güncel promosyonlara bakabilirsiniz. 499 euro'ya benelüks turu bulunmaktadır. |
YURTDIŞI TUR TATİL FIRSATLARI (GÜNCEL) - (139. sayfa)

-
-
499 Euro olan turun linkinde sorun var bakabilir misiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
link düzeltilmiştir.
-
499a tur göremedim 699 dan başlıyor sanki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
30 kasım tarihi 499 euro
-
Merhaba,
Araba ile mostar dan kotor a giderken yol üzerine yakın mesafe uğranması gereken yerler nerelerdir ?
-
Arkadaşlar merhaba. Bir sorum vardı. Ben makine mühendisiyim fakat özel sebeplerden maalesef bir süredir resmi olarak çalışamıyorum. Fakat bazı ek gelirlerim var ve isteğe bağlı bağkur primlerimi de düzenli olarak ödüyorum. Ailemde ise yeşil pasaport bulunmakta. Bende bordo var. Avrupa turlarından alsam vize alabilir miyim? Daha önce sadece Romanya ya 1 kez vize alarak gittim fakat o zaman shengen de değildi. Onun dışında shengen ise hiç almadım. Eğer olursa ailemle birlikte gideceğim. Teşekkürler.
Yaz ayları için yaklaşık 22.000 liraya ucuzaucak.net paylaşmış hala ilgileniyorsan bir bak...
ucuza uçak
İstanbul Bali Uçak Bileti - Ucuza Uçakhttps://ucuzaucak.net/ucak-bileti/istanbul-bali-ucak-bileti-18/
burada kimse bir şey diyemez hocam çünkü alıp alamamanız tamamen başvurunuzu inceleyen memurun o anki ruh haline bağlı,en sağlam başvuruyu bile reddederler ama en dandik başvuruya da olumlu derler,bir kıstası yok,tamamen şans.
-
Merhaba arkadaşlar. Ağustos ayında düğünüm var. Ağustos ayında balayı için nereleri önerirsiniz fiyat performans olarak
tatilsepeti
Ramazan Bayramı Özel Meksika Turuhttps://www.tatilsepeti.com/ramazan-bayrami-ozel-meksika-turu-tr-154528?filtreler=tarih%3A29.03.2025%2C06.04.2025 -
arkadaşlar ispanya için uygun bir tur var mı yaza bildiğiniz?
Selamlar ben size maldivler öneririm. Kendiniz gidin şu anki fiyatlarla 8 gün (5günü resort) 100-150k arası çıkar ama sonuçta unutulmayacak bir anı olur. Uzucaucak.net ten şu sıralar 16-18k arası uçak biletleri var. Male adasında 1 gün bookingten konaklayın. 2. gün en yakındaki uygun fiyatlı bir resort var helal booking en uygun veren yer hemde transfer dahil Villa Nautica 1 hafta güzel bir tatil yaparsınız. +AbuDhabi/ Dubai de gezersiniz.
Detay isterseniz özelden yazın.
-
Kasım ayı içinde Almanya ve Avusturya uygun bilet oluyor mu. ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
booking.com için konaklama indirim kodu olan, kullanmayacağı için paylaşmak isteyen var mıdır ?
SKT si bugün ya da yarın olabilir hemen almam lazım oteli
-
Şimdiden mutluluklar diliyorum. Muhtelif Benelüks turları sizin için iyi olur diye düşünüyorum. Hollanda, Fransa, Belçika vs ülkelere gidiyor. Ayrıca balayında Paris'te Eyfel'de olmak 10 numara aktivite olur. İyi gezmeler...
-
Merhabalar, ilk kez yurtdışına çıkacağız, yeşil pasaport hakkına sahibim, bu ilk mesajdaki benelux turunu düşünüyorum, başlangıç için iyi midir? Başka bir görüşte almak isterim, tavsiyeniz var mıdır?
Nereye giderseniz gidin fakat tepenin tepesine sakın gitmeyin,yani öyle çok lüks bir yer ayarlama.
Zira en lükse en önce giderseniz sonraki tatilleriniz ve gittiğiniz yerler size hep vasat gelecektir.
Bu benim naçizane tavsiyemdir,son karar size aittir.
-
Vize sorununuz olmadığı için canınız,gönlünüz nereyi istiyorsa oraya gidin,yani Avrupa'da her yer olur.
-
Bu arada; Mısır gezisinden yakında döndüm.
Mısır ile ilgili bilgi isteyen olursa,yani turla değil de kendisi gezecek olan olursa bilgim görgüm oranında cevaplarım.
Mısır derken antik Mısır'dan bahsediyorum,Sharm El Sheikh ve Hurghada değil.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X