< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
YURTDIŞI TUR TATİL FIRSATLARI (GÜNCEL) - (128. sayfa)
-
-
hem çok sıcak hem de sezonda pahalı olur diye yazı hiç düşünmedim hocam
-
Olsun uc kurus fazla olsun sezonu olsun 😀
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
nasılsın kral abim..sağlığın sıhhatin yerinde mi
yengem çocuklar iyi inşallah
-
Merhaba ; Ocak ayın da Ukraynaya gidiyoruz. Savaştan dolayı ukrayna hava trafiği kapalı olduğundan Moldova ya uçak bileti aldım. Kişinev den Odessaya otobüs ile geçeceğiz.
Sosyal medya da Ukraynaya gitmeye çalışan Moldova ve Ukrayna sınırın da deport yiyen türk videolarına denk geldim. Eşim Ukraynalı sadece 1 aylık aile ziyareti yapıp döneceğiz.
Tecrübesi olan bilgilendirebilir mi nelere dikkat etmemiz gerek. Ekstra bir evrak davet mektubu vs.. gerekiyor mu ? D14-D15 Aile vizesi için konsolosluğa talepte bulunmaya gerek varmı ? Yoksa direk başvurusuz turistik vize ile gidebilir miyiz ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayat bayram olsa keşke hocam :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
avrupa sevdiğim bir yer değil.
Teşekkür ederim tavsiyeniz için.
-
Merhaba,
sanırım direkt uçuş yok. Araştıracağım.
Teşekkürler öneriniz için.
-
Selamlar,
Mayıs ayı için balayı planlaması yaptım. Önce Phuket (4 gün), sonra Bangkok (3 gün) ve dönüşte Doha (2 gün) konaklamamız olacak. Uçak biletleri tamam, bu 3 şehir için otel öneri ve tavsiyelerinizi + ince seyahat ipuçlarınızı bekliyorum.
-
selamlar
şu konuyu inceleyin.
phuketten bangkok a nok air diye bir firmayla geçiş yaptım ben bu sene . bavul hakkı 7kg ı geçti diye sıkıntı yaşadık. üstüme giydim 1-2 birşey ayarlardık :)
ülke içi seyahatlerde bavul haklarına dikkat edin
-
İnceleyeyim teşekkürler.
bunu tahmin ettiğim için phuket bangkok arasını bangkok airways'den aldım hocam 25 kg bagaj hakkı var onlarda. o konuda sıkıntı yok gibi:)
-
Hocam öncelikle ne beklediğinizi bilmek lazım. Nasıl bir plan var kafanızda? Süreniz kısıtlı çok fazla atraksiyon hiçbir şey anlamadan bitmesine sebep olur tatilin. Siz beklentileri yazın program çıkaralım.
cevap için teşekkürler hocam.
phuket için patong'da The Royal Paradise Hotel & Spa ayarladım az önce orada kalacağım. günübirlik 1 günü phi phi turuna katılırız, 1 günü tapınaklara, 1 günü phuket içini görürüz gibi düşündüm, kalan 1 gün de naparız bilmiyorum :)
bangkok kısmıyla alakalı hiç bir fikrim yok 3 gün ne yapar ne ederim araştırmadım hiç. özellikle bangkok için otel + etkinlik tavsiyesi alabilirim? tayland'a gidenlerin aksine, gece hayatım falan olmayacak balayına gideceğim için :)) gezmece görmece yemece belki biraz alışveriş..
2 günlük doha kısmı için hilton the pearl'ü ayarladım ama orada da aktivite yok henüz aklımda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 8agcio -- 29 Kasım 2024; 15:27:29 > -
Sıradan gidelim 🙂
Otelinizi duymamıştım baktım şimdi hem yeri çok iyi, hem gayet güzel fotolar, orası olmuş bence.
