Şimdi Ara

YURTDIŞI TUR TATİL FIRSATLARI (GÜNCEL) - (140. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.800
Cevap
630
Favori
408.808
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Perşembe günü hurgada da olacağım. 4 çift gidiyoruz. Pazartesi dönüş. Oraya gidipte yapmadan dönme diyebileceğiniz birşey var mı ? Bir arkadaş giftun adasını tavsiye etmişti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugberk16

Perşembe günü hurgada da olacağım. 4 çift gidiyoruz. Pazartesi dönüş. Oraya gidipte yapmadan dönme diyebileceğiniz birşey var mı ? Bir arkadaş giftun adasını tavsiye etmişti.
    Merhaba hocam hangi otele gidiyorsunuz bende temmuzda düşünüyorum ama çok sıcak olurmu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • brutal55 kullanıcısına yanıt
    pickalbatros blu spa resort.+16 olarak geçiyor. Bende ilk gidiyorum

• quote:

pickalbatros blu spa resort.+16 olarak geçiyor. Bende ilk gidiyorum
    Yorumlarını bekliyorum hocam özellikle yeme içme pickalbatrosta nasıl acaba😀

• Londra da tavsiye edebileceğimiz Airbnb ev/apart olan varsa link paylaşabilir mi pm ile. Çok memnun olurum. Haziran sonu gideceğim. Oteller çok pahalı. Airbnb daha uygun ancak güvenilir bir yer arıyorum. Teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkdaşlar haziranda bosna karadağ gezisi yapıcam. Ancak otel,ev veya araç kiralamadım(çokprovizyon alıyorlarmıs herlade) 5gece 6 gün oalcak. öneriniz varmı ev uygun fiyatlı güzel yada surayı gez dedğiniz. Özetle tavsiye

• burakuc kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam,

ben iki yıl önce kısa bir balkanlar turu yapmıştım, detayını aşağıda okuyabilirsiniz

belki işinize yarayabilir, bosna tarafına geçmemiştim ama karadağ tarafında sormak istediğiniz birşey olursa yardımcı olabilirim

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/155893755

Ayrıca;

Araçla sınır geçişlerinde sorun yaşamadım, max. 30-45 dk bekliyorsunuz. Araç kiralayacağınız ofise gideceğiniz ülkeleri söyleyin, bize ülke dışında olduğumuz gün kadar bir belge hazırladılar (günlük 10 euro), birde ilk ülkenin sınırına gelince hemen sağda küçük konteyner tarzı yerler var, yeşil sigortayı (green sigorta) oradan yaptırıyorsunuz, oda 1-15 gün 45 euro.

Bu arada Budva'da "Villa Merci Budva"da kalabilirsiniz, sahipleri Türk, bize orada çok yardımcı olmuşlardı,

Kotor'da da Dobrota kısmında deniz sıfır evler var, manzaraları harika. "Grotta di nicola" adında bir evde kalmıştık.

Bu otel/ev isimleri reklam oluyorsa adminler silebilir, kusura bakmasınlar.

• luxor ve piramitler turunda çocuklar varsa yorulabilirsiniz bilginiz olsun çünkü mesafe uzak altı akvaryum gibi olan tekne yerine özel tekne kiralayıp adaları gezerseniz daha hesaplı oluyor ve istediğiniz yere götürebiliyor kaptan sizi ama ütopya adası girişini de pazarlığa ekleyin çoğunda dalış takımı oluyor dalış yapın çünkü resifler çok güzel.

• hurgada hava şartları nedeniyle tatili ertelemeye karar verdik.Ücretsiz iptal talebini reddetti otel.oteli arasak yardımcı olurlar mı acaba ?

• fatih_z kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam teşekkürler, detaylar için size pm attım.

• Antik Mısır turu icin nereyi önerirsiniz bütçe biraz kısıtlı fiyat performans önemli

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

hurgada hava şartları nedeniyle tatili ertelemeye karar verdik.Ücretsiz iptal talebini reddetti otel.oteli arasak yardımcı olurlar mı acaba ?

Nereden yapmıştınız rezervasyonu bookingse oradaki son tarihe kadar iptal edersiniz geçtiyse gider

Booking dün dolmuştu ücretsiz iptal. Belki müşteri memnuniyeti adına yardımcı olurlar diye düşündüm

• quote:

Booking dün dolmuştu ücretsiz iptal. Belki müşteri memnuniyeti adına yardımcı olurlar diye düşündüm
    Geçmiş olsun hocam olacağını sanmıyorum ne kadar yandı ?

• bmözdemir16 kullanıcısına yanıt

vize işini nasıl hallettiniz hocam. bende bu yaz düşünüyorum ama vize alma işi baya bir sıkıntı sanırım.

13 bin yandı hocam

• Eşim de ben de çok yoğun çalışıyoruz, bu yüzden bu bayram tatilini hem bolca dinleneceğimiz hem de doyasıya eğleneceğimiz bir şekilde geçirmek istedik. Hemen Milplus’a göz attık ve bütçemize en uygun oteli seçerek rezervasyonumuzu yaptırdık. Ödemeyi de Vakıfbank world kart ile yapınca ekstra indirim kazandık. Daha tatile gitmeden keyfim yerine geldi, şimdi valiz hazırlıkları başlasın.

https://www.vakifkart.com.tr/kampanyalar/milpluscomtrden-yapacaginiz-otel-rezervasyonlarina-7500-tl-indirim-38039

• boraYı1dız0ğlu B kullanıcısına yanıt

Vakifbank olsa bu kadar saksakli reklam yapamaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar bu yaz bütün Yunan adalarını gezmek istiyoruz. Dört kişilik aileyiz çocuklar büyük. Zaman ve vize sorunumuz yok (yeşil pasaportlu öğretmen🫣) nereden başlamalı nasıl planlamalıyım? adalarda birbirine geçiş vs nasıl olur? Arabalı mı arabasız mı gezmeliyim? Yoksa gemi turu mu alsam? kafam çok karışık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.