Şimdi Ara

YURTDIŞI TUR TATİL FIRSATLARI (GÜNCEL) - (138. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.752
Cevap
627
Favori
402.325
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
Giriş

Teşekkür ederim bilgilendirme için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • phuket pattaya turu arıyorum yardımcı olun :S

• secokul S kullanıcısına yanıt

https://www.gezinomi.com/turlar/elegant-bangkok-phuket-pattaya-turu-7-gece-etihad-airways-ile-bkk-bkk-2025.html

3 hafta önce bu turu Temmuz ayına aldık. 3 kişi için 140k ya almıştık şimdi 150k olmuş. Extra turlar da dahil. F/p bir tur.

• quote:

Orijinalden alıntı: teknokolik35

https://www.gezinomi.com/turlar/elegant-bangkok-phuket-pattaya-turu-7-gece-etihad-airways-ile-bkk-bkk-2025.html

3 hafta önce bu turu Temmuz ayına aldık. 3 kişi için 140k ya almıştık şimdi 150k olmuş. Extra turlar da dahil. F/p bir tur.

Temmuz ayında o bölge muson yağmurları var hocam bence tarihi değiştirin ben ocak ayında gitmiştim yağmursuz ama aşırı sıcaktı ağustosta adana sıcağı gibiydi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• brutal55 kullanıcısına yanıt

Oğlumun okulu olduğu için maalesef tek tarih seçeneğimiz bu. Geçen sene aynı tarihte mısır yapmıştık.

• quote:

Oğlumun okulu olduğu için maalesef tek tarih seçeneğimiz bu. Geçen sene aynı tarihte mısır yapmıştık.

Anladım hocam. Bireysel planlama yapmayı düşündünüz mü acaba fiyat olarak kıyaslayınca daha mı ucuza geliyor

Bireysel düşünmedim hic. Ama bu rakamların altında zor gibi. 7 gece konaklama ve tüm extra turlar dahil olarak 3 yetiskin 140k iyi geldi

• quote:

Bireysel düşünmedim hic. Ama bu rakamların altında zor gibi. 7 gece konaklama ve tüm extra turlar dahil olarak 3 yetiskin 140k iyi geldi

Ben haziranda italya planı yaptım 3 kişi uçak konaklama ulaşım 50k civarı tutuyor. Tabiki tayland uçakları çok pahalı ama örnek olsun diye yazdım. Ama haklısınız oralarda ulaşımı planlamak daha zor olabilir kafa rahat gezmek daha iyi

Vize sorunumuz olduğu için avrupaya hic bakmıyoruz maalesef

• Uygun giyata benelux turu var mı arkadaslar ???

• teknokolik35 T kullanıcısına yanıt

3Kişi için 140k çok pahalı.

Gİt gel 15bin tl kişi başı

1hafta konaklama 8bin tl

Turlar ortalama 1000tl 7günde 4tur anca yapılır, turlar otelden alıyor

Orda yemen içmen 10bin tutsun

33bin tl kendin gidersen yemek dahil, kasımda 18gün bali phuket singapur kuala lumpur yaptık 3200dolar gitti. Herşey dahil 2 yetişkin ve 2 yaşındaki çocuk ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 4 Şubat 2025; 16:22:33 >
  • 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.