Şimdi Ara

YURTDIŞI TUR TATİL FIRSATLARI (GÜNCEL) - (131. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.741
Cevap
627
Favori
401.382
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2 kişi kabin bagaj Şubat ayında gidiş dönüş Roma 5200₺ aldım hocam merkez termini istasyonuna yakın 9000₺ 4 gece oda konaklama ayarladım ilk defa gideceğim 3 gün dolu dolu Roma yı gezip dönmeyi düşünüyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar 2 günlük nereye kaçılabilir yılbaşı için 30-01 arası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarthWorm -- 23 Aralık 2024; 0:52:14 >
  • tiesto45 kullanıcısına yanıt

Hocam öncelikle eğer vizeye başvuracaksanız ilk defa, tek ülkede geçen bir gezi tercih etmenizi öneririm. Birkaç ülkede geçen seyahatlere vize almak daha meşakkatli oluyor, çok kısa vize veriyorlar.

Hemen hemen bütün tur firmaları sizi şehrin çok dışında bir otelde konaklatır ve ekstra tur almaya zorlar. Kafam rahat olsun derseniz, bütün ekstra turlara katılacak gibi bir bütçe ayırın.

Kendiniz organize edecekseniz, ilk seferinde tek şehirde 3 4 günlük bir plan daha kolay olur. Örneğin Roma veya Paris vb.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba,

uygun fiyatlı uçak bileti nasıl bulabilirim? var mıdır uyguladığınız trickler?

almanya, italya, ispanya, hollanda, belçika, avusturya, her yer olur, cuma gidip pazar dönmeli, haftasonu gezmesi gibi biletler almak istiyorum çeşitli tarihlere

• ms365 M kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba. Dediğiniz gibi ben de Roma tarafına bakıyorum. Roma Floransa Venedik ve oradan dönüş gibi mesela. Ya da sadece Roma'da 4 5 gün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiesto45 -- 23 Aralık 2024; 11:44:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Beetleguese kullanıcısına yanıt

İnstagram da "ucuzaucak" "gokdenizgok" hesaplarını takip edin hocam.

• Oz_Webster O kullanıcısına yanıt

Hocam Selamlar,

İzninizle Rixos Premium Seagate için birkaç sorum olacaktı:

Bu otelde deniz seviyesi çok geri çekilmiş gibi, plajdan çok uzakta görünüyor. Akdeniz'deki gibi ayağımızı sokup girebileceğimiz deniz yok mudur acaba? Denize girmek için her gün 1 km'lik iskeleyi yürüyecek miyiz?

YURTDIŞI TUR TATİL FIRSATLARI (GÜNCEL) -

Diğer sorum, bu denizde ya da bölgede daha önce sanırım köpek balığı saldırısı olmuş. Burada denize girmek ne kadar güvenilir, herhangi bir tehlike var mıdır? Köpek balıklarının olduğu deniz ya da bölge neresidir?

https://eksisozluk.com/misirda-kopek-baligi-saldirisina-ugrayan-rus--7668027

Son sorum ise otelde kaldıktan sonra Gize Piramitleri, Krallar Vadisi, Kahire Müzesi..vb Mısır'daki turistik yerleri gezmek istiyoruz? Bu konuda nasıl ilerleyebiliriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi careemm -- 23 Aralık 2024; 13:37:26 >

• careemm kullanıcısına yanıt

1.iskelesi cok uzun hatta o kadar uzun ki uzerinde golf arabalari gidip geliyor. Ortada duruyor. Orasi belinize kadar ve maldivler gibi. Yuzmek isteyen orada takiliyor.

2.kopek baligi saldirisi bu otelde olmamis. Lakin calisanlar gordugunu soyledi. Biz de temkinli olmak icin iskelenin en ucundan girip 2 metre uzaklastik. Baya acilan var herhangi bir saldiri yok 2 hafta kaldim hic kopekbaligi gormedim.

