Şimdi Ara

YURTDIŞI TUR TATİL FIRSATLARI (GÜNCEL) - (129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.712
Cevap
619
Favori
398.528
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam benim kuzende 3 seneden fazladır Moldova da bi şantiyede çalışıyor jeoloji mühendisi . Ülkeden memnun, problem yaşamamış hiç .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mavera71 M kullanıcısına yanıt

o kadarlık bir mesafe ise tamam hocam, ben daha uzak mesafelerde sandım. o zaman glow'u ilk sıraya yazdım. fiyatı izleyeyim biraz :)) gece hayatına da pek yakın olmayalım ofsayta düşmeyelim  çok yönlendirici oldu önerileriniz valla teşekkür ediyorum arada yazarım ben size yine :D ps5 fiyatı da çok iyiymiş alınabilir btw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 8agcio -- 30 Kasım 2024; 22:23:41 >
  • Beyler dubai ye gidiş dönüş iki yetişkin ucak bileti alacağım varmı bilginiz indirim vs. nasıl ucuza uçarız ?

• Ankara’dan abu dhabi ye wizz Air uçuşları ucuz oluyordu bir bakın isterseniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suggestions S kullanıcısına yanıt
    O uçuş kaldırılmış herhalde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cLk kullanıcısına yanıt

Aynen bende bulamadım

• Sungur16 kullanıcısına yanıt

Nüfusu en hızlı azalan ülkelerden biri. Herkesin kaçmaya çalıştığı geleceğin olmadığı bir yer.

• iyi günler. 2 çocukla (4 ve 6 yaşındalar) ara tatil için 3-4 günlük de olsa gezi planımız var. Bütçe maalesef kısıtlı. Yeşil pasaportumuz var. Çocuklarla zorlanmadan en ekonomik yer neresi olur? Teşekkürler

• planner_gamze P kullanıcısına yanıt

Facebook'ta "Yeşil Pasaportlu Gezginler" sayfası var. Orayı takip edebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamemo -- 2 Aralık 2024; 12:20:11 >

Bütçeniz kısıtlıysa yurtdışına çıkmayın özellikle schengen bölgesi ülkelerde tat alamazsınız eziyet olur çocuklarla.

• teşekkürler. Peki feribotlines üzerinden adalara giden oldu mu? kampanya gözüküyor bugün son gün. Feribot ve otel dahil. Deneyimi olan var mı?

• Sucre Maricruz kullanıcısına yanıt

Yılbaşında 3 gece Kopenmhagen; direk uçuş uçak bileti gidiş/dönüş + otelde 3 gece konaklama sadece 10.000 TL,

Şeytan dürtüye...

Bu firmanın kampanyasından faydalanmayı düşündüm ama yorumları vs. okuyunca pek yanaşmadım. Yine de Sharm El Sheikh yanına bir tatil daha planlamayı düşünüyorum. Eğer çok tavsiye olursa Feribotlines'dan risk edebilirim.

• 2 gece otel kahvaltı+ feribot Rodos adası için 2y+2ç 16 bin fiyat uygun gibi gelmişti.

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    Hangi şirket üzerinden bu satış sizler mi planladınız

• freedom058 kullanıcısına yanıt

Hocam

Sharm tatilini planladınız mı?

Hangi otele gidiyorsunuz kaça aldınız . +18 yaş şartı varmı biz çocukluyuz

Otele ulaşımı nasıl halledeceksiniz. Siz araştırıp bir sonuca vardınız sanırım

• ms365 M kullanıcısına yanıt

Hocam biz sadece deniz kum ve güne için şubatta gitmek istiyoruz

Hangi otelin denizi iyidir.

Birde normalde bizim türkiyede gücümüz rixosa felan yetmez. Bide biz görelim şu kaliteyi. Sharmda rixosda kalabilirim bütçe olarak

heee türkiye rixos ile sharm rixos arasında kalite çok farklımıdır bilmiyorum ben yakındır diye düşündüm

• Halkçı2013 H kullanıcısına yanıt

Hocam biz 29 Ekim tatilinde gitmiştik, yukarıda bir yere yorum yazmıştım sharm El Sheikh için, faydalı olabilecek fikirlerimi paylaşayım.

Rixos hilton vb zincir otelde kalın hocam, diğer otellerin kalitesi bize göre çok düşük, yemekleri kötü. Zincir otelde kalanlar bir nebze daha memnundu.

Şu tur firması ile yerel turları ayarladık. Türk bir firma, gitmeden WhatsApp üzerinden tur kataloğunu istemiştik. çoğu Türk bu firmayı kullanıyor. Havalimanı transferi de ayarlarlar muhtemelen. +90 501 368 68 67 . Ras muhammed turu hariç turlara hiç gerek yok.

Indrive diye bir uygulama var uber gibi, taksi için kullandık.

Macaristan,Portekiz ve Çekya alternatiflerini kontrol edin konaklama ve günlük harcamanız bir nebze ucuz olacaktır.

• Halkçı2013 H kullanıcısına yanıt

Kalite tr rixoslara yakin. Hatta bakis acisina gore daha iyi oldugu yanlari mevcut.

• 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.