Merhaba Bız gıttık geldık kasım ayında .Daha oncesındede şubatta gıtmıstık. Aynı yıl ıcınde ıkı kez gıtmıs olduk Hava harıkaydı. Ikı otelde kaldık toplam 14 gun surdu. Rixos radamis kaldık harıka bır oteldi. Diğer otel amphoras Aqua blue Sharmda hersey aslında cok kolay basıt .Türk turlar var ayarlıyorlar herseyı. Bende bu sefer turlara katılmadım gecen sefer yapmıstık. Bu sefer tam bır otel tatılı yaptık Rixos deneyımımız harıkaydı ama. 18+ Rixosun bır tane otelı var onun dısında dıger otellere gidiş gelıs ucretsız. Otele ulasım kolay havalımanından taxıler var 3-5 dolara heryere gıdıyorlar. |
YURTDIŞI TUR TATİL FIRSATLARI (GÜNCEL) - (130. sayfa)
-
-
+18 rixosa gidemem çocuk var
şimdi bi sürü rixos var anladığım hangisini tercih etmeli biz denizi çok önemsiyoruz esasen
O kadar yolu deniz için tepiyoruz. yada f/p da yine iyi bir otel önerisi olur mu
Havalimanı-otel arası ne kadar sürüyor
-
Denize kıyısı olan Radamıs seagate var .
Rixos vılla var bırde fıyatları bır tık daha uygun.
Biz 7 gecesıne 43 bıne gıtmıstık Radamıse cok ıyı fıyattı .
Turk sefler var heryerde.
Cocuk ıcın ayrı oyun alanı var Harıkaydı .
Cocugu sabah 9 da bırak gece 11 de al :)
Denızı harıka bu arada .
Icekceklerın hepsı kutu seklınde verılıyor.
Yeme ıcme desen muthıs . Turkıyede boyle bır tatılı belkıde sezonda 200 bıne yapamazdık.
-
Denizse rixos saegate i sececeksiniz. Taksiyi bookingden alin 6 euro cikmisti bana en ucuzu bu. Adam kartona adjnizi yazil cikista bekler sizi. Otele gidis 15 dk suruyor cok uzak degil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir tiyo vereyim. Seagate aquapark odalatindan alin daha ucuz. Ikisi arasinda durmadan golf arabasi calisir. Soyle tarif edeyim ana cadde oteli ikiye bolmus. Aquapark tarafi caddenin obur tarafinda. Deniz diger tarafta. Ama dedigim gibi otel alttan tunel yapmis kendjne sizi 1 dk da goturup getiriyor. Hatta o araba plaja direk birakiyor sizi duraklari var.
hangi platformdan aldınız. Şu an gecelik 10.000 seviyesinde ets de şubat ayı için
-
Kendi uygulamasindan alin
All accor
Merhabalar, hayatımda ilk defa yurtdışına çıkacağım, yılbaşında Tiflis'e gideceğim. Acaba otel tarzı önerileriniz var mıdır? Uçak bileti, otel, yeme içme yerleri önerisi? Çok mutlu olurum, teşekkür ederim
-
Yılbaşı için vizesiz yurt dışı tur önerisi
olan var mı ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Airbnb kullan.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hevesinizi kaçırmak istemem ama Tiflis'te şu an protestolar var. Belki yılbaşına kadar sonlanır ama karışık. Ekim ayında oradaydım, o zaman bile seçimlerin yaklaşmasından dolayı herkes mutsuzdu.
Yaşınızı bilmiyorum ama Fabrika Hostel'in olduğunu bölgede zaman geçirebilirsiniz. Güzel gece kulüpleri var ama enteresan şekilde iyi giyinenleri içeri almıyorlar, düz siyah veya salaş/alternatif giyinmiş olmanızı istiyorlar.
Fiyatlar bizimle aşağı yukarı aynı
Havalimanında operatörlerden kampanyalı olanı bulup çok uyguna sim kart alabilirsiniz. e-sim daha pahalı.
Taksi için mutlaka bold uygulamasından çağırın, direkt havalimanından binerseniz dolandırılırsınız.
Airbnb demiş birisi, booking daha iyi. 4 gece için şehrin tam merkezinde ortalama bir eve 3000 lira ödedim.
-
booking üzerinden 4 gece için aldım ben de. ayrıca mobil uygulama indirimi ile sitesinden daha düşük fiyata veriyor, 4 gece için yaklaşık 3500 lira ödeyeceğim. sanırım booking direkt havalimanından ücretsiz transfer sağlıyor (2500 üstü harcamaya sanırım) eğer öyleyse direkt şehir merkezinde bir hat almayı düşünüyorum çünkü yarı yarıya fark ediyormuş hat ücretleri havalimanıyla.
bolt uygulaması ise aklımda.
fabrika hostel'in olduğu kısım daha çok hippilerin olduğu kısımmış sanırım, ben daha çok düz insanın olduğu turistlerin uğrak noktası old tiflis'in oralardan tuttum oteli. ama fabrika'dan da çok bahsedildiği için gezmeye gideceğim.
geçen hafta giden biri protestolar günlük hayatı etkilemiyor demiş. hem sonuçta ben türkiye gibi bir ülkeden gidiyorum çok da koymaz protesto.
teşekkür ederim yazdıklarınız için
-
Booking yada benzeri konaklama uygulamasi icin indirim kodu ihtiyacim var onerisi olan var mi ? Pragda kullanilacak
Hocam pragda konaklama için numastay kullanın ben çok memnun kaldım bu yaz gitmiştim merkeze çok yakındı heryere yürüdümquote:
Orijinalden alıntı: tenoralthings
Booking yada benzeri konaklama uygulamasi icin indirim kodu ihtiyacim var onerisi olan var mi ? Pragda kullanilacak
Yılbaşında Antalya - Kopenhagen (direkt uçuş) gidiş/dönüş (Pegasus Light paket) = 5.000 TL
3 gece şeher merkezinde otel konaklama = 7.000 TL
ödedim...
-
Vize ile uğraşmadan gidebileceğimiz en iyi ülke sizce neresi? Özellikle bizim ülkeye yakın, balkanlarda mesela
Karadağ, yaz mevsiminde.
Münihe ocak sonu 3 günlüğüne gitmeyi düşüyorum.Sizce değer mi çok soğuk olur mu hava ? 3 güne ne sığdırabilirim ? Gidenlerden tavsiye bekliyorum.
-
Evet çok soğuk olur 😁 1 gün Münih merkez, 1 gün Neuschwanstein Şatosu 1 gün Hallstatt gezilebilir ama çok çok soğuktur 😁
Merhabalar.
Eşimle yaz döneminde yurtdışı gezisi düşünüyoruz. İlk gezimiz olacak.
Roma Floransa vs. veya Brüksel Paris Almanya tarzı turlar var.
Acentalarin turlarını mi önerirsiniz yoksa herşeyi kendimiz organize ettiğimiz bir gezi mi.
Tecrübeli arkadaşların fikirlerini bekliyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X