Phiphi turu alırsanız ilk tavsiyem ucuza kaçmayın, ucuz olanlar berbat oluyor. Hava durumuna bakmadan almayın, yağmurlu rüzgarlı bir güne denk gelirseniz bütün balayı rezil olabilir. Son tavsiyem de muhakkak maya bay e giren bir tur alın, satan kişiye 10 kere falan teyit ettirin girip girmediğini.
Phukette çok tapınak yok, big budhaya gidin, wat chalonga gidin yeterli. Kalan bir günde tur bakılabilir, yakın bir plaja gidilebilir, patonga ayırıp tembel tembel sahilde yatılabilir, alışverişe gidilebilir. Patong gece hayatına mutlaka takılın, red hot barda, new york barda canlı müzik çok iyidir, illuzion u görmeden dönmeyin dünyanın en iyi clublarından biri, banglada akan hayata elinizde içeceğinizle şahit olun, ki en sevdiğimdir 🙂
Bangkok için nehir civarında kalın gece hayatı olmayacaksa, glow ben kalmadım lakin çok beğenilen bir oteldir, bi bakın siz de. Romantik yemekli nehir turları efsane, tam balayılık bi bakın tam sizlik. Muhakkak ve muhakkak lebuaya çıkın (sakın şortla gitmeyin uğraşmamak için) alışveriş için avmlere bakın iconsiam çok güzel bence, elektronik bakacaksanız da mbk mall. Asiatique tam yengelik, giderseniz bayılacak.
Doha hakkında en ufak fikrim yok, bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır.
Aklınıza daha tonla soru gelecek eminim, çekinmeden sorun.
Şimdiden iyi tatiller 🙂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
harikasınız hocam, tek tek not alıyorum hepsini çok teşekkür ederim. phuket için hepsini uygularım.
bangkok için de glow ne açıdan iyidir, sessiz sakin olmasından mı? daha merkezi gece hayatına da yakın olan yerler var mı önerebileceğiniz? nehir kenarından gece hayatının olduğu merkezi yerler ne kadar uzaklıkta? daha merkezi gece hayatına da yakın olan yerler var mı önerebileceğiniz?
bir de ps5 vs. gibi elektronik alışverişi için tayland avantajlı mıdır?
-
Merhabalar,
Geçen hafta Moldova'daydım. Kişinev'de araç kiralayıp, Ribnita'ya (Kuzey'e doğru) gittik iş dolayısıyla bir çimento fabrikasına.
2 defa Rus'ların olduğu sınır diyebileceğim kontrol noktalarından geçtik. Rus kontrolündeymiş şaşırdık. Trandinyester bölgesiymiş.
Bir sıkıntı olmadı Türk pasaport ve kimlikleriyle.
Sizinki Güneydoğu tarafında kalıyor.
Sanıyorum Rus'lara ait bir yer yok o tarafta.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiqhWoltage -- 30 Kasım 2024; 9:29:10 > -
İlk defa eşim ben çocuğum yurtdışına yarıyıl tatiline çıkmayı düşünüyoruz.Avrupa 1. düşüncemiz siz ne önerirsiniz ilk seyahat için tur duamı mantıklı.Yeşil pasaportumuz var çocuk üniversite 1. sınıf küçük değil .
-
Hocam Yeşil pasaportu olan üniversite öğrencisi genç şu an vızır vızır Avrupa geziyor olmalı 😄😄 eğer biraz İngilizce varsa çok rahat gezersiniz. İlk seferde çok karmaşık birkaç ülke gezmeli bir rota yerine, tek ülke bir iki şehir gezmeli bir plan daha kolay gelebilir.
Hocam bangkokta mesafeleri kafaya takmayın, bolt var grab var 3 kuruş paraya, tuktuka atlarsınız gülersiniz biraz 😀 glowu söyleme sebebim hem romantik olması hem mükemmel manzarası. Gece hayatı %80 sukhumvit civarı ama şu da var biraz tek gitmelik yerler daha evlilik başlar başlamaz riske girmesin 😀 ps5 14k hocam net bilgi 😀
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X