3.otelde turcular sizi buluyor. Col ada kahire vs. Ne derlerse ucte 1 ini verin. Gidecektir ama kabul ederek donecektirde 😀

Tavsiyem cikis gununu yemeyin. Otel cik demiyor. Cantalari lobiye attik bir sirt cantasina gunluk ihtiyaclarimizi aldkk gece 1 de ayrildik otelden. Ucuz yatmali bir otele gecip sonraki gun kahireye gitmenizdir. Kahire turu 1 gun suruyor. Biz gitmedik gidenler oldu orda tanistiklatimizdan 1 gunumuzu yedi diye uzulmuslerdi.

• Oz_Webster O kullanıcısına yanıt

Eyvallah hocam bilgilendirme için çok teşekkür ediyorum. Otelden ayrılacağımız gün uçakla Kahire'ye geçip, merkezi bir lokasyonda kalıp Piramitlerin olduğu bölgeyi tur şirketi olmadan gezebilir miyiz? Bu zor olur mu?

Sanıyorum ihtiyacımız olan şey; bilet alım satım noktalarını öğrenmek ve tel.a Uber tarzı bir uygulamayı yüklemek. Dönüşte de Kahire'den Türkiye'ye geçmek istiyoruz.

• careemm kullanıcısına yanıt

O da mantikli. Ulasim icin en uygunu bookingdir. Uber felan kazik sakin ha.

Piramit turunu da bookingden alabilirsiniz. Hat almaniza da gerek yok iskelede bile wifi cekiyor

• Araxes kullanıcısına yanıt

Münih çokda güzel bir yer değil. Bilet ucuz diyorsan Bavyera ticket alıp nürnberg würzburg rothenburg ob der taubere gitmeni tavsiye ederim regional trenler ile 2-3 saatlik mesefade hepsi

• export20 kullanıcısına yanıt
    Hocam bir gün münih merkezi bir gün salzburg bir gün de alışverişe ayırmıştım. Araba kiralamayı düşünüyorum.

• Araxes kullanıcısına yanıt

Salzburg a giderseniz hallstatt ı da ekleyin rotanıza hocam 👍 Königssee de oralara yakındı. araba kiralarken ülke değiştireceğinizi belirtmeyi unutmayın, vignette de alın (hgs)

• merhaba arkadaşlar. ucuz uçak bileti bulunca ocak ayı için iki günlüğüne eşimle birlikte düsseldorf'a gitmek için bilet aldım. ordan da amsterdam'a geçmeyi planlıyoruz. daha önce hiç bu lokasyonlarda bulunmadık.

sizce düsseldorf'ta bir gün kalmalı mıyız yoksa iki günü de amsterdam'da mı geçirmek daha mantıklı? amacımız yerel biraları tatmak tarihi binaları görmek, biraz da alışveriş. teşekkürler şimdiden.

• Otobüs ile sofya belgrad üzerinden İtalya turuna katılan oldu mu hiç. İnternette deneyimlerini paylaşan hiç göremedim. Eğer daha önce katılan varsa buradan veya özelden nelere dikkat etmemiz neler yapmamız gerektiği konusunda bilgilendirirse sevinirim

• cyslope kullanıcısına yanıt

Dusseldorf da pek eski bina yok, hep yeni binalar. Birkaç saatte gezilebilir. Amsterdam da görülecek daha çok şey var. Amsterdam ocak ayında ÇOK soğuk olur, tedbirli giyinmenizi tavsiye ederim.

• Merhaba, sömestr tatili için gidiş dönüş Hurgada bileti aldım. 1 hafta deniz tatilinin sıkacağını düşünüyorum. 4 gece Hurgada'da kalıp 2 gece Kahire'ye geçmeyi planlıyorum. Hurgada ve Kahire için otel ve şehirlerarası ulaşım tavsiyelerinize açığım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetborhan -- 26 Aralık 2024; 18:47:28 >
  • pegasusta kampanya var acele edin ben aldım 9 euro

• Merhaba 14-21 ocak tarihlerinde esimle uskupte olacagiz. Sureyi 2 ye bolup Uskupten Kosovaya gecmeyi dusunuyoruz. Daha once gidip farkli bir onerisi olan varmi acaba ? Otel ve yapilmasi gerekenler konusunda da tavsiyelerinize acigim.

• 29 mart 11 nisan arası Maldivlerde otel tavsiyesi var mı arkadaşlar.
    Uygun fiyatlı

• 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.