Teşekkür ederim bilgilendirme için. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
YURTDIŞI TUR TATİL FIRSATLARI (GÜNCEL) - (138. sayfa)
-
-
phuket pattaya turu arıyorum yardımcı olun :S
-
3 hafta önce bu turu Temmuz ayına aldık. 3 kişi için 140k ya almıştık şimdi 150k olmuş. Extra turlar da dahil. F/p bir tur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Temmuz ayında o bölge muson yağmurları var hocam bence tarihi değiştirin ben ocak ayında gitmiştim yağmursuz ama aşırı sıcaktı ağustosta adana sıcağı gibiydiquote:
Orijinalden alıntı: teknokolik353 hafta önce bu turu Temmuz ayına aldık. 3 kişi için 140k ya almıştık şimdi 150k olmuş. Extra turlar da dahil. F/p bir tur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Oğlumun okulu olduğu için maalesef tek tarih seçeneğimiz bu. Geçen sene aynı tarihte mısır yapmıştık.
Anladım hocam. Bireysel planlama yapmayı düşündünüz mü acaba fiyat olarak kıyaslayınca daha mı ucuza geliyorquote:
Orijinalden alıntı: teknokolik35Oğlumun okulu olduğu için maalesef tek tarih seçeneğimiz bu. Geçen sene aynı tarihte mısır yapmıştık.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bireysel düşünmedim hic. Ama bu rakamların altında zor gibi. 7 gece konaklama ve tüm extra turlar dahil olarak 3 yetiskin 140k iyi geldi
Ben haziranda italya planı yaptım 3 kişi uçak konaklama ulaşım 50k civarı tutuyor. Tabiki tayland uçakları çok pahalı ama örnek olsun diye yazdım. Ama haklısınız oralarda ulaşımı planlamak daha zor olabilir kafa rahat gezmek daha iyiquote:
Orijinalden alıntı: teknokolik35Bireysel düşünmedim hic. Ama bu rakamların altında zor gibi. 7 gece konaklama ve tüm extra turlar dahil olarak 3 yetiskin 140k iyi geldi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vize sorunumuz olduğu için avrupaya hic bakmıyoruz maalesef
Uygun giyata benelux turu var mı arkadaslar ???
3Kişi için 140k çok pahalı.
Gİt gel 15bin tl kişi başı
1hafta konaklama 8bin tl
Turlar ortalama 1000tl 7günde 4tur anca yapılır, turlar otelden alıyor
Orda yemen içmen 10bin tutsun
33bin tl kendin gidersen yemek dahil, kasımda 18gün bali phuket singapur kuala lumpur yaptık 3200dolar gitti. Herşey dahil 2 yetişkin ve 2 yaşındaki çocuk ile
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 4 Şubat 2025; 16:22:33 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X