine Münih'ten Salzburg'a giderken Piding outlet var ve tam yol üstünde, Sınırda sayılır zaten yolun karşı tarafında polis kontrol noktasını görünce anlarsın, Salzburg'a 20 dakikalık mesafede küçük bir yer...Kalan bir günü de Hallstatt için ayırabilirsin, Hallstatt'a araçla gitmek güzel ve yolda Wolfgang gölü de çok güzeldir ve Hallstatt'ın gölgesinde kaldığı için daha az kalabalık olur. Yine yakınlarda Mondsee gölü de var ve o bölge seramikleri ile meşhur fakat vakit kalır mı bilemiyorum çünkü kış nedeniyle hava erken kararıyor...Alternatif rota olarak da Salzburg tarafını listeden çıkartıp Neuscwanstein kalesine gidilebilir. Hem kale, hem etrafındaki göller ve köyler görülmeye değer. yakınında da Almanya'nın en yüksek dağı Zugspitze var oraya da uğranabilir ama uyarayım Teleferik ücreti çok pahalıydı. Bavyera bölgesi ve Avusturya doğa olarak harika bir yer... Doğadan hoşlanan insanlar gezmeye doyamaz...
-
quote:
Orijinalden alıntı: Pardayyan
Otobüs ile sofya belgrad üzerinden İtalya turuna katılan oldu mu hiç. İnternette deneyimlerini paylaşan hiç göremedim. Eğer daha önce katılan varsa buradan veya özelden nelere dikkat etmemiz neler yapmamız gerektiği konusunda bilgilendirirse sevinirimUzun zamandır yurt dışı gezileri yaparım, turları da sürekli incelerim her ne kadar turlarla gitmesem de onların rotaları ve uğradıkları yerler de ilham verir diye ama ilk defa Sofya-Belgrad üzerinden otobüsle italya turunu duydum... Böyle bir tur mu varmış?
-
Teşekkürler hocam detaylı bilgiler için.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam yurtdısına bende defalarca gittim ancak araç kiralamaya cesaret edemedim. Hem trafik cezaları otoyol paraları mevzusu hemde firmaların depozito istemesi kafamı karıştırıyor. Siz hangi firmadan kiralıyorsunuz bir sorun yaşadınız mıquote:
Orijinalden alıntı: elturco78Araç kiralamak fiyat olarak daha uygun ve de getirdiği özgürlük de cabası... Salzburg ve alışveriş tek güne sığar... Salzburg'da Designer outlet var, Münih'te de havaalanından araba kiralayınca şehir merkezine giderken yol üstü sayılabilecek bir noktada Parsdorf City outlet var, orada da çok güzel fiyatlar olabiliyor, yol üstü olacağı için uğramakta fayda var. Yine Münih'ten Salzburg'a giderken Piding outlet var ve tam yol üstünde, Sınırda sayılır zaten yolun karşı tarafında polis kontrol noktasını görünce anlarsın, Salzburg'a 20 dakikalık mesafede küçük bir yer...Kalan bir günü de Hallstatt için ayırabilirsin, Hallstatt'a araçla gitmek güzel ve yolda Wolfgang gölü de çok güzeldir ve Hallstatt'ın gölgesinde kaldığı için daha az kalabalık olur. Yine yakınlarda Mondsee gölü de var ve o bölge seramikleri ile meşhur fakat vakit kalır mı bilemiyorum çünkü kış nedeniyle hava erken kararıyor...Alternatif rota olarak da Salzburg tarafını listeden çıkartıp Neuscwanstein kalesine gidilebilir. Hem kale, hem etrafındaki göller ve köyler görülmeye değer. yakınında da Almanya'nın en yüksek dağı Zugspitze var oraya da uğranabilir ama uyarayım Teleferik ücreti çok pahalıydı. Bavyera bölgesi ve Avusturya doğa olarak harika bir yer... Doğadan hoşlanan insanlar gezmeye doyamaz...
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
2023 yılında Abu Dhabi'den Mumbai aktarmalı olarak Bangkok'a gitmiştim. Indigo bildiğin Pegasus gibi bir havayolu, hiç bir sorun yaşamadım. Yalnız Hindistan Mumbai'de transit yolcu olarak aktarma uçağına geçmek için yeniden güvenlik araması yapıyorlar ve çok yavaş oldukları için uzun sürüyor. Ayakkabıları da çıkartıyorlar onun için yanınızda galoş bulundurabilirsiniz.
-
Da Nang, Hoi An ve Saigon (Ho Chi Minh)'e gitmiştim ama uzun zaman oldu.
-
Gösterilen son fiyat tesise ödeyeceğiniz tutardır.
Booking.com konuklardan hiçbir rezervasyon ücreti, idari veya başka bir ücret almaz.
Kartı düzenleyen bankanız yabancı para işlemleri için ücret alabilir.
Ödeme bilgileri
Toplam fiyatın ön ödemesi sizden herhangi bir zaman alınacaktır.
Bu tesis şu ödeme biçimlerini kabul etmektedir: American Express, Visa, Mastercard, Diners Club, Maestro, EC-Card
Para birimi ve döviz kuru bilgisi
Premier City Süd tesisine, ödemenin yapıldığı günün döviz kuruna göre EUR olarak ödeyeceksiniz.
TRY cinsinde gösterilen tutar EUR için sadece bugünkü döviz kuruna dayalı bir tahmindir.
Ek bilgi
İlave özelliklerin (ek yatak gibi) bu toplama eklenmediğini lütfen unutmayın.
Konaklama birimine gelmezseniz veya iptal ederseniz tesis tarafından yürürlükteki vergiler yine de tahsil edilebilir.
Burada bahsedilmeyen önemli bilgileri içerebileceği için aşağıdaki Önemli bilgiler kısmını okumayı lütfen unutmayın.
bu şekilde açıklama var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X